Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki za wszystkie wizyty dziś 🤞❤️ czekam na same pozytywne wiadomości 😊
My mamy w niedzielę roczek, w ten najgorszy upał... Robimy garden party z grillem, mam nadzieję że popołudniu już trochę zelży to słońce i w altance w cieniu przeżyjemy.
Kinia taka wróżbe biorę w ciemno, marzy mi się teraz dziewczynka 🥰
Paula trzymam kciuki za Was. Ale musicie poważnie pogadać, może jakaś terapia nawet, bo nie może tak się chłop zachowywać. Jesteś w ciąży, powinien dbać o Ciebie, a nie fundować dodatkowe stresy!
Rosiek, Kinia197 lubią tę wiadomość
-
Margareetka wrote:Kciuki za wszystkie wizyty dziś 🤞❤️ czekam na same pozytywne wiadomości 😊
My mamy w niedzielę roczek, w ten najgorszy upał... Robimy garden party z grillem, mam nadzieję że popołudniu już trochę zelży to słońce i w altance w cieniu przeżyjemy.
Kinia taka wróżbe biorę w ciemno, marzy mi się teraz dziewczynka 🥰
Paula trzymam kciuki za Was. Ale musicie poważnie pogadać, może jakaś terapia nawet, bo nie może tak się chłop zachowywać. Jesteś w ciąży, powinien dbać o Ciebie, a nie fundować dodatkowe stresy!
O a my robimy w sobotę dwa latka też garden party ❤️
Margareetka lubi tę wiadomość
-
To ja zaczne maraton pozytywmych wiesci 😁 z usg wszystko jest ok, wszystkie narzady, raczki, nozki na swoim miejscu
kosc nosowa obecna, przeziernosc karkowa tez dobrze, krew na pappa oddana wiec ok tygodnia do dwoch poczekamy jeszcze na ten wynik ale czuje troche ulge po tym usg
6.82cm dzidzius juz ma,ciaza ciut starsza niz z OM i wg usg termin na 31.12🙈 to bylo niesamowite jak tam podskakiwal i sie obracal 😁 lekarz mowil ze nie chcial dzidzius za bardzo wspolpracowac i kilka razy czekal az sie lepiej ulozy ale naszczescie wszystko sie udalo zobaczyc 
W koncu osmielilam sie ustawic suwaczek 🤭 jako ze bocian to dla mnie numer 1 a ze dziezia zimowa to tak sobie zmierza w tym zimowym klimacie
Kinia grafika mega, jestem tak ciekawa ile sie sprawdzi
u nas narazie nie wiadomo, objawy mam na dziewczynke ale nasza prowadzaca bardziej chlopca typowala, za jakis czas sie przekonamy 😁
Trzymam kciuki i czekam na kolejne pozytywne informacje!!! 🍀🍀🌷Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:06
Iza., molierowa, Werox, tosiekk, Margareetka, ANIELKA, Zagadka919, _Dysia_, Kinia197 lubią tę wiadomość
Starania od 03.2023
Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
👱♀️34 🧑40
👱♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram, nasienie, wymazy ✅️
Amh: 1,440
Allo-MLR: 27,1%
💉 accofil
lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
Cykle owulacyjne ✅️
Ovitrelle 15x ❌️
Letrozole Bluefish 8x ❌️
w 41 cs pierwsze ⏸️ 24.04
25.04 beta 225 27.04 beta 460 29.04 beta 829 30.04 beta 1200
7.05 CRL 2,4mm z bijącym ❤️
21.05 7+6 CRL 1,46 cm FHR 162 bpm 🍀
9.06 4cm FHR 169 🍓
25.06 prenatalne ok, 6.82 cm szczęścia 🧸

-
Ale wam zazdroszczę tych urodzinowych przyjęć w ogrodzie! Ja jestem z września, mąż z lutego, a syn z grudnia, więc u nas pogoda zazwyczaj nie rozpieszcza. Mam nadzieję, że tym razem ChatGPT się nie myli 😉 Bardzo chcieliśmy mieć dziewczynkę, ale szczerze mówiąc, tym razem znowu mam przeczucie, że będzie chłopiec.
Aga_92 super oby każda wracała tylko z takimi wiadomościami 🥹❤️
Aga_92, Buburuza lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2023
22.04 .2024⏸️
23.04 beta 204.55
25.04 beta 522.39 prg 19.1
29.04 beta 3430.91
2.05 pęcherzyk w macicy
6.05 beta 27601.65 prg 31.2
20.05 jest ❤️
30.12.2024 Witaj synku 🩵
Starania od września 2025
20.05.2026 ⏸️
10.06 mamy ❤️ -
Melduję się po usg, dzidziol ma 5 cm. Serduszko jak dzwon. Tak się tam wierzgał że go Pani Doktor zmierzyć nie mogła🫣 aż się poryczałam po wizycie🥹
Zagnieździł się na jakimś naczynku więc mogę mieć mini plamienia stąd decyzja że nie odstawiamy cyclogestu na razie.
Teraz tylko czekam na 29.06 na prenatalne ❤️
tosiekk, Aga_92, Margareetka, molierowa, ANIELKA, Zagadka919, Buburuza, _Dysia_, Iza., Kinia197 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dobrych nowin z wizyt!!! Bardzo się cieszę i jeszcze bardziej sprawiacie, że się nie mogę doczekać.
Kinia, nie przyjmuje energii z tego co wymyśliło Twoje AI 😂 na pociesznie zanim wstawiłaś tą grafikę, to zainspirowana Tobą, sama poprosiłam czata by wskazał nam płeć i akurat mi przypisał dziewczynkę hahah
Ja liczę na to, że na prenatalnych chociaż jakaś mała przepowiednie dostanę. Oczywiście zdrowie najważniejsze, ale myślę, że ja tak wyczekuję poznania tej płci dlatego, że nie dopuszczam myśli, że ze zdrowiem bobasa może okazać się coś nie tak - nastawiam się tylko na pozytywny scenariusz dlatego jedyną kwestia, która mnie zastanawia to ta płeć. W sumie cieszę się, ze nie mam czarnych scenariuszy co do zdrowia, bo wtedy już w ogóle dostałabym na łeb. Choć pewnie już podczas samych prenatalnych stres się pojawi.
Aga_92, Werox, Kinia197 lubią tę wiadomość
-
Cieszę się, że dobra passa trwa!❤️ Zazdroszczę Wam już takich dużych bobasków

No z grafiki Kinii czat gpt ma takie same przeczucia jak ja, że będzie dziewczynka ☺️ mnie by to w sumie ucieszyło, bo siostra ma już popakowane kartony z ubrankami dla dziewczynki i chętnie by mi już je oddała 😅
Aga_92, Werox, baby33 lubią tę wiadomość
94' 👱♀️ 92'👱♂️
Ch. Hashimoto, ANA dodatnie, Kir Bx, Immunologia👎🥺
Początek starań - lipiec 2024
09.2024 💔👼♀️ A. 9tc
05.2025 💔👼♀️ H. 18tc
05.2025 ⏸6 cykl starań
Beta 108->380->1080 ->2500....
13.06 - jest ❤️ crl 0,92 cm
💊Prenatal Uno, Encorton, Hydroksychlorochina, Clexane, Accofil, Acard, Omega 3, Cyclogest, Progesteron besins, Biosteron, Estrofem

-
ANIELKA wrote:Cieszę się, że dobra passa trwa!❤️ Zazdroszczę Wam już takich dużych bobasków

No z grafiki Kinii czat gpt ma takie same przeczucia jak ja, że będzie dziewczynka ☺️ mnie by to w sumie ucieszyło, bo siostra ma już popakowane kartony z ubrankami dla dziewczynki i chętnie by mi już je oddała 😅
U mnie też wyszła dla Ciebie dziewczynka 🥰
ANIELKA lubi tę wiadomość
-
baby33 wrote:U mnie też wyszła dla Ciebie dziewczynka 🥰
Ooo 🩷 To będą zdziwona mocno jakby się okazało inaczej ☺️94' 👱♀️ 92'👱♂️
Ch. Hashimoto, ANA dodatnie, Kir Bx, Immunologia👎🥺
Początek starań - lipiec 2024
09.2024 💔👼♀️ A. 9tc
05.2025 💔👼♀️ H. 18tc
05.2025 ⏸6 cykl starań
Beta 108->380->1080 ->2500....
13.06 - jest ❤️ crl 0,92 cm
💊Prenatal Uno, Encorton, Hydroksychlorochina, Clexane, Accofil, Acard, Omega 3, Cyclogest, Progesteron besins, Biosteron, Estrofem

-
Cieszę się, że dzisiejsze wizyty również przyniosły pozytywne wieści ❤️🍀
My też idziemy na urodziny bratanicy męża w sobotę … co prawda to ma być ognisko wieczorem więc jakoś damy radę,
Nienawidzę upałów 🫣 -