Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna32 wrote:Hej mamusie.
Jestem po wizycie moja córeczka na 100% jest córeczką...jestem taka szczęśliwa zdrowy dzidziuś i córka 😍
To samo co u moich rodziców 😁😁
2 synów 1.5 r różnicy i po 4 latach córka
Gratuluję 😊 czy na USG było już widać konkretne narządy płciowe, czy po prostu nie miało być między nogami? 🙈 Pytam bo szukam nadziei, że to co widziałam wczoraj między nogami to nie siusiak . ..3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ja brzuch mam i naprawdę jestem w szczerym szoku, że tak szybko i z dnia na dzień wyskoczył. Wieczorem to już nawet nie mówię jaki wielki.. piąty miesiąc a nawet jego końcówka jak nic!3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dziewczyny zapodajcie fajne imiona dla chłopców. Co Wam sie podoba?Z pjerwszym synek odrszu padlo imie Marcel a z drugim wogole nie mam pojęcia.
Podoba mi sie bardzo Nikodem ale maz3 odrazu zanegowal ze nie i koniec🤣Dajcie pomysly ,ale moze ominac te starodawne imiona.Podobaja mi sie u kogos ale juz nie u mnie🤣 -
Agata_90 wrote:Dziewczyny zapodajcie fajne imiona dla chłopców. Co Wam sie podoba?Z pjerwszym synek odrszu padlo imie Marcel a z drugim wogole nie mam pojęcia.
Podoba mi sie bardzo Nikodem ale maz3 odrazu zanegowal ze nie i koniec🤣Dajcie pomysly ,ale moze ominac te starodawne imiona.Podobaja mi sie u kogos ale juz nie u mnie🤣
Może lista na gov.pl z imionami? Są ułożone od najpopularniejszych do tych nadawanych najrzadziej. Trudno doradzać w tej kwestii, każdemu co innego pasuje, fajnie gdyby było z nazwiskiem spasowane itp.👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
Hahahha Lexia aż mnie zmotywowałaś do znalezienia zdjęcia, kiedy ja zjadłam większy obiad 😂
presto mr photo 4
Teraz jednego dnia coś tam widać innego nic a nic. Dopiero ewentualnie jak się zmęczę na treningu 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 17:38
DeLaCruz, antonna, puszek369, Jakasienka, a.ky.ska, Lexia lubią tę wiadomość
-
Czarna32 wrote:Hej mamusie.
Jestem po wizycie moja córeczka na 100% jest córeczką...jestem taka szczęśliwa zdrowy dzidziuś i córka 😍
To samo co u moich rodziców 😁😁
2 synów 1.5 r różnicy i po 4 latach córka
Gratulacje Czarna!! Rewelacyjne wieściHihi no to masz genetycznie ustawioną kolejność dzieciaczków
Czarna32 lubi tę wiadomość
-
Agata_90 wrote:Dziewczyny zapodajcie fajne imiona dla chłopców. Co Wam sie podoba?Z pjerwszym synek odrszu padlo imie Marcel a z drugim wogole nie mam pojęcia.
Podoba mi sie bardzo Nikodem ale maz3 odrazu zanegowal ze nie i koniec🤣Dajcie pomysly ,ale moze ominac te starodawne imiona.Podobaja mi sie u kogos ale juz nie u mnie🤣
Mi sie zadne imie meskie nie podoba jakos szczegolnie. Chociaz zawsze mi sie wydawalo, ze dam chłopcu na imie Karol. Nie wiem czemu 😅 Ale aktualnie nawet nie wiem czy mi sie to imie w sumie podoba 😅👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Sylvka wrote:Gratuluję 😊 czy na USG było już widać konkretne narządy płciowe, czy po prostu nie miało być między nogami? 🙈 Pytam bo szukam nadziei, że to co widziałam wczoraj między nogami to nie siusiak . ..
