Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Do godz 16stej czuję się jak w pierwszej ciąży, potem dzieci wracają z przedszkola i jest tylko Maaaaaamo x 2345543 w ciągu 5 min 😂😂🤪
-
nick nieaktualnyHaha no w pierwszej ciąży było o wiele łatwiej. Jak się ma starszaka albo starszaków na pokładzie to jest zdecydowanie inaczej. Chociaż nie ukrywam, że całowanie brzuszka i mówienie "kocham Cię dzidziusiu" jest mega urocze ❤️
Sylvka, Maybelle, _Luna_, Bunia89 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio przynieśli z przedszkola batonika (ktoś tam miał urodziny) Franek mówi, mamuś ten jest dla Ciebie i dla Dzidziusia 🥺🥺❤
Sylvka, Maybelle, salenne, Kasik, Różowa_90, Malina330, megson91, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Słodziaki 🥰
Mój za pierwszym razem kiedy usłyszał, że mam dzidziusia i nie mogę go wziąć na ręce od razu pocałował brzuch. To było niesamowite 🥰
Niby takie maluchy a rozumieją więcej niż nam się wydaje ❤️Maybelle, salenne, Malina330, megson91 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Moja córka też już się nie może doczekać. Tłumaczę jej, że dopiero w wakacje dzidziuś się urodzi to ona w płacz, że nie wytrzyma tyle 😂 wymyśliła, że z deseczek zbudujemy mu kołyskę, kupimy malutką pościel i mięciutką poduszeczkę, a syn tylko stwierdził, że to zły pomysł, bo będzie mu po bokach wiało. Oto podejście dziewczyny i chłopaka 😉
_Luna_, Maybelle, Sylvka, Malina330, megson91 lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
salenne wrote:Trochę mniej uroczo moja córka codziennie wysyła mnie do szpitala żeby urodzić dzidziusia 😂
Mnie też wysyłają. I jeszcze jak pójdziesz do zrobimy sobie z Wujkiem wieczór kinowy i kupi nam chrupki i pójdziemy brudni spać.
Nic się nie martw damy sobie radę.😂_Luna_, salenne, Maybelle, DeLaCruz, Sylvka, Malina330, a.ky.ska, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuszka28 wrote:Mnie też wysyłają. I jeszcze jak pójdziesz do zrobimy sobie z Wujkiem wieczór kinowy i kupi nam chrupki i pójdziemy brudni spać.
Nic się nie martw damy sobie radę.😂
Padłam 😅😂🤣3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Moja w czerwcu skończy dwa lata i jak narazie nie dociera do niej że będzie rodzeństwo, jak pytamy się czy chce brata lub siostre to kręci głową, że nie chce 😅🙈 ale jak widzi takie maluszki w nosidełkach w przychodni czy czasem rodzice inne dzieci z przedszkola odbierają, to pierwsza biegnie i jest bardzo delikatna wobec tych maluchów, czyli jest jakaś nadzieja. Chyba zainwestuje w jakaś książeczkę żeby bardziej jej to zobrazować 🤔
-
Bunia89 wrote:Chyba zainwestuje w jakaś książeczkę żeby bardziej jej to zobrazować 🤔
Bunia89 lubi tę wiadomość
-
Golenie w ciąży to powinna być nowa dyscyplina sportowa - sporty ekstremalne 🙈😂😂albo chociaż jakis model mogliby rozdawać. To dopiero 13tc a co będzie dalej.
Karo_lalala, Maybelle, Różowa_90, DeLaCruz, Kira, megson91 lubią tę wiadomość
-
Jestem po badaniach prenatalnych, tym razem jest wszystko w porządku, pani doktor nie miała się do czego przyczepić
_Luna_, asienka30, DeLaCruz, Flame1991, Maybelle, salenne, AM1606, Kasik, polkosia, Malina330, bridagues, Słomkowa, Różowa_90, Kira, megson91, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Z drugim dzieckiem na pokładzie faktycznie inaczej.Chociaz ja nie mam co narzekać bo mam 5 latka wiec to duże ulatwienie ale nie mialam sil psychicznycn by po 1 dziecku zaraz starac sie o drugie bo jednak macierzynstwo okazalo sie nie takie proste jak to na obrazkach pkazuja,Problemy z karmieniem ,nieprzespane noce ,placz z niewiadomego powodu.Teraz wiem czego sie spodziewac a mimo to mysle ze jednak cos mnie zaskoczy 😱😃
Co do golenia to faktycznie wyzsza szkola jazdy..na czuja ale jak ide na wizyte to z lustereczkiem sie gole zeby było dokladnie🤣
W 1 ciazy pod koniec kazalam mezowi zerkac po goleniu czy nie pominelam czegos🤣😃