Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Was też tak bolą nogi ? Szczególnie kostki, uda.. mnie już tak od kilku dni raz mocniej raz lzej.
Do tego mała tak boleśnie kopie pod żebrami i po lewym boku 🙁
Już chce żeby grudzień się zaczął 😭
W ogóle tak mi wypchalo brzuch w ciągu chyba 3 dni, aż sama nie poznaje siebie w lustrze, boczki takie wystające 😬Anielka ❤️
-
Karolina95 wrote:Was też tak bolą nogi ? Szczególnie kostki, uda.. mnie już tak od kilku dni raz mocniej raz lzej.
Do tego mała tak boleśnie kopie pod żebrami i po lewym boku 🙁
Już chce żeby grudzień się zaczął 😭
W ogóle tak mi wypchalo brzuch w ciągu chyba 3 dni, aż sama nie poznaje siebie w lustrze, boczki takie wystające 😬
Mnie te bolą nogi, ale ja to wiążę z szybkim przyrostem masy 😅
Też w tym tygodniu mega mi brzuch urósł, chociaż i tam mam cały czas ogromny. Nie mogę się powstrzymać przed jedzeniem, smaka mam na wszystko. Przytyłam już 13kg i zaraz dogonię wagą mojego faceta. Ten ostatnio mega schodki, bo jest na keto. Także się powoli załamuję, bo jeszcze 2 miesiące 😅😅
-
Nynka wrote:Kurcze dziewczyny, zamowilam bodziaki geaorge ten 0-1, niby 56, dlugoac 30cm. Ale kurde jak ja to zobaczylam to jest tak mikro, ze ja nie wiem czy nie pamietam jakie sa male dzieci czy to jest wyjatkowo male...
Z rozmiarowkami trzeba uważać. Moja mama kupiła body dla małej, rozmy 50/56. Porównałam z body 62 - takie same 🤪Starania o pierwszego bobasa od I.2018
II - III.2020 - Clo 😥
X - XI.2020 - Aromek 😥
XII.2020 - cykl naturalny - ciąża biochemiczna 6tc [*] 😭💔
7.I (30dc) beta 68
11.I (34dc) beta 228
16.I (39dc) beta 22
III.2021 - Aromek III cykl 😥
IV.2021 - Aromek IV cykl🍀🥳🥰
11.V (26dc) beta 42
13.V (28dc) beta 114
17.V (32dc) beta 756
22.V (37dc) beta 7831
CÓRKA 31.12.2021 👧🍼❤️
Starania o drugiego bobasa... od VI.2023
VI - VIII.2024 - Aromek 😥
13.IX.2024 - Aromek IV cykl - 1 IUI ❌️
X - XI.2024 - IUI anulowane 🤨
XII. 2024 - IVF ❄️❄️❄️ -
Moniqaaa wrote:Mnie te bolą nogi, ale ja to wiążę z szybkim przyrostem masy 😅
Też w tym tygodniu mega mi brzuch urósł, chociaż i tam mam cały czas ogromny. Nie mogę się powstrzymać przed jedzeniem, smaka mam na wszystko. Przytyłam już 13kg i zaraz dogonię wagą mojego faceta. Ten ostatnio mega schodki, bo jest na keto. Także się powoli załamuję, bo jeszcze 2 miesiące 😅😅
Może też mam to samo że od wagi bo w sumie nie ważyłam się od ostatniej wizyty u lekarza czyli już prawie 4 tyg 🙈 jakoś zapomialam o tym. Jak dzieci zasna to pójdę z ciekawosci zobaczyć ile tam już jest na + 😄Anielka ❤️
-
Ja się ważyłam wczoraj i mam w sumie od początku 6,5kg. A do mojego faceta to mam jeszcze duży zapas kilkudziesięciu kg🤣🤭 na szczęście..
Pomyślcie że za dwa miesiące o tej porze duża część. Nas będzie mieć już malucha przy sobie 😍 nie mogę w to uwierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2021, 21:06
Letrox 125/100
Pregna Start -
Przyszły do mnie koszule z dolce sonno, te sukienkowe
https://slodkisen.com.pl/koszula-nocna-do-karmienia-siena-north-dolce-sonno
Zamówiłam 2, z krótkim i rękawem 3/4 i mogę je polecić, są naprawdę ładne, wyglądam trochę jak w sukience. Te z rekaelwem 3/4 są trochę dłuższe więc mzoe i lepsze.
I trzeba brać swój rozmiar. Tzn tak jak ja rpzed ciąża byłam XS, to teraz zamówiłam s i jest dobra i myślę że brzuch w 9 miesiącu się zmieści, ale będzie trochę opiety, za to na po porodzie będą też dobre na wietrzenie.
