💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem ile mieszkańców jest w Krakowie ale tu na obrzeżach Krakowa na osiedlu rodzinnym w bloku z 2014 roku sąsiedzi wystawili 46 mkw za 499 tys... I to się sprzeda. To straszne. Jak patrzę na te wasze kwoty to zazdroszczę2012 👩❤️👨
2016🧑
2018🧑🧒
01.2021🧑🧒👶Kropka -
W Lublinie też takie chore ceny mieszkań, taniej wychodzi wybudowanie domu nawet jak nie ma się działki i ją też trzeba kupić 🤦♀️
Annja lubi tę wiadomość
-
Mamba91 wrote:W Lublinie też takie chore ceny mieszkań, taniej wychodzi wybudowanie domu nawet jak nie ma się działki i ją też trzeba kupić 🤦♀️
Oo a ja jestem spod Lublina )Mamba91 lubi tę wiadomość
👩🏻25
🧔🏻 35
💊 kwas foliowy
27.04.20 czułość 10 ⏸
28.04.20 czułość 25 ⏸
29.04.20 beta - 135.11
04.05.20 beta 2 - 3462.00 -
nick nieaktualny
-
Majorka wrote:Lucky termin mam na 22 stycznia namieszałam trochę, wczoraj przeglądałam i wszędzie mam wpisane albo 22 albo 23 nie wiem skąd mi się brał 28,29 czy 25 🙄
ZalatwioneMajorka lubi tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
nick nieaktualnyEnigvaa wrote:Edyciak jest na obserwacji w szpitalu ze skracajaca szyjka. Na goracych mamuskach pisala
Pozdrawiam z ginekologii. 😉
Mam leżeć plackiem i patrzeć w sufit. 😊
Dostałam kroplówkę z magnezem, Nospe, Wieczorem Nospa i Luteina. I może jutro na wizycie coś więcej się dowiem.
Od lekarza, który wykonał USG dowiedziałam się tylko, że szyjka wygląda słabo i że na razie mnie poobserwuja.
Pewnie kilka dni tu spędzę. -
Edyciak wrote:Dokładnie tak. 😊
Pozdrawiam z ginekologii. 😉
Mam leżeć plackiem i patrzeć w sufit. 😊
Dostałam kroplówkę z magnezem, Nospe, Wieczorem Nospa i Luteina. I może jutro na wizycie coś więcej się dowiem.
Od lekarza, który wykonał USG dowiedziałam się tylko, że szyjka wygląda słabo i że na razie mnie poobserwuja.
Pewnie kilka dni tu spędzę.
Dobrze, że jesteś pod obserwacją. Mam nadzieję, że szybko podejmą decyzję i nie będziesz zbyt długo na oddziale 🍀✊😘Edyciak lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Edyciak jest na obserwacji w szpitalu ze skracajaca szyjka. Na goracych mamuskach pisala
To tez przeczytalam. Stad moje pytanie.
Edyciak kciuki za Was !Enigvaa lubi tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej ciąży trafiłam do szpitala w 25 tygodniu ze skracającą się szyjką (miała 19 mm i zaczynała się lekko rozwierać), spędziłam tam 4 noce. Zastanawiali się nad założeniem szwu lub pessara, ale ostatecznie nie założyli i donosiłam synka do terminu 🙂
Oczywiście znam również historię z innym zakończeniem, ale mówię, jak było u mnie 😉Marcelina715, Mamba91, Adna, Edyciak lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Edyciak dawaj znać jak sytuacja
Ja byłam wczoraj na kolejnej konsultacji w Krakowie. I siusiak piękny od razu się pokazał. Ale oczywiście jakieś nowości musiałam się dowiedzieć. Muszę monitorować jak Maluch rośnie, bo łożysko moje nadal jest grube. Główka idzie idealnie z terminem om, brzuszek i kości trochę mniejsze, około półtora tygodnia. Trzeba to monitorować czy na pewno dobrze łożysko pracuje. Wyszła też malenka wada na serduszkou- ubytek między przedsionkami chyba. Podobno jest to bardzo częste i ma czas jeszcze się zamknąć do porodu albo nawet do 2 roku życia. I jakiś pulsacyjny przepływ przez coś w pępowinie, ale nie pamiętam gdzie. Poza tym wsysysko ok :)tym wszystkim podobno mam się nie martwić ale nikt nie dam mi gwarancji że wsysysko będzie dobrzeEdyciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymigotkaa wrote:Edyciak dawaj znać jak sytuacja
Ja byłam wczoraj na kolejnej konsultacji w Krakowie. I siusiak piękny od razu się pokazał. Ale oczywiście jakieś nowości musiałam się dowiedzieć. Muszę monitorować jak Maluch rośnie, bo łożysko moje nadal jest grube. Główka idzie idealnie z terminem om, brzuszek i kości trochę mniejsze, około półtora tygodnia. Trzeba to monitorować czy na pewno dobrze łożysko pracuje. Wyszła też malenka wada na serduszkou- ubytek między przedsionkami chyba. Podobno jest to bardzo częste i ma czas jeszcze się zamknąć do porodu albo nawet do 2 roku życia. I jakiś pulsacyjny przepływ przez coś w pępowinie, ale nie pamiętam gdzie. Poza tym wsysysko ok :)tym wszystkim podobno mam się nie martwić ale nikt nie dam mi gwarancji że wsysysko będzie dobrzemigotkaa lubi tę wiadomość
-
Hej! Pisałam na FB ale nie wszystkie tam jesteście więc kopiuję tutaj 🙂 Byłam dziś na wizycie. Prawie zawał bo się Junior nie ruszał i nie szło serduszka uchwycić ale po obrocie na lewy bok serduszko ładnie biło i Junior się obudził 🙂 pomiary wskazują na długonogiego bobasa, waga 230g. Moja szyjka 4,5cm także luzik. Płci nie dało się potwierdzić bo nogi złączone i nie ma podglądania 😁
juudi, migotkaa, nattalia, Annja, Edyciak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobre wiadomości. 😊 Ordynator twierdzi, że nie jest źle. Szyjka trochę miękka i nieco skrócona. Miała teraz 25 mm, więc na granicy, ale jeszcze w normie. Czyli leki i często kontrolować. Jutro wychodzę do domu. 😄
Mamba91, Majorka, juudi, Enigvaa, migotkaa, Kinaa lubią tę wiadomość