STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asi u mnie to samo... rano zjadłam sniadaine i sie zle czułam. o 12 wymioty i od tej pory leze:( czuje sie fatalnie przez te upałyly. U nas bylo dzisiaj 35 w cieniu. masakra jakas:( jestem wykonczona:( tak strasznie mnie zoladek boli:(
Asi lubi tę wiadomość
-
Mi dziś mdłości i wymioty trochę odpuściły, podniosłam się więc z łóżka, które ostatni czasy jest moim stałym środowiskiem W związku z tym usiadłam do mojej pracy mgr, którą muszę w końcu napisać, ale tak mi się nie chceee! Duchota straszna! Zauważyłam, że mój brzuch nieco się powiększył i troszkę mi przeszkadza jak siedzę ciekawe co będzie później jak będzie już na prawdę duży
Liczę na wieczorną burzę, powietrze mogłoby być lżejsze..Asi lubi tę wiadomość
-
Niby dobrze ale takie męczące. Z moją córką w ciąży jakoś tak bez mdłości się obyło albo starzeje się już jestem i bardziej marudna
Liri ja mam dzisiaj taki sam dzień jak Ty i też słabo znoszę upały a to w moim przypadku bardzo dziwne. Dla mnie zawsze upalne lato to było to co kocham najbardziej.
Najchętniej przespałabym ten okres ciąży kiedy męczą mdłości i zmęczenie. Kurcze chciałabym być bardziej aktywna , z jednej strony jestem tak spragniona jakiegoś wyjścia ,spacerów ,wycieczek z rodzinką a z drugiej nie mam na to siły ... -
aher wrote:Mi dziś mdłości i wymioty trochę odpuściły, podniosłam się więc z łóżka, które ostatni czasy jest moim stałym środowiskiem W związku z tym usiadłam do mojej pracy mgr, którą muszę w końcu napisać, ale tak mi się nie chceee! Duchota straszna! Zauważyłam, że mój brzuch nieco się powiększył i troszkę mi przeszkadza jak siedzę ciekawe co będzie później jak będzie już na prawdę duży
Liczę na wieczorną burzę, powietrze mogłoby być lżejsze..
Póżniej będziesz prosiła męża żeby buty Ci zawiązał HI HI
aher lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzy światy to dopiero przed nim a tuż przed porodem jak się zaczną skutcze przepowiadające to będzie .... ja nigdy nie zapomne miny mojego męza jak powiedziałam ,że chyba rodze a to był tylko fałszywy alarm. On to miał stany przedzawałowe ze mną a i roboty duuuużo z tym moim balonem
-
Asi- ja w poprzedniej ciąży nie miałam w ogóle mdłości, w tej ciąży mdłości od 6tc mnie męczyły okropnie do 10tc (aż schudłam),każda ciąża inna no i starzejemy się ;p
Brzuszek też mi wywaliło ale wydaje mi się,że to w połowie wzdęcia..tak czy siak żadnych spodni z przed ciąży już nie założę..
Ja w nocy spać nie mogę a potem cały dzień senna i zmęczona jestem
Poza tym zauważyłam,że mimo że mdłości odpuściły to brak mi apetytu i jem na siłę,bo wiem,że muszę..ehh no to ponarzekałam sobieAsi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DeJzi ja na początku tak do 6 tygodnia jadłam jak szalona .Sniadanie ,II potem III przed obiad,obiad, po obiad ,przed kolacja ,kolacja,po kolacji a w między czasie przekąski no i desery obowiązkowo. A teraz coraz gorzej, czuję głód ale nie mam na nic ochoty wszystko odpycha jest z tym coraz gorzej .
Siedzę i piję wodę z limonką bo to mi jeszcze jakąś ulge przynosi -
nick nieaktualnyprzejdą ci mdłości zobaczysz i nadrobisz wszystkie śniadanka, obiadki i kolacje
puki co ciesz się ze masz mdłości a bałagan sobie poczeka jak nabierzesz sil to wtedy nadrobisz wszytko, zobaczysz
ja leżałam zdechła tydzień jak zatruta i minęło, rano tylko miewam takie małe mdłości..
Asi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny