Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulla91 wrote:Czy jest coś co mogłabym bezpiecznie brać w ciąży na uspokojenie? Która ma doświadczenie?
Wczoraj ojciec dziecka wyprowadził się. Sprawa raczej pozamiatana.
Bardzo Ci współczuję tak trudnego momentu w życiu w dodatku w ciąży
Co do leków to skonsultuj z lekarzem
Trzymaj się Kochana 🫂 dasz radę. Niech idzie jak nie jest godzien.
Buburuza, Paulla91 lubią tę wiadomość
-
Paula tak mi przykro że znalazłaś się w takiej sytuacji🫂
Ja dziewczyny zaciskam kciuki za jutrzejsze wizyty w tym moją🙄🤞❣️
Dziś totalnie brak żadnych objawów więc trochę mózg mi podpowiada dziwne rzeczy ze stresu, ale dobrze że już jutro zobaczę dzidzię 🥰
Aga_92, Buburuza, Paulla91, Rosiek, Karola_90 lubią tę wiadomość
-
Mega przykro się to czyta 😔 mocno Cię przytulam 🫂 pamiętaj, że jesteś dzielna, silna i dbaj o siebie i maleństwo. Mam nadzieję, że to jakieś chwilowe zawirowanie i chłop pójdzie po rozum do głowy 🤞🏻Paulla91 wrote:Jeśli człowiek zostawia kobietę w ciąży to już się nic nie ułoży. Dziekuje za słowa wsparcia
Paulla91 lubi tę wiadomość
-
Werox wrote:Paula tak mi przykro że znalazłaś się w takiej sytuacji🫂
Ja dziewczyny zaciskam kciuki za jutrzejsze wizyty w tym moją🙄🤞❣️
Dziś totalnie brak żadnych objawów więc trochę mózg mi podpowiada dziwne rzeczy ze stresu, ale dobrze że już jutro zobaczę dzidzię 🥰
Już dzisiaj mocno zaciskam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty! 🤞🏻 niech wtorkowa passa trwa ☺️
Aga_92, Buburuza lubią tę wiadomość
-
Paula przykro mi, że musisz przechodzić przez tak stresującą i trudną sytuację, w takim pięknym czasie. Trzymaj się, jesteś dzielna! A co do leków, to tak jak piszą dziewczyny, najlepiej skonsultować się ze specjalistą.
Dzięki za polecajkę kolarek ale niestety już tylko XS zostało
Werox to wizytujemy dzisiaj razem, ja na 15:45 ale pewnie z godzinkę obsuwy będzie.
Trzymam niezmiennie kciuki, za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania ❤️
Buburuza lubi tę wiadomość
-
Paulla91 bardzo mi przykro, że taka sytuacja Cię spotkała... ale tak jak dziewczyny mówią - lepiej teraz niż później musiałabyś się z nim męczyć. Mam nadzieję, że masz wsparcie w najbliższych.
Werox, Rosiek trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Ktoś dzisiaj też wizytuje?
Co do wakacji, to my jedziemy na mazury, więc raczej odpoczynek na plaży
2 trymestr to serio super czas na wakacje. W 1 ciąży pamiętam super się czułam i wybraliśmy się na 3-dniowy spływ kajakiem 
Teraz pewnie bez takich większych aktywności, ale myślę, że będzie spoczko. Z kolei w 2 ciąży miałam urlop jeszcze 1 trymestrze no i ogólnie średnio się czułam, najchętniej to bym większość czasu przeleżałam.
Jesteście gotowe na upały, które mają przyjść w weekend? Mam nadzieję, że upał nie będzie nam bardzo doskwierał
-
Ja do czasu urodzenia córki kochałam upały, 30/35 stopni było dla mnie idealne. Nie męczyło mnie to w ogóle. Leżałam sobie na słońcu, kąpałam się w basenie. Ale odkąd mam dziecko to jest to dla mnie udręka, bo ciągle muszę za nią biegać i nie mam chwili na odpoczynek czy relaks 😅 u mnie w mieście w niedziele ma być 40 stopni… czy się ugotuję? Być może
-
Paula trzymaj sie, bardzo przykro sie takie newsy czyta
((
Rosiek, Werox kciuki za wizyty!🍀
Ja mam na 10.30 prenatalne, dzis juz stresik czuje
Buburuza, Kinia197, Rosiek lubią tę wiadomość
Starania od 03.2023
Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
👱♀️34 🧑40
👱♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram, nasienie, wymazy ✅️
Amh: 1,440
Allo-MLR: 27,1%
💉 accofil
lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
Cykle owulacyjne ✅️
Ovitrelle 15x ❌️
Letrozole Bluefish 8x ❌️
w 41 cs pierwsze ⏸️ 24.04
25.04 beta 225 27.04 beta 460 29.04 beta 829 30.04 beta 1200
7.05 CRL 2,4mm z bijącym ❤️
21.05 7+6 CRL 1,46 cm FHR 162 bpm 🍀
9.06 4cm FHR 169 🍓
25.06 prenatalne ok, 6.82 cm szczęścia 🧸

-
Paulla91 bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji, mam nadzieję, że masz osoby w swoim otoczeniu, które dają Ci wsparcie... Trzymaj się, oby tak jak dziewczyny piszą wyszło słońce po tej burzy.
Nayshea 6 lipca to piękna data, nasza rocznica ślubu 🩷
Kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizyty!✊️✊️✊️94' 👱♀️ 92'👱♂️
Ch. Hashimoto, ANA dodatnie, Kir Bx, Immunologia👎🥺
Początek starań - lipiec 2024
09.2024 💔👼♀️ A. 9tc
05.2025 💔👼♀️ H. 18tc
05.2025 ⏸6 cykl starań
Beta 108->380->1080 ->2500....
13.06 - jest ❤️ crl 0,92 cm
💊Prenatal Uno, Encorton, Hydroksychlorochina, Clexane, Accofil, Acard, Omega 3, Cyclogest, Progesteron besins, Biosteron, Estrofem

-
Ja mam dziś straszne duszności
ogółem od początku ciąży najbardziej doskwierające są duszności.
-
Masz wizytę w moje urodzinyMay-girl wrote:Wow, nie no, to już jest takie dokazujące fikające wariujące bejbi! 😀 cieszę się ogromnie, te tematy zdjęć i oglądania tego na ekranie są mi obce, bo to moja pierwsza ciąża, więc cieszę się ogromnie, jak pokazujecie takie rzeczy. Gratulacje! Teraz można odetchnąć.
Ja do swojego lekarza pójdę dopiero 2 lipca, w przyszły czwartek, bo pomyślałam, że po poniedziałkowym badaniu nie będę ganiać co 3 dni, i odwołałam jutrzejsze USG.
Ja mam prenatalne ustawione na 1 Lipca, a kolejną normalną wizytę mam 21 Lipca. Wszystko robię u swojego lekarza prowadzącego, więc jestem spokojna bo to na prawdę dobry specjalista. Wcześniej chodziłam również do super lekarza, ale zrobił się z niego taki oblegany celebryta, ze nie szło się wbić na wizytę. Gdybym czekała na wizytę u niego to pierwszą wizytę w ciąży miałam bym dopiero w Lipcu 😱 Także na starcie podziękowałam i nie żałuj. Na tym moim zdjęciu z usg jeszcze widać tego drugiego bejbika, który się zatrzymał, także to taka słodko gorzka pamiątka. Na kolejnych usg możliwe, że już nawet nie będzie widoczny.
Ja od wczoraj jestem na l4_Dysia_ wrote:Dziewczyny kiedy planujecie przejść na l4? Ja się bardzo wzbraniałam przed pójściem na l4 wcześniej niż sierpień, ale obiecałam mojej pani doktor, że pójdę po prenatalnych jak będę miała u niej wizytę 14 lipca. Ona bardzo mnie już chce wysłać na to l4, ale prawdopodobnie dopiero po prenatalnych głowa mi się trochę uspokoi i nie będę się bała iść na zwolnienie 😅 Nie powiem, bo praca stojąca mnie już trochę wykańcza, bo brzuch coraz bardziej ciągnie i zmęczenie jest konkretne, ale próbuję trzymać się dzielnie 🙄
-
Ja z kolei zaczęłam mieć problem z zasypianiem a mdłości dalej mi dokuczają. W mieszkaniu mam na szczęście klimatyzację bo bym chyba umarła. A mała mnie jeszcze zaraziła i męczy mnie zapchany nos i kaszel plus ból gardła. Nie mam nawet kiedy paznokci zrobić, a robię sobie sama 😂 Chorowanie w ciąży to najgorsze co może być
-
Paula bardzo mi przykro, trzymaj się w tej ciężkiej sytuacji 🫂
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty 🤞🍀
Ja właśnie spuściłam krew na nifty, miało być jutro ale nie mieli terminów także ogarnęli mi wcześniej. Tym lepiej, szybciej będą wyniki 🍀
Kinia197, Buburuza, Rosiek, Karola_90, Werox, Esbe, Morwa lubią tę wiadomość
-
Jezu zrobiłam grafikę w czacie gpt to wyobraźcie sobie że każdej z nas płeć dziecka wymyślił 😂 Jakby się sprawdziła w 100% to bym padła 😂
Wszystko zaktualizowane 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:24
BillieJean lubi tę wiadomość
-
Ciekawie co Ci pokazał ☺️ ja prenatalne mam jutro (26.06) a nie 26.07 😉Kinia197 wrote:Jezu zrobiłam grafikę w czacie gpt to wyobraźcie sobie że każdej z nas płeć dziecka wymyślił 😂 Jakby się sprawdziła w 100% to bym padła 😂
Wszystko zaktualizowane 😊lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
13.04.2026- II IUI ✅ ⏸️♥️ -
Kinia197 wrote:Jezu zrobiłam grafikę w czacie gpt to wyobraźcie sobie że każdej z nas płeć dziecka wymyślił 😂 Jakby się sprawdziła w 100% to bym padła 😂
Wszystko zaktualizowane 😊
Weź wstaw tutaj tę grafikę, bo aż jestem ciekawa co wymyślił 🤣
BillieJean, Karola_90 lubią tę wiadomość
-
☀️Buburuza super, że się udało z pracą i zwolenieniem ❤️
☀️Paulla91 przykre co Cię spotkało 🫂 dużo siły dla Ciebie
☀️ Aga_92 kciuki za prenatalne, czekamy na wieści ✊️🍀
☀️ Kinia197 ciekawe co wróżbita GPT wymyślił 🤣
Zaczęłam pisać o wizytach, że się cieszę i zapomniałam dokończyć skasowało mi posta 🙈
Zatem cieszę się z pozytywnych wiadomości, dodają też otuchy dla kolejnych wizytujących 🍀
Co do samopoczucia to mdłości, brak apetytu i bardzo duże osłabienie u mnie, dzisiaj rano dziecko na mnie się położyło i leżakowaliśmy takie to było urocze kiedy on tak urósł 🥺
Dzisiaj o 16 wizytuję, też taki upał u nas masakra.. wyszliśmy rano to już nieźle grzało słońceWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:59
BillieJean, Aga_92 lubią tę wiadomość
09.2023 - rozpoczęcie starań
10.2023 - ⏸️
10.2023 - 6 t 💔 poronienie
03.2024 - wznowienie starań
04.2024 - ⏸️
05.2024 - 5 t 💔 poronienie
06.2024 - ⏸️
02.2025 - cc 37+4 💙 3120g, 56cm
04.2026 - powrót do starań 🍀
01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
02.06.2026 - bhcg 95,52 mIU/ml
05.06.2026 - bhcg 457,54 mIU/ml prog. 28 ng/ml
15.06.2026 - pęcherzyk ciążowy 1,32cm
25.06.2026 - wizyta gin prywatnie
13.07.2026 - wizyta gin NFZ
👶🏻💙
👧 30l. - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozyg., nisza cc, mięśniak 0.5 cm - acard 150; neoparin 0,6
🧔♂️ 36l. - ❌️ cholesterol