Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 17 maja, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waleriana wrote:
    Hej :) przychodzę do Was z cudem, bo po 6 latach starań o dzidziusia niespodziewanie zobaczyłam wczoraj II kreski na teście (28dc). Bardzo się cieszymy z mężem ale.. Jestem po 2 tyg brania antybiotyku Biseptol. Miałam poważną infekcję palca z dwoma gronkowcami w ranie. Przeczytałam, że to nie jest bezpieczny antybiotyk w ciąży i mój stres sięga zenitu.. :(

Gratulujemy 🎉 Nie stresuj się, na początku dziecko jest bardzo dobrze chronione. Powiedz lekarzowi co brałaś i na pewno cię uspokoi. Na kiedy masz przewidywany termin to cię też wrzucę na pierwszą stronę?

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024
    Starania od 04.2026
  • Axana Autorytet

Wysłany: 17 maja, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waleriana wrote:
    Hej :) przychodzę do Was z cudem, bo po 6 latach starań o dzidziusia niespodziewanie zobaczyłam wczoraj II kreski na teście (28dc). Bardzo się cieszymy z mężem ale.. Jestem po 2 tyg brania antybiotyku Biseptol. Miałam poważną infekcję palca z dwoma gronkowcami w ranie. Przeczytałam, że to nie jest bezpieczny antybiotyk w ciąży i mój stres sięga zenitu.. :(
    Witaj! Myślę, że nie masz się co martwić, na ttm etapie jak go brałaś dziecko nie było z Tobą "połączone". Powiedz lekarzowi, ale nie martw sie na zapas :) po takim czasie starań niech to szczęście Was przepełnia! Spokojnej i nudnej ciąży ❤️

Kinia197 lubi tę wiadomość

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️
  • Waleriana Nowa

Wysłany: 17 maja, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia197 wrote:
    Gratulujemy 🎉 Nie stresuj się, na początku dziecko jest bardzo dobrze chronione. Powiedz lekarzowi co brałaś i na pewno cię uspokoi. Na kiedy masz przewidywany termin to cię też wrzucę na pierwszą stronę?

Wg aplikacji na 23 stycznia 📅 jutro idę na betę a 25 maja do ginekologa

Werox, Kinia197 lubią tę wiadomość

'91 🧔👩 endometrioza, celiakia, brak prawego jajowodu
    * poprzednio konto: Agnieszka_LS

I procedura:
    • 09.24 ❄️4.1.1 <0,2
    • histeroskopia: usunięcie mięśniaka
    • 03.25 ❄️4.1.1 poronienie chybione: 8 tydzień 🪽
    • 06.25 ❄️4.1.1 ciąża pozamaciczna
    • 11.25 ❄️4.2.1 <0,2
    • 12.25 diagnoza: celiakia - przejście na dietę bezglutenową
    • 01.26 biopsja endometrium: leczenie stanu zapalnego 💊
    • 03.26 ❄️ 4.2.1 <0,2
    • 05.26 naturals ❤️ II kreski na teście
  • yecikowa Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waleriana wrote:

Witaj i gratulacje 😊
    Pozwól sobie teraz na bycie szczęśliwą, że te dwie kreski są😊
    Wszystkie wątpliwości omówisz na spokojnie na wizycie.

'89 👷‍♀️ & 👷'88

💓👶2023, cc

⏸️ 11.2025
    💔 12.2025 poronienie samoistne 10tc / (6+4)
    💔 03.2026 cb

⏸️ 20.04.2026 🌱🌈 + 💉 Neoparin
    9dpo beta 23,27; 11dpo beta 103,54; 14dpo beta 566,3; 16dpo beta 1133,25; 18dpo beta 2414,7; 24dpo beta 17682,2; 30dpo beta 60560,56

06.05 jest ❤️
    15.05 1,1cm🧡

✅️ tsh, zespół antyfosfolipidowy
    ⚠️ trombofilia, mutacje MTHFR (hetero), V-Leiden, PAI-1 4G/5G
  • Esbe Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waleriana wrote:
    Wow, Twoja historia jest niesamowita! Gratuluję tego cudu, oby trwał! ❤️

♀️1994
    ♂️1988

12/2025 💔 5t
    5/2026 ⏸️
    Beta 3570->10370 (przyrost 191%)
    16/5/2026 Mamy ❤️
  • Szept_Flory Znajoma

Wysłany: 17 maja, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waleriana wrote:

Wielkie gratulacje! Takie historie dają nadzieję też innym starającym się. 🥰
    Nudnej i spokojnej ciąży Ci życzę.

‹‹ 8 9 10 11 12
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