Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jadę na lemoniadzie z Tymbarka, skład tragiczny ale taka zachcianka🫣jem lody i leżę plackiem.
Zaplanowałam giga sprzątanie mieszkania na dziś, ale nie dam rady tego ogarnąć 🙄
Buburuza lubi tę wiadomość
-
Ja byłam w pracy od 6 na nadgodzinach, tam mamy klimę, wiec luzik. Po powrocie do domu nie robię nic, tylko leżę z wiatrakiem. Tesciowie przylecieli na tydzień i ogarniają absolutnie wszystko.
Buburuza lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam wyniki Nifty - czekamy na zdrowego CHŁOPCA 😭🩵🩵🩵
Aleee miałam zdziwko jak otworzyłam ten wynik, od początku wyobrażałam sobie, że to dziewczynka 🤪
ale cieszę się bardzo 😭🩵
Jednak czat Kingi miał rację, chylę czoła 🤭
Werox, Margareetka, Kinia197, yecikowa, dori, _Dysia_, molierowa, baby33, Buburuza, Malinaaa2024 lubią tę wiadomość
-
tosiekk wrote:Dziewczyny, mam wyniki Nifty - czekamy na zdrowego CHŁOPCA 😭🩵🩵🩵
Aleee miałam zdziwko jak otworzyłam ten wynik, od początku wyobrażałam sobie, że to dziewczynka 🤪
ale cieszę się bardzo 😭🩵
Jednak czat Kingi miał rację, chylę czoła 🤭
Cudne wieści kochana❤️❤️❤️
tosiekk lubi tę wiadomość
-
Jeeeej kolejny chłopak zobaczymy jak dalej się przewidywania sprawdzą 😂
Ja mam klimatyzację w chacie poszłam przed chwilą na balkon to myślałam że się ugotuję nawet nie wiem czy wieczorem gdzieś pójdziemy bo podejrzewam że dalej będzie skwarWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:04
tosiekk, Buburuza lubią tę wiadomość
-
Tak z ciekawości dostalyscie dziewczyny jakąś informację, że próbka dotarła do labu czy cokolwiek? Czy po prostu wysyłają wyniki na maila jak już jest przebadane?
-
_Dysia_ wrote:Tak z ciekawości dostalyscie dziewczyny jakąś informację, że próbka dotarła do labu czy cokolwiek? Czy po prostu wysyłają wyniki na maila jak już jest przebadane?
Nie, dostałam od razu informację, że mogę odebrać wynik. Oddawałam krew we wtorek, a wynik już dzisiaj, więc szybciutko
_Dysia_, Kinia197 lubią tę wiadomość
-