Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja pojechałam na wizytę do położnej na 9, okazało się że mam na 10🤦🏼♀️ nic to pokręcę się w pracy i zaraz znowu trzeba się zbierać. Też się ze swoim dzisiaj pokłóciłam. Cały urlop rozplanowany na ten rok, a standardowo jego szef teraz wymyśla, miał zrobionych ileś tam nadgodzin, które było dogadane że wybierze wtedy kiedy jemu będzie odpowiadało, to wymyślił że najlepiej 3 tyg marca, gdzie na kwiecień mamy już urlop zaplanowany. Ja w marcu USG połówkowe, teraz co mam pisać do szpitala żeby przełożyć, znowu do swojej szefowej żeby jednak tamten urlop z kwietnia anulowała. No kurwica mnie bierze, powiedziałam że nie ustąpią, bo mój też zawsze się nagada a co do czego ustąpi. Jak w ciąży z Hanią byłam to samo było, bo mu nie pasuje jak urlop bierzemy, że lepiej za miesiąc, gdzie byłabym w 33 tyg ciąży i podróż 1000km autem, później Hania się urodziła, to też prawie cały macierzyński w Norwegii przesiedziałam, bo znowu jego szef wymyśla, każe coś zaplanować, a po 2 tyg zmienia zdanie. Ehh powiedziałam mu niech kombinuję, niech się zastanowi czy żyje z nami czy z szefem.
-
polkosia wrote:No tak, tu dziewczynka bardziej, ale nie daje mi spokoju ta kuleczka jednak ;P Sporo takich się po prostu naoglądałam, dlatego nie jestem przekonana. Szkoda, że nie masz filmiku, pewnie byłoby można więcej wypatrzeć. Chyba, że masz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2022, 09:58
-
Ja już po prenatalnych... maluchy ocenione na 13+3 wszystko ok mam tylko skierowanie na dodatkowe echo serca ze względu ciąży blizniaczej i konsultacje genetyczne... i płeć już znam będę mieć parkę.
DeLaCruz, Maybelle, _Luna_, Lexia, nikessie, Darinka, Kasik, Sylvka, salenne, Karo_lalala, Kira, bridagues, Bunia89, Anuszka28, a.ky.ska, antonna, Czarna32, puszek369, loveforever1, megson91, asienka30, Różowa_90, Jakasienka, Malina330, Słomkowa, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Maybelle wrote:Jednak druga ciąża leci szybciej i nie mam tak czasu przeżywać każdego tygodnia, bo córka zajmuje mi 90% czasu (no i praca) . Jest całkowicie inaczej gdy już jedno dziecko jest na świecie i to o nie się trzeba martwić 😉
Dokładnie mam to samo...pierwsza ciąża pod tym względem jest super. Masz czas tylko dla siebie, przeżywasz każdy moment, dodatkowo nie bardzo wiesz z czym to się "je", więc tym bardziej jest to okryte tajemnicą 😁
W drugiej ciąży najczęściej zapominam o tym, że w niej jestem. No chyba, że mnie rzyga, mam zgagę albo boli mnie kręgosłup 🙈 a te objawiły się znacznie szybciej niż poprzednio.
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
KarolinaŚ wrote:Ja już po prenatalnych... maluchy ocenione na 13+3 wszystko ok mam tylko skierowanie na dodatkowe echo serca ze względu ciąży blizniaczej i konsultacje genetyczne... i płeć już znam będę mieć parkę.
A ja dopytam o to echo serca. Czy zawsze się to zleca w ciąży bliźniaczej, czy były ku temu jakieś przesłanki? Dopytuję, bo sama mam podwójny bagaż -
Sylvka wrote:Dokładnie mam to samo...pierwsza ciąża pod tym względem jest super. Masz czas tylko dla siebie, przeżywasz każdy moment, dodatkowo nie bardzo wiesz z czym to się "je", więc tym bardziej jest to okryte tajemnicą 😁
W drugiej ciąży najczęściej zapominam o tym, że w niej jestem. No chyba, że mnie rzyga, mam zgagę albo boli mnie kręgosłup 🙈 a te objawiły się znacznie szybciej niż poprzednio.Sylvka lubi tę wiadomość