Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuję jestem spokojniejsza choć wiadomo muszę się liczyć ze wszystkimi opcjami... Zmieniam lekarza, do tamtego poszłam ostatni raz. Może miał rację a może nie, ale jego brak taktu chyba przerasta moje możliwości 🙄
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Bunia89 wrote:Ja wczoraj już ubranka oglądałam w h&m 🙈 ale szybko wyłączyłam stronkę. Narazie grzecznie czekam, jeśli będzie druga córka to w sumie wszystko mamy, jak będzie syn to tak połowicznie, bo też sporo ubranek neutralnych kupowałam. Teraz chcemy tylko elektroniczną nianie z kamerka kupić, bo jednak wydaje się z perspektywy czasu sporym ułatwieniem 😅
Ja w pierwszej i tej ciąży na pierwsze USG szłam dopiero w okolicach 8tygodnia, wiem że niby późno, bo człowiek odlicza, chciałby już wszystko wiedzieć, ale to na serio oszczędza też sporo stresu, chociaż teraz mam odczucie jakbym nie skupiała się mocno na tej ciąży i czas mi tak zapierdziela🤦🏼♀️ -
Lusia u mnie jest aż 2tyg różnicy OM do USG, także się naczekałam swoje nim było widać wszystko, a wiedziałam od bety 26.42.
U mnie w tej sytuacji lekarze biorą pod uwagę wiek USG.
Proszę o dopisanie do listy TP 09.08.2022rCzarna32, Lusia3131, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Maybelle wrote:Ja też mam większość rzeczy po córce. Prawie wszystko nam się sprawdziło. Teraz chcę tylko dokupić to, czego mi brakowało.
Na pewno chcę kupić inny wózek, bo ten co mam strasznie nie lubilam. I inną poduszkę do karmienia piersią, bo kura lamillou kompletnie mi się nie sprawdziła.Maybelle lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dzień dobry 🖐
Wczoraj dostałam wyniki badań antygen hbs negatywny, a jeśli chodzi o cmv to mam przeciwciała, musiałam już kiedyś przejść tą chorobę . To takie trochę pocieszające 👍
Mam nadzieję, ze dzidziuś będzie bezpieczny ✊❤
loveforever1, Maybelle, Różowa_90, salenne, Kasik, Ani0nka, Felinka94, Malina330 lubią tę wiadomość
-
Ja po moich dzieciach kompletnie nic nie mam, bo dawno pooddawałam. Także zakupy będą jak dla pierworodnego, z tą różnicą, ze w pierwszej ciąży byłam pod koniec studiów, więc wszystko było mocno budżetowe. Teraz pewnie trochę zaszaleję 🤪💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Maybelle wrote:Ja też mam większość rzeczy po córce. Prawie wszystko nam się sprawdziło. Teraz chcę tylko dokupić to, czego mi brakowało.
Na pewno chcę kupić inny wózek, bo ten co mam strasznie nie lubilam. I inną poduszkę do karmienia piersią, bo kura lamillou kompletnie mi się nie sprawdziła. -
Ja mam większość rzeczy ale dla chłopca rzecz jasna po obu synach 😁
Udalo mi sie przed świętami kupić w praktycznie nieużywanym stanie gondole fajną za parę stów no a fotelik mam po synach no a jeżeli chodzi spacerówkę to jestem wierna tylko joie litetrax i taki tez będę kupować🙂Dawid i Kamil💙💙
-
loveforever1 wrote:Ja też nic nie mam. Pierwsze dziecko więc wszystko trzeba będzie kupić 🙂
-
nick nieaktualnyJa mam mnóstwo rzeczy po córce, muszę tylko to przejrzeć i posegregować. Gondola jest ok, czeka też spacerówka praktycznie nówka, w której moje dziecię pojeździło miesiąc i się odwózkowało 😂 Jedynie będzie do kupienia łupina z takich droższych rzeczy no i materac do łóżeczka.
-
sara9555 wrote:Lusia u mnie jest aż 2tyg różnicy OM do USG, także się naczekałam swoje nim było widać wszystko, a wiedziałam od bety 26.42.
U mnie w tej sytuacji lekarze biorą pod uwagę wiek USG.
Proszę o dopisanie do listy TP 09.08.2022r
Gratulacje ogromne za wytrwałość, ja też przy becie 73 już musiałam przyjść po receptę, ale na tym etapie oczywiście o USG nie było mowy. Pierwsze USG miałam dwa tyg po tej becie, a i tak był tylko pęcherzyk ciążowy 2 mmm, więc trochę już czekam, dzięki!sara9555 lubi tę wiadomość
2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
2021 11 tydzień
2021 5× ciąża biochemiczna
2022 2x ciąża biochemiczna
2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka ! -
Nam będzie brakowało tylko wóżka gondoli.
Poduszkę do karmienia mam z Motherhood sprawdzała się super do karmienia a dzisiaj ja na niej śpię, syn lubi na niej leżeć i pić mleko, tak więc dobry zakup.
Czuję powoli jak ogarnia mnie ekscytacja, jeszcze studzę swoje emocje wiadomo, ale czasami mnie ponosi 😅Maybelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też wszystkie rzeczy po synku mam zapakowane i schowane, więc jak się okaże chłopak i tym razem to większość mam już. Oczywiście kilka rzeczy trzeba będzie wymienić, coś dokupić czego nie mielismy. Dzisiaj odprowadzają syna do przedszkola pomyślałam, że koniecznie do łupiny trzeba dokupić bazę bo zapinać dwojeke w pasy to za dużo zachodu już będzie...
Z własnego doświadczenia tym co nie maja mogę polecić czujnik oddechu, mój syn ulewał bardzo i bałam się w nocy zasnąć, normalnie spałam dopiero gdy podłączyliśmy czujnik oddechu 🙂 dla mnie to najbardziej pomocna rzeczy przy początkach. -
Ani0nka wrote:Ja dopiero we wtorek 😅 a o której masz wizytę? Trzymam mocno kciuki ❤️
Dopiero o 17, mimo że w piątek widziałam malucha na IP po ostatniej akcji to i tak się denerwuje 😱3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]