💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję udanych wizyt i ładnych bet dziewczyny ♥️ ktoś jeszcze w tym tygodniu idzie do lekarza? 😃 Ja muszę czekać jeszcze półtora tygodnia a już mnie nosi, chciałabym wiedzieć czy wszystko dobrze 😊
Rosa lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
A i dostałam neoparin więc czekają mnie codzienne zastrzyki w brzuch 😣 ale może tylko do końca 1 trymestru 😉 a torbiel, która była widoczna na pierwszej i drugiej wizycie całkowicie się wchłonęła 😊
Marta..a, Aseret87, Kalina555, KateHawke, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ja odliczam , jeszcze 6 dni, no prawie 5 bo już końcówka dnia dzisiaj A że prawie wogole nie mam objawowo to tym bardziej nie mogę się doczekać.
Dzisiaj wybrałam farby do pokoju synka, bo się budujemy i w poniedziałek zacznie się malowanie ścian mam mega problem żeby się skupić na tym bo w dzień z dzieckiem Al o w pracy nie ma kiedy a jak go położę to już sama bym chętnie poszła spać ale cieszę się niesamowicie, maz też potulnie przez ciążę mi usteouje we wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 18:42
Rosa, Aseret87, Suszarka lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Hej 🙂 12maja dowiedziałam się ze jestem w ciąży do tej pory miałam ładny przyrost bety martwi mnie jednak fakt ze bolą mnie bardzo plecy na dole oraz pobolewa brzuch i mam lekkie plamienia od lekarza dostałam nospę duphaston, luteinę i leżę w łóżku ale bardzo się martwię czy któraś z was może ma takie objawy i jest wszystko w porządku? Jutro znow powtórzę betę i w sobotę ginekolog.12.05 II hcg 40
15.05 hcg 239
18.05 hcg 1260
20.05 hcg 5449
Duphaston
Luteina
Acard -
SolAngelica wrote:Nasairah nie stresuj się Tortie chyba miała tak samo i tydzień czy dwa później widziała już serduszko. Na pewno będzie dobrze widać ciąża jest młodsza niż wynika z daty OM
U mnie nawet nie było widać pęcherzyka żółtkowego, tylko spory i pusty ciążowy (1,2cm), a byłam na USG w skończonym 6+3 tc. A 2 tygodnie później zarodek wielkości 1,2cm z serduszkiemnesairah, Edyciak, Adna lubią tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Natalia0007,
Ja co prawda nie miałam plamień, ale w pierwszej ciąży w pierwszym trymestrze miałam straszne bóle pleców w dolnym odcinku. Bywało tak źle, że nie mogłam się podnieść z łóżka. Bóli brzucha była cała gama - skurcze, rozciąganie, gniecenie, ciągnięcie, kłucie, ucisk. Dzidzior się urodził zdrowy 10/10. Mam nadzieję, że i u Ciebie tak będzie. A co do plamień - dużo kobiet tak ma, więc nie musi to oznaczać nic złego. Jesteś obstawiona lekami. Postaraj się nie nakręcać negatywnie. Życzę Wam zdrówka.Listopad 2018 - syn
Styczeń 2021 - córka. -
Hej dużo dzisiaj pisałyście
Gratuluję wizyt! I bet! 😍
Ja biorę z witamin femibion a z dodatków luteinę narazie do poniedziałku w poniedziałek wizyta i dowiem się czy odstawiamy. Zrobiłam dzisiaj pakiet badań, wszystko ok więc super 👌
Zaczęłam 9tc ❤️Rosa, Suszarka, Marta..a, Mamba91, Kinaa, Edyciak, Kalina555, Marcelina715, Adna, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
Mamatrojki wrote:Hej dużo dzisiaj pisałyście
Gratuluję wizyt! I bet! 😍
Ja biorę z witamin femibion a z dodatków luteinę narazie do poniedziałku w poniedziałek wizyta i dowiem się czy odstawiamy. Zrobiłam dzisiaj pakiet badań, wszystko ok więc super 👌
Zaczęłam 9tc ❤️
Pięknie! Oby czas do naszych wszystkich wizyt szybko zleciał 😆- Kinga 2008 r
- Zosia 2014 r -
