Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
PaniHa wrote:Mela do połówkowych miała powiększone wargi sromowe i lekarka mi mówiła że ona ma pewność ale inny lekarz mógłby mieć wątpliwości czy to nie jajeczka więc ja uważam że szansa jeszcze jest
ja mam nadzieję że pod koniec miesiąca dowiem się kto u mnie mieszka, jak okaże się że chłopczyk to będę równie zawiedziona jak Ty i wiem że długo mi zajmie pogodzenie się z tym ale nie my pierwsze nie ostatnie z takim marzeniem
u mnie może trochę łatwiej bo mam już jedną dziewczynkę więc powinno mi być bardziej obojętne bo marzenie już spełniłam ale jednak nie. Kochać będę ale włosy będę mu zapuszczać 🤣 kiedy masz następna wizytę?
Hahah ja też - jak jednak okaże się chłopczyk - będę włosy zapuszczać !! Na surfera !!
New Baby
Julia -
Ja mam jutro wizyte i tak naprawde jak nie zobacze na USG siusiaka to nie uwierze, ze bede miec synka 🙈🤣
Eh strasznie mnie boli prawa noga. Tak naprawde zaczela po fizjoterapeutce 🙈 Mowilam, ze mnie raz na jakis czas boli i mi cos tam pogrzebala i teraz boli bardziej 😅 Najczesciej bol promieniuje od prawej pachwiny do zewnetrznej czesci uda. A teraz jak siedze to po prostu czuje taki wkurzajacy, pulsujacy bol w tym prawym udzie 😥 Cos sie do mnie przyczepilo w tej ciąży, bo prawie od poczatku mnie w tej nodze rwie, raz na jakis czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 18:22
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
polkosia wrote:Dziewczyny, wrzućcie mi zdjęcia na grupę albo na FB (Agnieszka Polkowska), to Wam powiem jaka płeć
Wiele lat udzielałam się na grupie o rozpoznawaniu płci z wyrostka, jestem w tym całkiem niezła (nieskromnie mówiąc)
Chętnie podpowiem co może być u Was
Ok - Polkosia to i ja zapytam Ciebienie wiem czy widać coś - czy nie zasłania nóżka czy pępowina ale to jedyne zdjęcie jakie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 18:33
New Baby
Julia -
O tak, i ja mam takie znajome, które stwierdziły, że będą w ciąży wtedy i wtedy i były i do tego nie wierzą w problemy z zajsciem w ciążę oraz w poronienia!!! Ręce mi opadły jak to usłyszałam.
Mam kuzynkę, która chciała mieć dwie dziewczynki z różnicą dokładnie dwóch lat i dokładnie tak ma, no fart jak nic
Ale im więcej człowiek ma doświadczenia i obserwacji, to wie, że to wszystko nie jest takie proste. Niektórym zazdroszczę słodkiej nieświadomościMaybelle lubi tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Narobiłam forum 😃 łatwo nie było 😆 rzadko wchodziłam tutaj, ale po całym dniu w pracy spędzonym na komputerze moje oczy nie wyrabiają.
Dziewczyny gratuluję udanych badań prenatalnych. Reszcie, także życzę żeby wszystko było dobrze. Ja za tydzień dopiero mam. Strasznie się ich boje. Cała noc mi się dziś śniło, że z dzieckiem jest coś źle 😭
Co do płci mi się marzy syn. Nie wiem czemu, ale z dziewczynką miałabym problem by wybrać imię. W ogóle nie mam pomysłu. Na pewno bym chciała żeby imię brzmiało tak samo po polsku jak i za granicą. -
Różowa_90 wrote:O tak, i ja mam takie znajome, które stwierdziły, że będą w ciąży wtedy i wtedy i były i do tego nie wierzą w problemy z zajsciem w ciążę oraz w poronienia!!! Ręce mi opadły jak to usłyszałam.
Mam kuzynkę, która chciała mieć dwie dziewczynki z różnicą dokładnie dwóch lat i dokładnie tak ma, no fart jak nic
Ale im więcej człowiek ma doświadczenia i obserwacji, to wie, że to wszystko nie jest takie proste. Niektórym zazdroszczę słodkiej nieświadomościRóżowa_90, Karo_lalala lubią tę wiadomość
-
Jakasienka wrote:
Dziewczynka?? 🤔3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Jakasienka wrote:
-
JaSzczurek wrote:Uwielbiam długie włosy u chłopców. Mój brat ma włosy do samego tyłka, więc wyrosłam w tym klimacie.
(proszę o ew. cytowanie bez zdjęć, potem usunę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 21:47
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Jakasienka wrote:
Tu jest ewidentnie dziewczynka, ale jest bardzo wcześnie, więc jeszcze może się unieść. Jak będziesz miała coś z 13 tc, to byłoby pewniejszeAle wyrostek na tym etapie bardzo dziewczynkowy
Książkowy wręcz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 21:50
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
kasha86 wrote:
Niestety nic tu nie widzęNie widać kręgosłupa, więc pozycja niesprzyjająca dla wyrostka.
kasha86 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mój synek jak miał trochę dłuższe włoski i loczki to wszyscy go mylili z dziewczynką, nawet inne dzieci 🙈 Teraz trochę odrosły, ale nie są aż takie pokaźne jak u Ciebie Jaszczurek i znowu go mylą. Nie wiemy, ale to chyba kwestia okrągłych i delikatnych rysie, od małego tak ma i od małego często mówią, że dziewczynka 🙈3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
My pierwszej ciąży nie planowaliśmy, termin miałam na wrzesień, ale na prenatalnych czar prysł ze względu na wadę letalną, więc teraz czekam niecierpliwie na środę i mam nadzieję, że się dowiem po prostu że dziecko jest zdrowe... nieważna płeć. Może jak się wszystko układa to można ponarzekać, że się chciało inną płeć ale nie w moim przypadku
jedyne co nam się udało teraz to fajny miesiąc, ale zacznę we wszystko wierzyć jak w środę dostanę pozytywne wiadomości. Sporo znajomych też akurat oczekuje dziecka w tym roku a ja czuję jakbym się jeszcze nie mogła na nic nastawić.
kasha86, antonna, Karo_lalala, Bunia89, Różowa_90, a.ky.ska lubią tę wiadomość
-
nikessie wrote:My pierwszej ciąży nie planowaliśmy, termin miałam na wrzesień, ale na prenatalnych czar prysł ze względu na wadę letalną, więc teraz czekam niecierpliwie na środę i mam nadzieję, że się dowiem po prostu że dziecko jest zdrowe... nieważna płeć. Może jak się wszystko układa to można ponarzekać, że się chciało inną płeć ale nie w moim przypadku
jedyne co nam się udało teraz to fajny miesiąc, ale zacznę we wszystko wierzyć jak w środę dostanę pozytywne wiadomości. Sporo znajomych też akurat oczekuje dziecka w tym roku a ja czuję jakbym się jeszcze nie mogła na nic nastawić.
Karo_lalala lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Cześć w poniedziałek 🙃 czekam właśnie na badanie krzywej cukrowej 🤢, pózniej do pracy po 2,5 tyg! A o 17:45 wizyta i podgląd co u dzidziutka 😍. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze!
Miłego dnia ❤️Karo_lalala, Bunia89, Czarna32, Karoola, Maybelle, Kira, Różowa_90, Sylvka, Kasik, puszek369, Malina330, Lexia, kasha86 lubią tę wiadomość