Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • monii00 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też upały i mdłości. U Was przechodzą do mnie przychodzą 😂
    Wczoraj wyszłam rano z dzieckiem, na podwórku był też teść jak mnie zaczęło szarpać. Dobrze, że wzięłam paluszki do saszetki uratowały mnie przed wyjawieniem ciąży. Nie wie bo wszyscy by wiedzieli w okolicy 🫣
    Dzisiaj zapowiadają upały i burze w nocy.

09.2023 - rozpoczęcie starań
    10.2023 - ⏸️
    10.2023 - 6 t 💔 poronienie
    03.2024 - wznowienie starań
    04.2024 - ⏸️
    05.2024 - 5 t 💔 poronienie
    06.2024 - ⏸️
    02.2025 - cc 37+4 💙 3120g, 56cm
    04.2026 - powrót do starań 🍀
    01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
    02.06.2026 - bhcg 95,52 mIU/ml
    05.06.2026 - bhcg 457,54 mIU/ml prog. 28 ng/ml
    15.06.2026 - pęcherzyk ciążowy 1,32cm
    25.06.2026 - wizyta gin prywatnie
    13.07.2026 - wizyta gin NFZ

👶🏻💙
    👧 30l. - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozyg., nisza cc, mięśniak 0.5 cm - acard 150; neoparin 0,6
    🧔‍♂️ 36l. - ❌️ cholesterol

age.png
    preg.png
  • Aga_92 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esbe wspolczuje stresu i czekania az do wtorku:( ale mocno trzymam kciuki ze we wtorek przyniesiesz pozytywne wiesci ! 🍀🍀

U nas dzis tez juz upal 😭 to bedzie masakra,ja bez ciazy juz upaly fatalnie znosilam 😥

Starania od 03.2023
    Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
    👱‍♀️34 🧑40

👱‍♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram ✅️
    Amh: 1,440
    Tsh: 11.2024: 1.94 ➡️ 10.2025: 0.826
    IO: glukoza: 84 insulina: 12.20❌️
    DHEA-SO4: 11.2024: 394 ➡️ 10.2025: 319
    Prolaktyna: 11.2024: 21.3 ➡️ 10.2025: 6.4

💊Fertilwoman plus, wit D 2000j, Estrovita skin, aspirin cardio, resweratrol, progesterone besins, dostinex, symformin, euthyrox
    Allo-MLR: 27,1%
    💉 accofil

Drożność jajowodów plus podany lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
    Cykle owulacyjne ✅️

👱‍♀️biocenoza,MUCHa, bad. bakteryjne✅️
    🧑nasienie ✅️
    Ovitrelle 15x ❌️
    Letrozole Bluefish 8x ❌️

w 41 cs pierwsze ⏸️ 24.04
    25.04 beta 225 27.04 beta 460 29.04 beta 829 30.04 beta 1200
    7.05 CRL 2,4mm z bijącym ❤️
    21.05 7+6 CRL 1,46 cm FHR 162 bpm 🍀
    9.06 4cm FHR 169 🧸
  • _Dysia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też upał, ale ja to dziś kołchozuję na 2 zmianę i na szczęście jest u nas klima także jest jakiś plus, nie będę umierać z gorąca 😅

🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱

⏸️ 11.2025
    💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie

Powrót do starań od 02.2026 🍀

⏸️ 05.2026 🤞🌈
    28.05 0.58cm człowieczka z serduszkiem 💖
    9.06 1,67cm 🫐

🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈

preg.png
  • Annette. Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję stresu Esbe😕
    U mnie też upał na razie a o 16 ma być burza😃 Ogólnie chyba lepiej upały na początku ciąży niż na końcu, my wszystkie na koniec ciąży będziemy chodzić w kurtkach w zimie. 😄

03/2024 syn
    preg.png
  • asiajoanna Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esbe, najważniejsze, że krwawienie ustąpiło. Gdyby było bardzo źle to na pewno nadal byś krwawiła łącznie ze skrzepami, do tego ból nie do wytrzymania. A teraz odpoczywaj ile tylko się da. Jeśli pobolewa Cię brzuch to warto przyswoić magnez, mi pomaga. Niestety przeżywam podobne momenty, już 5 razy w ciągu 9 tyg ciąży więc wiem co czujesz. To na pewno krwiaki lub jak u mnie mięśniak 😕 będzie dobrze ❤️

• Werox Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esbe współczuje Ci stresów i trzymam mocne kciuki za Ciebie i dzidzię! ❤️
    U nas w nocy padał deszcz, dopiero niedawno wyszło słońce i mam nadzieję że się utrzyma, bo mamy w planach ogarnięcie ogródka przy mieszkaniu. Jedziemy też dziś po leżaki w końcu i parasol do ogródka, niedługo wakacje więc będę mogła chillować. Nie mogę się doczekać już🫣

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27

05.05 ⏸️
    02.06 1,62 cm z ❤️

preg.png
  • Rosiek Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olinka1329 super, że cukier w porządku. Narobiłaś mi smaka tymi drożdżówkami 😋

Werox fajnie, że tak do tego podeszli i wyjęli. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

Nayshea dobrze, że już po wszystkim i przebiegło bez bólu i stresu.

Esbe, jak sytuacja? Współczuję stresu. Trzymaj się, kropek jest dzielny!

Anielka o kurczaki z tymi wynikami. Dobrze, że jesteś obstawiona lekami, to na pewno doda trochę spokoju. Niestety teraz też pewnie łatwiej o płacz przez hormony.

Super, że powoli przechodzą Wam mdłości, musi to być niezła ulga. Bardzo Wam wszystkim współczuję tych krwawień, które przechodziłyście. Ja na szczęście nigdy nie miałam i mogę sobie tylko wyobrażać, co czujecie w takich chwilach. Jesteście mega dzielne kobietki!

Ja jak co tydzień byłam z młodym na 8 na basenie. Zrobiłam siku tuż przed zajęciami i ledwo wytrzymałam to końca, a trwają 30 minut. Biegłam prawie po zajęciach do toalety 😂

U nas też upał, choć rano padał lekko deszcz. Ja upały znoszę źle, puchną mi ręce i stopy, od zawsze tak miałam, a teraz w ciąży to trochę bardziej nasilone. W poprzedniej ciąży byłam już na zaawansowanym etapie w upały i w sumie nie wiem czy lepiej upał czy ubierać się w te buty i kurtkę zimową, zobaczymy.

‹‹ 75 76 77 78 79
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