STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie trać nadziei naprawdę nigdy nie wiesz co Cie w życiu spotka. A wierzyć trzeba i mieć marzenia bo bez tego człowiek przestaje żyć.
Ja mam odważne marzenia i kasy też mi brakuje ale wierze,że się spełnią
Nie przestawaj marzyćmamuleska, HOPE83, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej kochane, ja nadal mam objawy ciąży, pełne bolące piersi, zachcianki, kawa odrzuca a nadomiar wszystkiego dziś po wstaniu rano mialam mdłości...Pójdę sprawdzić jutro przed pracą betę, czy juz jest zerowa czy nie..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Asi wrote:a jutro zaczynasz pierwszy dzień pracyZawsze będziemy Cię kochać !!!
mamuleska wrote:O cześć Emilko. Musisz dać sobie i organizmowi czas. Na pewno poziom hormonów jest nadal wysoki. Ja darowałabym sobie tą betę. Szkoda kasy.
Trzymasz się jakoś? Dasz radę jutro pracować?
Chcialabym dac czas kochana, ale go nie mam, nawet na sen.. ale fizycznie jest ok, lekko wczoraj ze zmęczenia zaplamiłam ale nic pozatym...mam mega ochotę na sex..jest mi wstyd za sama siebie, stracilam dziecko a myślę o...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Nie mam siły chłopcy pojechali na zakupy po 14. I dalej ich nie ma. Dzwonię przed chwilą a oni dopiero przy kasie. No to szybciej niż za godzinkę nie wrócą. I niech mi ktoś powie, że chłopy zakupów nie lubią. Łazili po marketach, głównie jednak budowlanych, dobre 4 godziny. I mam złe przeczucie, że tradycyjne nakupili bzdur. Czasem to mi ręce opadają, co im jest super niezbędnie potrzebne. A ja oszczędzam na czym mogę.
Asi, Asi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki, wczoraj byliśmy u lekarza, wszystko jest OK serduszko biło, było widać na usg. Termin wg lekarza to 21.01.2014 teraz bede robiła wyniki i następna wizyta za 2 tygodnie. Dzidzia ma teraz długość 1,30 cm
kasiulek, mamuleska, Fedra lubią tę wiadomość