Aaggaa02 -
Karolina95 wrote:Może też mam to samo że od wagi bo w sumie nie ważyłam się od ostatniej wizyty u lekarza czyli już prawie 4 tyg 🙈 jakoś zapomialam o tym. Jak dzieci zasna to pójdę z ciekawosci zobaczyć ile tam już jest na + 😄
Nie waż się wieczorem, tylko rano. Zaufaj mi 😂 -
Mi też brzuch teraz wywaliło 🙈 młoda się rozpycha strasznie i czułam taki mocno naciągnięty przez parę dni 🙈 do tego swędział więc na pewno skóra się rozciągała 🙈 mnie w sumie nogi nie bolą, ale od wczoraj mam dziwne bóle w miednicy jak za dużo posiedzę. Obstawiam, że jest to też związane z kaszlem, który podwozie obciąża i czuję po bokach brzucha ciągnięcie 🙄 oby już mijał, bo się posypie 😬 ide zaraz poleżeć na piłeczce.
Karolina, podpisuje się pod Moniqaaa, nie waz się wieczorem. Lepiej rano 😅. Mi brakuje 9 kg do wagi męża, ale zbliżę się na pewno 😅 jeszcze z 5 u mnie na bank wpadnie 😬 -
Mavi wrote:Laski gdybyscie chcialy metryke dla bąbelka to dzisiaj -15%
https://www.instagram.com/sketchwithlovepl/
Może i bym skorzystała, ale wiem kiedy Książę postanowi wyjść 🙂 -
Mi do terminu zostały nie całe 7tyg 😳 trochę się obawiam bo od 2 tyg mam lekka biegunke i czytałam na necie że to może być odklejanie łożyska,iczyszczanie przed porodem, wirus, covid..eh aż się boję o tym lekarzowi w środę powiedzieć.
Ja brzych mam ogromy i bardzo nisko mi wisi, czuję się coraz gorzejnie chcę przy domownikach narzekać ale serio mam już dosyć..nawet leżeć jest mi źle bo na prawym boku mam zgage a na lewym też długo nie mogę.
Mały już ma inne ruchy, skończyło się tańcowanie teraz nogami jeździ, dupke wypina ,rączkami przebiera -
Kurcze dziewczyny a u Was też troszkę ruchy ucichły? Czuje ze niunia się rusza ale jakby mniej jak wczesniej. Czytałam że to normalne bo mniej miejsca ma, ale trochę nie daje mi to spokoju dzisiaj...
27.04.2020 - ciąża pozamaciczna 😔
24.04.2021 - ⏸ 🤰 -
nick nieaktualny
-
MojAniolek, ruchy są inne i jest ich mniej z uwagi na wage dziecka, nie ma już tyle miejsca co wcześniej. Teraz bardziej może hyc to rozpychanie. Jeżeli Cię to niepokoi to jedz na izbę przyjęc ginekologiczna. Nam położna na SR powtarza ze lepiej sprawdzić niż się stresować.
Wczoraj miałam usg 3 trymestru, mała wazy 1960 g 😀 nie wiem po kim taki Koksik z niej będzie. Ma trochę większy brzuszek, lekarz pytał czy nie mam cukrzycy ciążowej. Pępowina nie jest owinięta, na wszystkich zdjęciach ma nadąsana minę - kto by nie miał o 8:30 po nocnej imprezie.
Miałam się zabrać za kompletowanie wyprawki ale jakoś się nie składa. Mąż trafił do szpitala tydzień temu i nie mam głowy do zakupów 🙁MojAniolek:(( lubi tę wiadomość
starania od 08.2019
👼 11.2019
08.2020 Angelius Provita, dr MP
04.2021 Puregon, Ovitrelle, Encorton, Neoparin, Accard, Luteina, Euthoryx 25
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have" -
Moja też się bardziej rozpycha teraz niż skacze w tym brzuchu. W czwartek mniej się ruszała, a wczoraj już cały dzień. Jednak ja te ruchy i tak intensywnie odczuwam mimo łożyska z przodu 🙈Dzisiaj mam znowu obawy, że wróciła głową do góry 😬 ale moim dzieciom wcale nie przeszkadza, że rosną i mają mało miejsca, tylko moje są raczej z tych drobnych to może jednak mają 😅 ale starsza w tym brzuchu ruszała się intensywnie do końca, na dwa dni przed porodem tak się wyciszyła, że płakałam i prawie na ip jechałam, bo się bałam o co chodzi 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2021, 09:37
-
nick nieaktualnyEszanka co z mężem??
Ja już zglupialam z tymi rozmiarami, nie wiem jakie brać....czekam az wszystko dojdzie i wtedy dokupie...
Dziewczyny mam pytanie. Jeden z kombinezonow to taki spiwor z rekawami.
https://naforum.zapodaj.net/d23dbb2e13ce.jpg.html][/url]
I tak mysle jak pod spod ubrac i czy cos jeszcze na wierzch..