Natalia ja mam bóle krzyżowe. Dla mnie to nic nowego bo mam tyłozgięcie macicy więc bóle menstruacyjne też mi szły z krzyża na równi z brzuchem. Lekarz mówi żeby się nie przejmować, macica rośnie, jeśli jak ją masz tyłozgięcie to zmienia też pozycję i to powoduje bóle. Ja już kilka razy brałam nospę przez to. Dzisiaj więcej podchodziłam i znowu mnie bolą plecy. Bóle brzucha też miewam. Także pod tym względem głowa do góry a jeśli chodzi o plamienia to przyczyn może być wiele, od podrażnienia szyjki, poprzez krwiaki, czy też resztki plamienia z implantacji. Jeśli nie jest to żywoczerwona krew to generalnie nie wróży źle. Głowa do góry
Marta ale zazdroszczę że już się urządzacie my dopiero będziemy startować. Jeśli mogę spytać to ile Wam zajęła budowa razem z ogarnianiem formalności?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyMamba91 wrote:A i dostałam neoparin więc czekają mnie codzienne zastrzyki w brzuch 😣 ale może tylko do końca 1 trymestru 😉 a torbiel, która była widoczna na pierwszej i drugiej wizycie całkowicie się wchłonęła 😊
-
gratuluję kolejnych udanych wizyt i witam nowe dziewczyny suszarka czyzbyś miała tez wizytę w przyszły piatek?? Natalia0007 dokładnie jesteś obstawiona lekami także nie martw się i nie denerwuj bo to najbardziej szkodzi :* ja co prawda plamień też nie miałam ale co do bólów od 5 tygodnia miałam przeróżne bóle brzucha, pachwin itp. od wczoraj natomiast męczą mnie plecy więc chyba to normalne w naszym stanie
-
nick nieaktualnyNatalia0007 wrote:Hej 🙂 12maja dowiedziałam się ze jestem w ciąży do tej pory miałam ładny przyrost bety martwi mnie jednak fakt ze bolą mnie bardzo plecy na dole oraz pobolewa brzuch i mam lekkie plamienia od lekarza dostałam nospę duphaston, luteinę i leżę w łóżku ale bardzo się martwię czy któraś z was może ma takie objawy i jest wszystko w porządku? Jutro znow powtórzę betę i w sobotę ginekolog.
-
Edyciak wrote:Beta HCG nic nie wniesie w tej chwili w kwestii diagnostyki. Jedynie USG
dzięki dziewczyny za wsparcie mam nadzieje ze będzie wszystko w porządku 🙂Kinaa lubi tę wiadomość
12.05 II hcg 40
15.05 hcg 239
18.05 hcg 1260
20.05 hcg 5449
Duphaston
Luteina
Acard -
Suszarka wrote:Natalia ja mam bóle krzyżowe. Dla mnie to nic nowego bo mam tyłozgięcie macicy więc bóle menstruacyjne też mi szły z krzyża na równi z brzuchem. Lekarz mówi żeby się nie przejmować, macica rośnie, jeśli jak ją masz tyłozgięcie to zmienia też pozycję i to powoduje bóle. Ja już kilka razy brałam nospę przez to. Dzisiaj więcej podchodziłam i znowu mnie bolą plecy. Bóle brzucha też miewam. Także pod tym względem głowa do góry a jeśli chodzi o plamienia to przyczyn może być wiele, od podrażnienia szyjki, poprzez krwiaki, czy też resztki plamienia z implantacji. Jeśli nie jest to żywoczerwona krew to generalnie nie wróży źle. Głowa do góry
Marta ale zazdroszczę że już się urządzacie my dopiero będziemy startować. Jeśli mogę spytać to ile Wam zajęła budowa razem z ogarnianiem formalności?👩🏻25
🧔🏻 35
💊 kwas foliowy
27.04.20 czułość 10 ⏸
28.04.20 czułość 25 ⏸
29.04.20 beta - 135.11
04.05.20 beta 2 - 3462.00 -
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych wizyt, które już miałyscie, albo lada dzień będziecie miały. Ja dopiero przyszła środa
Co do budowy domu. My kupiliśmy dom od dewelopera, w blizniaku, w momencie gdy dowiedziałam się o pierwszej ciąży. Czyli w kwietniu zeszłego roku, klucze kdebralismy we wrześniu, a 1 listopada już się wprowadziliśmy. Wiele rzeczy Jeszce nie jest skończonych, ale planujemy w wakacje już ogarnąć wszystko na tip, top. Czy to wyjdzie? Jakoś mi się nie wydaje
Nie mogę doczekać się żeby poznać płeć 2 dzidziusia Będę wiedziała jak dalej remontować. Na piętrze mamy duża sypialnie, pokój dla Bruna i łazienkę. W planach z sypialni były zrobione 2 pokoje. Jeśli urodzi się kolejny chłopiec to dzieciaki dostaną nasza sypialnie, a my przeniesiemy się do pokoju Bruna. Jeśli będzie dziewczynka to chyba zrobimy ścianę, tak jak było w planach i zrobimy 3 pokoje u góry. Zobaczymy w praniu, ale wakacje będą na pewno remontowe