Sylvka lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Kira wrote:Hahahha Lexia aż mnie zmotywowałaś do znalezienia zdjęcia, kiedy ja zjadłam większy obiad 😂
Teraz jednego dnia coś tam widać innego nic a nic. Dopiero ewentualnie jak się zmęczę na treningu 😁
Też mi się podoba ta sukienkaFajnie wygląda z brzuszkiem nawet spożywczo - ciążowym
Też miewałam całkiem spory brzuch, gdy się najadłam albo miałam wzdęcia.
Teraz się tak najeść nie dam rady, więc nic z tego. A gdy leżę, to póki co wystają mi kolce biodrowe, a nie brzuchNo ale dopiero 12 tydzień.
Przyznaliśmy się rodzicom i dowiedziałam się, że wszystkie moje objawy są wypisz - wymaluj, jak u mojej mamy. Czyli chyba jeszcze się trochę pomęczę z jedzeniem, mdłościami i wymiotami.
Mam nadzieję tylko, że nie będę mieć skurczów od 5 m-ca, jak ona.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i poznanych płci dzieciaków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 20:22
-
U mnie paznokcie się sypią strasznie
włosy spoko, a cycki no eeekstra 🥰 mój jest tak nimi zachwycony, że mówi, że ich nie odda juniorowi 😂
Mam nadzieję, że niebawem Wam się 🤮 i mdłości skończą, u mnie z dnia na dzień co raz lepiej
Co do imion, to ciężko, bo niektórym się podobają krótkie, bez skrótów, innym staropolskie, jeszcze innym modne lub właśnie nietypowenajlepiej szukać w kalendarzu, liście imion czy właśnie na gov.
Piękne te Wasze spożywcze ciąże 🤪 śmieszne to, ja też jak się objem to jak do porodu 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 21:13
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Czarna32 wrote:Lekarz potwierdzał na podstawie wyrostka i mówił ppóźniej ze widać coś tam między nogami (z wrażenia nie wiem czy wargi czy łechtaczka ) ze tak to jest dziewczynka i mówił tak samo jak tamten ze jest obecna jakas kreska😄 i ze na tym etapie (14t5dz)penis byłby dobrze widoczny a go nie ma.I mowil ze nie ma szans na chlopca.
Ja nie widziałam żadnej kreski, tylko nie duży ostry dyndas🤦 Oby się z tego zrobiły wargi sromowe 😁3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:Ja nie widziałam żadnej kreski, tylko nie duży ostry dyndas🤦 Oby się z tego zrobiły wargi sromowe 😁
ja mam nadzieję że pod koniec miesiąca dowiem się kto u mnie mieszka, jak okaże się że chłopczyk to będę równie zawiedziona jak Ty i wiem że długo mi zajmie pogodzenie się z tym ale nie my pierwsze nie ostatnie z takim marzeniem
u mnie może trochę łatwiej bo mam już jedną dziewczynkę więc powinno mi być bardziej obojętne bo marzenie już spełniłam ale jednak nie. Kochać będę ale włosy będę mu zapuszczać 🤣 kiedy masz następna wizytę?
Sylvka lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Ja póki co bardziej myślę żeby było zdrowe. To pierwsze dziecko mąż bardzo chce syna ja nawet już tak się nastawiłam, że to chłopak i pewnie się bardzo zdziwię jak okaże się to dziewczyna ale cieszyć będę się bez względu na płeć
polkosia, Kira, Karo_lalala lubią tę wiadomość
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
Sylvka wrote:Gratuluję 😊 czy na USG było już widać konkretne narządy płciowe, czy po prostu nie miało być między nogami? 🙈 Pytam bo szukam nadziei, że to co widziałam wczoraj między nogami to nie siusiak . ..
Dziewczyny, wrzućcie mi zdjęcia na grupę albo na FB (Agnieszka Polkowska), to Wam powiem jaka płećWiele lat udzielałam się na grupie o rozpoznawaniu płci z wyrostka, jestem w tym całkiem niezła (nieskromnie mówiąc)
Chętnie podpowiem co może być u Was
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn