Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie szczepilam się w pierwszej ciąży teraz też nie planuje również mam wizytę jutro połówkowe kiedy to zleciało 🥹molierowa wrote:Dziewczyny, szczepicie się na krztusiec i RSV?
Ja jutro też wizytuję po 16. Stres jest🫣
molierowa lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na wizycie. Ja będę się szczepić, mam córkę w żłobku a synek urodzi się w sezonie chorobowym także chce zrobić wszystko co mogę by zminimalizować ryzykomolierowa wrote:Dziewczyny, szczepicie się na krztusiec i RSV?
Ja jutro też wizytuję po 16. Stres jest🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:36
molierowa lubi tę wiadomość
-
Z zalecanych szczepień ja jedynie odpuszczam Covid, na pozostałe zamierzam się zaszczepić jak przyjdzie czas.
Już od killu lat co roku szczepię się na grypę i widzę różnicę
Mam za to za sobą intensywny weekend, w sobotę byliśmy w Zoo we Wrocławiu, 6h chodzenia 😅
W niedzielę też dłuższe spacery i przyznam szczerze, że w niedzielę już było ciężko 🫣
Pogoda nam super dopisała, nie było zbyt gorąco, ale muszę zacząć mierzyć siły na zamiary 🤣
Ja dziś też zwykła wizyta, mam nadzieję, że nie będzie żadnych niespodzianek bo w sobotę już wylot na wakacje 🙃 nie wiem nawet kiedy to zleciało
Werox lubi tę wiadomość
-