💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka, uff. Niezły urwis z tego Twojego malucha!
Ja o moim chłopaczku dowiedziałam się w 16 tc. Na prenatalnych pani docent powiedziała, że to za wcześnie i na dwoje babka wróżyła.
A z nastrojem podobnie. Teraz jest ok, ale jak pojawia się problem, potrafię reagować nieadekwatnie do sytuacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 11:00
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
nick nieaktualnyMigotka, cieszę się, że się trochę uspokoiło. Rozumiem, że już nie krwawisz?
Majorka, u Migotki były trzy dni odstępu pomiędzy USG i dosyć mocno krwawiła, czyli krwiak mógł się ewakuować przez ten czas..
Girl, ja się na prenatalnych dowiedziałam, że to chłopiec. Lekarz, który wykonywał USG powiedział to z pewnością w głosie, nie szacował mi na procenty. Na ostatnim USG mój lekarz powiedział, że jednoznacznie nie może jeszcze stwierdzić, ale że raczej chłopak. Także na 100% potwierdzenia jeszcze nie mam, ale już pół szafy jest w chłopięcych ciuszkach. 🙈
Co do mojego nastroju, zrobiłam się na pewno bardziej złośliwa, ale kompletnie mi to nie przeszkadza. 😁 To chyba taki obronny instynkt macierzyński się powoli uruchamia.. 😉 -
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Migotka, cieszę się, że się trochę uspokoiło. Rozumiem, że już nie krwawisz?
Majorka, u Migotki były trzy dni odstępu pomiędzy USG i dosyć mocno krwawiła, czyli krwiak mógł się ewakuować przez ten czas..
Girl, ja się na prenatalnych dowiedziałam, że to chłopiec. Lekarz, który wykonywał USG powiedział to z pewnością w głosie, nie szacował mi na procenty. Na ostatnim USG mój lekarz powiedział, że jednoznacznie nie może jeszcze stwierdzić, ale że raczej chłopak. Także na 100% potwierdzenia jeszcze nie mam, ale już pół szafy jest w chłopięcych ciuszkach. 🙈
Co do mojego nastroju, zrobiłam się na pewno bardziej złośliwa, ale kompletnie mi to nie przeszkadza. 😁 To chyba taki obronny instynkt macierzyński się powoli uruchamia.. 😉 -
Witam serdecznie. Chętnie dołączę do Waszej grupy. Termin na ok 12 stycznia, w domku na stanie synek 16 miesięcy😍
P. S. Kompletnie nie ogarniam tego forum bo dopiero je odkryłam więc proszę o wyrozumiałość i ewentualnie pomoc. Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej ciąży 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 18:30
juudi, KateHawke, Marcelina715 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Migotkaa... Az nie wiem co powiedzieć 😳 faktycznie to jakiś pech obyś już wyczerpała limit..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2020, 08:21
-
Podwójne szczęście wrote:Witam serdecznie. Chętnie dołączę do Waszej grupy. Termin na ok 12 stycznia, w domku na stanie synek 16 miesięcy😍
P. S. Kompletnie nie ogarniam tego forum bo dopiero je odkryłam więc proszę o wyrozumiałość i ewentualnie pomoc. Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej ciąży 🤗 -
KateHawke wrote:Witamy! U mnie na stanie córka 21miesiecy 😃 Wiesz już kto tam się kryje w brzuszku?
Hej. To też u Was wesoło będzie 😂 my stwierdziliśmy że nie czekamy z powiększeniem rodziny i będzie ciężko ale zagryziemy zęby i szybciej z pieluch dwójka wyrosnie 😃 na prenatalnych docent miała jakieś podejrzenia co do płci ale na razie nie przywiązuję do tego wagi bo w 12 tyg to różnie jeszcze z interpretacja. Może pod koniec sierpnia już będzie większa pewność. Generalnie każda opcja jest super, nie mamy nastawienia na parkę 😃czas pokażeKateHawke lubi tę wiadomość
-
U mnie z nastrojem kiepsko. Zbliża się poniedziałkową wizyta. Boję się, że usłyszę jakieś złe wieści. Poza tym jestem chyba trochę przemęczona. Nie tylko fizycznie, ale i psychicznie. Przydałyby mi się jakieś wakacje...Listopad 2018 - syn
Styczeń 2021 - córka. -
Marcelina715 z tego co pamiętam to masz być pod większą kontrolą, będzie dobrze 😘 myślę, że każda z nas 0rzed wizytą się stresuje czy wszystko będzie ok, to normalne. Co do wakacji to może spróbuj coś zorganizować? Choćby weekendowy wypad nad jezioro. 3maj się! I koniecznie daj znać jak wizyta, ja mam w środę pierwszą po amniopunkcji
Marcelina715 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny :* Migotka już chyba wyczerpałas limit pechów także na pewno będzie wymaz negatywny a z dzidzią wszystko w porządku i już do końca ciąża przebiegać będzie spokojnie
Ja w 12 t i 3 dniu miałam prenatalne i powiedział że na 80% chłopak, na ostanim usg w 19 tygodniu ( 18 t i chyba 2 dzień) potwierdziło się na 100% że chłopak wydaje mi się, że dużo zależy od sprzętu ale i doświadczenia i wiedzy lekarza
Mamba91, Marcelina715 lubią tę wiadomość
-
Kinaa wrote:hej dziewczyny :* Migotka już chyba wyczerpałas limit pechów także na pewno będzie wymaz negatywny a z dzidzią wszystko w porządku i już do końca ciąża przebiegać będzie spokojnie
Ja w 12 t i 3 dniu miałam prenatalne i powiedział że na 80% chłopak, na ostanim usg w 19 tygodniu ( 18 t i chyba 2 dzień) potwierdziło się na 100% że chłopak wydaje mi się, że dużo zależy od sprzętu ale i doświadczenia i wiedzy lekarza[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Dlatego mnie dziwi że przy pierwszej ciąży na słabszym sprzęcie powiedział w tym samym czasie że raczej chłopak a teraz na lepszym , w tym samym czasie że za wcześnie. cały czas chodzę do tego samego