💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba nic nie będę kupować. Mam ubrania i wyposażenie po córce. Teraz też ma być dsiewczyna. Nie mam tylko wózka i fotelika. Wózek pożyczyliśmy kuzynowstwu, bo nie planowaliśmy kolejnego maluszka. Teraz daliśmy delikatnie znać, że potrzebujemy go na styczeń, ale nie są skorzy oddawać. Chcą nam za niego oddać kasę, żebyśmy kupili sobie drugi a fotelik był źle dopasowany do auta i przez 9 miesięcy jeździłam z córką "na syrenie" nigdy nie było jej wygodnie. Niestety dowiedzieliśmy się o tym dopiero przy wymianie na większy
-
hej dziewczyny, niektóre z was nie są na fb dlatego też tutaj napiszę jestem po wizycie - na 100% chłopak także Alojzy tak wywalił na chwilkę genitalia, że trudno by było pomylić z dziewczynką
Co do leków zostaje wszystko poza duphastonem, który mam od jutra zredukować do 1 tabletki 2x tak żeby skończyć ostatnie całe opakowanie i później już nie brać dodatkowo mam brać magnez, pregna plus a po 20 tygodniu wzbogacic jeszcze o pregne dhaEdyciak, Mamba91, Marcelina715, Heidi Di, KateHawke, Ewelka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam już kilka (dokładnie 3) ubranka kupione, bo były bardzo przecenione i wydają się dobrej jakości. Mam też trochę rzeczy upatrzonych online, ale to trochę później będę zamawiała. Na razie staram się kupować bardzo selektywnie, bo do grudnia jeszcze bardzo dużo czasu a nie chce mieć za dużo rzeczy których nie zdążę użyć.
Ostatnio byłam też w sklepie z wózkami żeby zobaczyć jak one na żywo i z bliska wyglądają, część wyglada zupełnie inaczej niż sobie je wyobrażałam po zdjęciach.
Więcej zakupów planuję po badaniach połówkowych, w sumie tak wypadło że akurat wtedy wracam z objazdu po rodzinie i będę miała dużo czasu na zakupy.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Cześć dziewczyny, rzadko tu pisałam, aktywniejsza byłam na fb. Ale chciałam się z Wami pożegnać. Napiszę to co na fb.
Wczoraj był ciężki dzień. Po nieustających skurczach, późnym popołudniem straciłam ciążę. Późnym wieczorem miałam zabieg czyszczenia. Nie podjęłam się badań genetycznych ze względu na to że nie chciałam poznać płci. Dla mnie jest to Gwiazdeczka w niebie. Przyczyną jest najprawdopodobniej infekcja, która już musiała trwać dłużej a nie miałam żadnych objawów. Czuję się fizycznie dobrze, psychicznie ok. Właśnie miałam wizytę i badanie i wychodzę dziś do domu.
Życzę Wam Kochane abyście do rozwiązania kwitły w tym błogosławionym stanie, a wszystkie dolegliwości były jak najmniejsze. Dużo zdrówka dla Was! Dziękuję że mogłam Was poznać! Jak wszystko się u mnie ułoży zajrzę na forum. Trzymajcie się!
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Patka, bardzo mi przykro
My jeszcze nic nie kupujemy. Jak wszystko będzie dobrze, może zacznę od września. U nas będzie spora rewolucja, bo zmiany zaczniemy od samochodu - teraz mamy sportowy trzydrzwiowy, który z dzieckiem będzie bardzo niewygodny. Myślałam o suvach, ale tak bardzo nam się nie podobają, że chyba zostaniemy przy większym sedanie. Ech, takie maleństwo, a tyle zmianStarania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dołączę i ja do Was. Czytam Was od samego poczatku ale nie miałam odwagi dołączyć. Porod 18.01, wg 1 badań prenatalnych będzie córeczka ale zobaczymy co wyjdzie we wrześniu. Od tygodnia na reszcie mam spokój bo pierwsze 3 miesiace mieszkalam w lazience... w domu mam jeszcze 20 mies. Syna takiego przytulasa mamusi😊 wiem ze macie grupę na fb. Chciałabym tam dołączyć bo mi wygodniej
Edyciak, Marcelina715, Kamka, Mamba91, KateHawke, Heidi Di, Ewelka85, Kinaa lubią tę wiadomość
-
Heidi Di wrote:Patka, bardzo mi przykro
My jeszcze nic nie kupujemy. Jak wszystko będzie dobrze, może zacznę od września. U nas będzie spora rewolucja, bo zmiany zaczniemy od samochodu - teraz mamy sportowy trzydrzwiowy, który z dzieckiem będzie bardzo niewygodny. Myślałam o suvach, ale tak bardzo nam się nie podobają, że chyba zostaniemy przy większym sedanie. Ech, takie maleństwo, a tyle zmian
Na oku mamy Skodę Octavię combi, forda mondeo combi, forda S-Max albo superba ( choć ten trochę poza budzetem) -
Annja wrote:Co zostawiacie sobie na sam koniec ciazy żeby kupić do wyprawki ??