Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
No to super że wszystko ok.
Ja dziś myślałam że się wykończe, bo od wczoraj wieczora mam migrene teraz dopiero lekko przechodzi. Rano pojechałam tylko do jednej klientki i do domu od razu. Przeleżałam i spałam cały dzień. Nie wiedziałam czy wziąść tabletkę czy nie. Na szczęście moja córa taka wyrozumiała że mogłam spać a ona się bawiła. -
Karolcia15031 wrote:No to super że wszystko ok.
Ja dziś myślałam że się wykończe, bo od wczoraj wieczora mam migrene teraz dopiero lekko przechodzi. Rano pojechałam tylko do jednej klientki i do domu od razu. Przeleżałam i spałam cały dzień. Nie wiedziałam czy wziąść tabletkę czy nie. Na szczęście moja córa taka wyrozumiała że mogłam spać a ona się bawiła. -
Lilka94 wrote:Mówiliście już najbliższym o ciąży? Ja miałam zaczekać do usg ale nie mogłam się powstrzymać i powiedziałam rodzicom i teściowej
W ogóle byłam z nimi u dentysty we wtorek i młodsza tylko weszła do gabinetu to Pani dentystce mówi "urodzi się nam dzidziuś", 😅
A musieliśmy im powiedzieć bo młodsza ma manię skakania na nas, np jak rano śpimy to wpada do łóżka i skacze na mnie lub męża, więc bałam się żeby mnie gdzieś nie uderzyła przypadkiem. -
Ja postanowiłam czekać do 12 tygodnia z informowaniem wszystkich, jestem z tych co w razie czego, woli nie widzieć współczujących spojrzeń i pytań „jak się czujesz?”.
Zrobiłam badanie beta hcg z krwi i trochę się zmartwiłam. W środę miałam 2965 a dzisiaj 4577, a wiec przyrost za niski bo 57% i teraz nie wiem...Czy beta po prostu zwolniła, czy coś złego się dzieje 🥺
Wizytę mam we wtorek wiec do tego czasu na bank oszalejeIka83 lubi tę wiadomość
-
Młodamama2 wrote:Ja postanowiłam czekać do 12 tygodnia z informowaniem wszystkich, jestem z tych co w razie czego, woli nie widzieć współczujących spojrzeń i pytań „jak się czujesz?”.
Zrobiłam badanie beta hcg z krwi i trochę się zmartwiłam. W środę miałam 2965 a dzisiaj 4577, a wiec przyrost za niski bo 57% i teraz nie wiem...Czy beta po prostu zwolniła, czy coś złego się dzieje 🥺
Wizytę mam we wtorek wiec do tego czasu na bank oszaleje -
Hej dziewczyny! To i ja się przywitam Stan na wtorek: zarodek 8mm i bijące serduszko Dopiero powoli zaczyna do mnie docierać. Jestem po 1 ciąży z pustym jajem płodowym, tym razem obstawiona lekami od rana do wieczora. Mam ogromną nadzieję, że będzie dobrze, choć odkąd zobaczyłam dwie kreski to każdą najmniejszą pierdołę czy wątpliwość obsesyjnie sprawdzam w Internecie. Błagam, powiedzcie, że macie podobnie :p Ściskam i trzymam mocno kciuki za nas wszystkie
Mag_len, summer..86, KaaiaN lubią tę wiadomość
PCOS, ANA2, PAI-1 4G homozygotyczny, MTHFR_1298A-C heterozygotyczny, FV R2_4070A-G heterozygotyczny -
Anna Maria, ja miałam identycznie po pierwszej stracie. Teraz troche bardziej na spokojnie do tego podchodzę bo ile ja się w ciąży z córka nastresowalam bez sensu... ale wiem, łatwo mówić, teraz mimo wszystko tez rozmyślam czy będzie dobrze.
Anna Maria lubi tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Anna Maria witam ☺ po przejściach zawsze człowiek bardziej sie stresuje. Ja znowu mam tak, że boję się późniejszego etapu ciąży bo córeczka mi zmarła w 37tyg..
Kurcze dziewczyny dziś mam równy 8tydzień i jak dziś wiecej pochodziłam ( aż 1,5km) to stwardniała mi macica. W drugiej ciąży miałam tak pierwszy raz dopiero w 16tyg , czy jak to 3 ciąża to normalne ? We wtorek mam lekarza.Anna Maria lubi tę wiadomość
-
Karolcia strasznie współczuje straty na takim etapie ciąży... co do twardnienia macicy mi w ciąży z córka już od 11 tygodnia tak się działo, wszystko było jednak ok. Ale pewnie lepiej żebyś się oszczędzała.22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
nick nieaktualnyW końcu byłam na wizycie ! ☺️
Jest serduszko- om 7+2 a na usg 6+6 ❤️
Tak więc mój termin z om na 8.01 i chciałabym urodzić już w 2022...
Tylko nie wiem jeśli będzie cesarka to ile wcześniej mogą chcieć😑bo zapas dni w styczniu niewielki.
Kolejny stres gwarantowany za miesiąc.
Jeśli chodzi o mnie to ja powiem dopiero po prenatalnych 1 trymestru albo i później 🤭
A prenatalne już umawiałyście?
Kciuki za pozostałe wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2021, 13:15
-
Lilka94 mam nadzieję że też będzie ok bo chciałabym jeszcze pracować.
Ja mam termin na 1stycznia ale jak cc będzie dwa tyg wczesniej to załapie się na grudzień o ile wszystko będzie ok. Hmm plus z grudnia to taki że do przedszkola wcześniej można zapisać 😂 bo rocznik się liczy . -
Lilka94 wrote:Mówiliście już najbliższym o ciąży? Ja miałam zaczekać do usg ale nie mogłam się powstrzymać i powiedziałam rodzicom i teściowej