Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie tak staram się podchodzić, zadaniowo. To mam zrobić, tamto, odliczam dni do wizyty, usg, teraz do następnych. Ale kurczę nikt mi jeszcze tak nie dowalił " negatywnie"
Wiem że wywiad mam ciężki, ale chyba takie osoby jak ja mają szansę też na dobre zakończenie ?
Dostałam skierowania, na następną pójdę już gdzie indziej.
Co do wyprawki i czegokolwiek mimo że mam jedno dziecko - ma 14 lat i czuję sie jak świeżak. Nie mam nic04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
Kochana wiem co czujesz. Ale nie denerwuj się w odróżnieniu do mnie. Bo mi tamten ginekolog wszystkie nerwy i zapasy nerw zabrał 😡
Wszystko na pewno będzie dobrze i u mnie i u Ciebie
Ja z wyprawki nie mam nic i chyba boję się o niej jeszcze myśleć...Różowa_90, Mommy2, Ani0nka lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Margaret, co za lekarz mówi kobiecie w ciąży takie rzeczy. Jak by nie wiedział że stres jest dla dziecka szkodliwy 😡
Ja dzisiaj jestem po wizycie termin z USG na 30.07 a z miesiączki na 4.08. swoją drogą-poproszę o dopisanie bo widzę że mnie nadal nie ma 😁 Dzidziuś ma już 3,58 CRL, serduszko pięknie bije. Dzisiaj na USG widzieliśmy jak się bawi rączkami i nóżkami. Kość nosowa jest 🥰 26go mam kolejną wizytę a na niej USG genetyczne 🙂
Ja z wyprawki narazie praktycznie nic 🤭 jedyna rzecz jaką kupiłam to monitor oddechu angel care ☺️DeLaCruz, bridagues, puszek369, loveforever1, Maybelle, Felinka94 lubią tę wiadomość
Po prawie 5 latach starań jesteś 🥰
Czekamy na Ciebie Synku💙
termin wg OM 4.08.2022
termin wg USG 30.07.2022 -
Hej, u nas też najdroższym zakupem będzie samochód, później pewnie wózek... Bo wózki dla bliźniaków sporo kosztują, a po mojej 8 letniej córce niewiele zostało, więc ogólnie będziemy kompletować wszystko od początku, oczywiście x 2 🙂
Pozdrawiam, zdrówka dla Wszystkich! -
U nas też wszystko dobrze po wizycie. Maluch ma 2,5 cm i serce bije ponad 150 ud/ min🥳
Ani0nka, puszek369, Różowa_90, Malina330, DeLaCruz, Kasik, Maybelle, PaniHa, Felinka94, loveforever1, kasha86 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
ADRIANNA odzywaj się częściej, bo przyznam ze pierwszy raz widzę Twój nick i ustaw suwaczek ❤️
Gratuluje dziewczyny dobrych wiadomości 🥰❤️ -
sara9555 wrote:Dziewczyny co zrobić przy bólu dziąsła od zęba? Mam uszkodzony. Wzięłam około 12ej 1 apap i o 17 drugi. Teraz ból jest przytłumiony, ale mam dość. Nie wiem nawet gdzie zadzwonić, czy może mi wystawi ktoś e-receptę..
Ani0nka, sara9555 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a czy któraś z Was prowadzi lub prowadziła ciążę tylko na nfz i rzeczywiście ma tylko te 3 usg? To nie będzie za mało?
Ja w pierwszej ciąży mialam usg na każdej wizycie ale to tylko takie na zasadzie sprawdzenia ilość wód płodowych i tętna. Teraz nie wiem czy chodzić jeszcze gdzieś prywatnie co miesiąc czy to wystarczy 🙉 -
Hej. Przywitam się nieśmiało. Ostatni okres 6.11. Póki co ciąża sporo młodsza, ale serduszko już ładnie biło.
Jestem po poronieniu zatrzymanym w sierpniu oraz biochemicznej w styczniu, więc trzymajcie kciuki 💪Maybelle, DeLaCruz, Ani0nka, Bunia89, megson91, Felinka94, bridagues, loveforever1, kasha86 lubią tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Wiecie co mnie tylko dobiło. Podwyżka ceny za wizytę 😲 Ostatnio już zapłaciłam 150 zł to więcej niż zazwyczaj a teraz aż 200 zł to jest podwyżka o 50 zł. No bez jaj kuźwa! Jestem załamana. Trzy lata temu płaciłam jeszcze 100 zł za prowadzenie ciąży u tej samej lekarki.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Margaret_ja wrote:Ja dzisiaj też miałam wizytę u doktor LX, dała mi skierowania na badania, pobrała cytologię. W piątek idę na USG.
Wyszłam od niej strasznie zdołowana, w ogóle po wysłuchaniu mojej historii od razu zaczęła mówić o samych negatywach, o tym żebym już myślała o badaniu DNA płodu i ewentualnej amniopunkcji i przemyślała sprawę terminacji. Była niedelikatna i jakoś tak strasznie przez nią spadł mi nastrój...
Przecież kurde mogła normalnie powiedzieć o tym, że wiadomo że jest takie ryzyko ale ona nawet nie wspomniała o innym rozwiązaniu ;/ No i mówię o tym przesunięciu owulacji to też mi nagadała, że skoro mam cykle regularne to dziwne i w ogóle nie powinno się zdarzyć.. No masakra ;/
Ja naprawdę nie rozumiem podejścia niektórych lekarzy 🙄 chyba bym stamtąd szybko uciekała...mimo wszystko staraj się myśleć pozytywnie. Ja za to mocno trzymam kciuki!!! Ja też mam nie wesołą historie, ale jakoś nigdy aż tak moja lekarka mnie nie zdołowała. Oczywiście mówiła, że trzeba być ostrożnym przy moich doświadczeniach, ale zawsze powtarzała że trzyma za mnie kciuki i raczej pozytywnie nastawiała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2022, 22:26
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]