Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani0nka wrote:Serduszko powinno być w 6 tyg 5 dniu już
Miliony pytań i bezsenne trzy kolejne noce przede mną. Mam nadzieję że dolacze do was w piątek szczęśliwa...💜2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
2021 11 tydzień
2021 5× ciąża biochemiczna
2022 2x ciąża biochemiczna
2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka ! -
Lubią poczekaj, pójdziesz za tydzień. Ciąża młodsza. Trzymam kciuki.
Ja wróciłam do pracy po macierzyńskim, e gdybym była na wychowawczym to na l4 szła bym po.serduszku, tak samo jak teraz na l4. Poszłam tydzień szybciej, od ogólnego, ale ze względu na infekcje gardła, tylko ja rpscuje na noceLusia3131 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Ja się zastanawiam kiedy przerwać wychowawczy i iść na zwolnienie płatne... może po 10tc? Jak Wy robicie?
-
Lusia3131 wrote:Cześć Kochane, czytam forum i wiele nicków pamiętam z innych wątków, wszystkim Wam kochane gratuluję.
Bardzo chciałabym móc też zbierać gratulację...
Mam proste pytanie. Czy jest ktoś kto miał ostatnia miesiączkę w okolicach 14.11? ( jak ja)
Juz pisałam w innym wątku ale w skrócie 20 grudnia ( pon wg om 5 tydz 1 dzien) pani doktor znalazła malutenki pęcherzyk ciążowy (dwa dni wcześniej beta 360).
Równo dwa tyg później tj wczoraj 3 stycznia wg om to już powinien być 7 tydz 1 dzień a ja mam pęcherzyk ciążowy, żółtkowy, zarodek chyba 3 mmm i nie ma akcji serca. Wg usg to 5 tydz z kilkoma dniami.
Czy jest ktoś z sierpniowek z podobna sytuacja? Mam usg w piątek znowu bo podobno już musi być, ale tak bardzo się boję, że to już po plackach;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 15:37
Lusia3131 lubi tę wiadomość
-
Lusia3131 wrote:Tylko czy to wg usg czy ostatniej miesiączki?
Miliony pytań i bezsenne trzy kolejne noce przede mną. Mam nadzieję że dolacze do was w piątek szczęśliwa...💜
I owulacje poZniejLusia3131 lubi tę wiadomość
-
Dzięki! Trochę mnie pocieszyłyście. Po prostu serduszko przy synku widziałam już 45 dnia cyklu, a tutaj był 50 dzień i nadal nic,ale wczoraj pani doktor powtarzała mi tylko "ciaza to nie matemtyka". Zasugerowała, że to granicą i że jeśli chce to mogę iść gdzieś sprawdzić bo jej zadaniem 1-2 dni do serduszka, ona przyjmuje dopiero w piątek prywatnie.
Poczekam chyba.
Przepraszam za chaos na Waszym forum, jestem po 7 poronieniach (głównie biochemiczne i teraz na tych zastrzykach jestem ciut dalej i marze żeby było dobrze).2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
2021 11 tydzień
2021 5× ciąża biochemiczna
2022 2x ciąża biochemiczna
2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka ! -
Byłam dzisiaj u pracodawcy i powiedziałam mu o ciąży. Pogratulowała, zapytała jak się czuje. Kiedy chce iść na l4.
salenne, megson91, Różowa_90, loveforever1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuszka28 wrote:Byłam dzisiaj u pracodawcy i powiedziałam mu o ciąży. Pogratulowała, zapytała jak się czuje. Kiedy chce iść na l4.
-
salenne wrote:Ja jutro będę mówić mojemu szefowi. Najprawdopodobniej z wizyty serduszkowej 13 stycznia wyjdę już z L4. Planowałam zostać do lutego, ale teraz jeszcze te plamienia i boję się, a praca wymagająca (jestem opiekunem zwierząt w zoo).
salenne, megson91 lubią tę wiadomość