Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Dziewczyny, wrzućcie mi zdjęcia na grupę albo na FB (Agnieszka Polkowska), to Wam powiem jaka płeć
Wiele lat udzielałam się na grupie o rozpoznawaniu płci z wyrostka, jestem w tym całkiem niezła (nieskromnie mówiąc)
Chętnie podpowiem co może być u Was
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Co do imion to zawsze wiedziałam, że gdy przyjdzie ten czas to będę miała problem. Ale nie sądziłam, że aż taki. Mój M nie jest Polakiem, więc to był pierwszy znak, że będzie dwa razy trudniej coś wybrać. Ale jak w propozycji imienia dla chłopca całkiem poważnie wysłał mi Baran to spadłam z krzesła ze śmiechu 😂
Potem dorzucił jeszcze Zafir, który kojarzy mi się z odkurzaczem,wiec skwitowałam że szkoda ze nie mamy bliźniaków to byłby od razu brat Bosh czy Samsung 😂
Co do płci to mi wszystko jedno, bo to pierwsze. Po cichu liczę na dziewczynkę, ale to chyba dlatego że wkręcam sobie ze łatwiejsza w obsłudze. A jakoś odkąd wiem że jestem w ciąży to panikuję że nie będę umiała obsłużyć dziecka 🤦♀️❤️
Za to mój M nawet zwraca się do brzucha per synu 😂❤️
I tak zapytam dopiero na połówkowych, bo nie wyobrażam sobie teraz mieć takiego "80% chłopak". Potem się nastawię i będzie smutek nie wiadomo po co. Chcę pewniaka od razu 😁 A że jestem cierpliwa to mogę czekać 😊
-
Ja też będę miała problem z imieniem dla syna, nic kompletnie nic mi się nie podoba, no może jedynie Maciej, ale tak ma na imię mój brat, razem z rodzicami wybierałam imię jak miałam 5 lat i niezmiennie mi się podoba.
Dziewczyny ja wczoraj rano obudziłam się z bólem głowy, cały dzień mnie męczył, nie brałam tabletki ale już byłam blisko, dziś od rana znowu mnie pobolewa. Aż zaczynam się martwić czy to na pewno ciąża takie bóle powoduje, w pierwszej wogóle mnie głowa nie bolała. A że cierpię na nawracającą nerwicę, to już zaczynam sobie wkręcać jakieś inne choróbska. Dziś chyba wezmę apap jak będzie mnie tak boleć cały dzień... -
PaniHa wrote:A na każdym zdjęciu gdzie jest wyznaczona długość jest ten wyrostek? Bo ja się całkowicie nie znam 🙈
Musi być widać dziecko z profilu tak, że widać kręgosłup. Nie na każdym zdjęciu jest widoczny wyrostek niestety.
Przykład z Google: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1lcyX6HSWpbXKuNMjji61IDmNECV6ZyPx1A&usqp=CAU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 09:07
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja dla dziewczynki chciałabym Basia lub Klara, a mąż Róża lub Luna, niestety tym razem nie możemy się porozumieć w tej kwestii. Dla chłopca podoba mi się Grzegorz, ale mąż absolutnie się nie zgadza i chce… LWA 😂 Nie wiem co to będzie. Wcześniej byliśmy zgodni.
Kira, Karoola lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
PaniHa wrote:Mela do połówkowych miała powiększone wargi sromowe i lekarka mi mówiła że ona ma pewność ale inny lekarz mógłby mieć wątpliwości czy to nie jajeczka więc ja uważam że szansa jeszcze jest
ja mam nadzieję że pod koniec miesiąca dowiem się kto u mnie mieszka, jak okaże się że chłopczyk to będę równie zawiedziona jak Ty i wiem że długo mi zajmie pogodzenie się z tym ale nie my pierwsze nie ostatnie z takim marzeniem
u mnie może trochę łatwiej bo mam już jedną dziewczynkę więc powinno mi być bardziej obojętne bo marzenie już spełniłam ale jednak nie. Kochać będę ale włosy będę mu zapuszczać 🤣 kiedy masz następna wizytę?
Dopiero 2 marca 🙈 Dzięki dajesz mi nadzieje 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 10:14
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
polkosia wrote:Dziewczyny, wrzućcie mi zdjęcia na grupę albo na FB (Agnieszka Polkowska), to Wam powiem jaka płeć
Wiele lat udzielałam się na grupie o rozpoznawaniu płci z wyrostka, jestem w tym całkiem niezła (nieskromnie mówiąc)
Chętnie podpowiem co może być u Was
Dla mnie to dziewczynka, ale nie wiem czy na pewno dobrze odnajduje ten wyrostek. Zresztą Puszek też tak orzekła, więc tego się trzymam 🙈🙊
Ps. To to co sterczy no nie? 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 10:21
Czarna32 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Czarna32 wrote:A w którym tyg lekarz mowil ze chłopczyk??
W piątek mówiła, że bardziej na chłopczyka bo coś ujrzała między nogami ale przy pośladkach nic nie było. Ostatecznie powiedziała żeby się nie nastawiać w żadną stronę, ale ja już i tak sobie chłopca wkręciłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 20:47
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dzień dobry, no to zaczynamy 13 tc 🙂🙂
Jutro badania prenatalne, a w środę wizyta u swojego ginekologa.
Wczorajszy egzamin zdany, jeszcze jeden i wolne na pół roku 😁😊Kira, Darinka, Sylvka, kasha86, Różowa_90 lubią tę wiadomość
-
Jak na moje to też bardziej chłopak. Są widełki, ale nad nimi przebija taka kuleczka - cień. I dość krótki wyrostek, u dziewczynek bywa dłuższy. Ale no wątpliwy jest na pewno, czasem są takie 100% pewne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 10:48
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia dziękuję za interpretacje
To mnie nie pocieszyłaś 🙄
Pani na gentycznych orzekła, że za wcześnie.
Ta sama przy synu była od razu pewna. Co daje mi cień nadziei jeszcze ..3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Bunia89 wrote:
Ja bym powiedziała, że chłopiec 😁 ale nie jestem tak doświadczona jak Polkosiapolkosia, Lexia, Bunia89 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
A działaliście coś pod kątem dziewczynki? Ja przy 4 córce przez pół roku robiłam sway na chłopca - 6 cykli z suplementami, dietą, plastrami i inne cuda, żeby był chłopiec i wcale nie zachodziłam. Odstawiłam wszystko, bo zależało nam bardziej na dziecku niż na płci i w 8 cs bach, od razu dziewczynka 🙈 Ciekawe co teraz będzie, jutro o 11:00 mam Nifty. Teraz mi już totalnie bez różnicy, a nawet chyba wolałabym kolejną córkę ;P
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Sylvka wrote:Ja bym powiedziała, że chłopiec 😁 ale nie jestem tak doświadczona jak Polkosia
Dla mnie też bardziej chłopiec, chociaż słaba widoczność. Ale duży kąt jest i jednak nadal krótki wyrostekMusicie koniecznie mi dać znać po połówkowych.
Bunia89 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jeju że wy coś widzicie na tych zdjęciach 😁😁
Ja mam 2 pt badania na płeć się nie nastawiam, oby wszystko było dobrze.
Ale jak będzie to podeślę zdjęcia 😁Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard,