Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Mogę o tej porze napisać czy poczekać do rana?
Edit napisałam mu sms 🙂dziękuję za pomoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2022, 21:52
-
Sylvka wrote:Skojarz sobie z pociągiem będzie łatwiej 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2022, 06:52
-
Ja dostałam avionaut pixel. Oczywiście powiedziałam co chcę. Wybrałam ten, bo jest po prostu najlżejszy 😊 To moje pierwsze dziecko, ale zawsze jak nosiłam dzieci koleżanek w fotelikach to obijały mi się o nogi. Wszystkie były jak ciężkie, albo ja jestem taką parówą, że nie umiem z tym normalnie chodzić 😂
-
Agata.90 wrote:Dziewczyny macie już łupiny dla bobasów.Zastanawiam się nad avionaut pixel z bazą lub maxi cosi pebble pro z bazą?Macie jakieś doświadczenia?
Mialam kiedyś avionauta ale jakas stara wersję i średnio mi się podobał.Maly jakos kiepsko w nim lezal
My mamy maxi cosi pebble plus ( poprzednia wersja pro poprsotu nasz wkładka noworodkowa nie kasy w 2 częściach tylko w 1 ) I bazę 2 way fix teraz jest 3 way fix. Avionaut jest lżejszy, najlżejszy na rynku;)
-
Puszek wysłałam Ci zaproszenie na priv. Chciałam o cos zapytać.
Puszek, wysłałam.
Umówiłam się jutro na wizytę. AWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2022, 11:28
-
My mamy po córce maxi cosi pebble plus (bez bazy)😊 nam się sprawdził chociaż od urodzenia nie lubiła jeździć samochodem, nawet na krótkich trasach był płacz. Poprawa nastąpiła dopiero po zmianie fotelika na następny gdy więcej widziała😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2022, 13:05
-
U nas również maxi cosi pebble plus po raz trzeci. Pozostałe dwa super w niej leżały. Potem będzie pearl i-size na tej samej bazie. Chociaż jako łupina będzie jeździć na pasach, bo bazy do pearla używa teraz średnia. No i bobo będzie jeździło z przodu, bo nie ma miejsca z tyłu
-
Aga007 wrote:Pytanie do Dziewczyn z Krakowa
Gdzie polecacie zrobic badania prenatalne?
Chodzilam prywatnie na wizyty, ale zmienilam gin na polecona z NFZ i niestety NFZtowski sprzet mają raczej gorszya do dawnej gin nie chce wracać.
Ja robiłam w Hi-Genie na Wielickiej. Jestem bardzo zadowolona. Na połówkowe również się tam umowię.Aga007 lubi tę wiadomość
-
My tez mamy Maxi Cosi Pebble plus z baza i potem ten kolejny Pearl tez z i-size. Aktualnie jest w uzyciu, wiec przynajmniej baze druga bede musiala dokupić 🤔
Zarazilam sie od corek jelitowka. W czwartek najmlodsza wymiotowala. Wczoraj starsza, a mnie cala noc tak zoladek bolał. Nie moglam spać. Akurat nie zaliczyłam wymiotow chociaz bylo blisko. Dzis caly dzien leżę. Juz chyba jest troche lepiej, cos zaczelam nawet jesc, ale sa to skromne ilości. Mam nadzieje, ze malemu nie zaszkodzi to. Ja nie wiem jak Wy dawalyscie rade z takimi mdlosciami w I trymestrze. Ja po jednym dniu jestem przeczołgana na maxa. A akurat waze tez mniej niz wiecej, wiec po takiej akcji nie jedzenia kilka dni dochodze do sił i jestem osłabiona.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Czarna32 wrote:Macie twardy brzuch nad pepkiem???
Dziewczyny czy to normalne że czuję ruchy od jakiś 3 tygodni ale tak bardzo delikatnie, czasami co kilka dni, nie rozkręcają się jakoś bardzo? Trochę mnie to już martwi.. -
Darinka wrote:Ja mam często napięty brzuch nad pępkiem, szczególnie jak chodzę lub siedzę, jak poleżę to jest miękki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2022, 16:23
Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:Ja mam jak stoję/chodze i siedzę ale jak leze na boku itp jest raczej miękki...nie wiem co to?bo macica chyba jeszcze nie jest tak wysoko??
-
Czarna32 wrote:Ja mam jak stoję/chodze i siedzę ale jak leze na boku itp jest raczej miękki...nie wiem co to?bo macica chyba jeszcze nie jest tak wysoko??
Mi w tej ciąży szybko brzuch się zrobił duży i taki napięty właśnie jak chwile pochodzę, trochę mnie to martwi, bo to jeszcze tyle do porodu... Na szczęście szyjka długa, no i na usg też wygląda wszystko ok.