X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wafle ryżowe to i ja jadłam tydzień temu też taka beż apetytu,ale przeszło.A teraz mam chcice na bułki z serkiem homogenizowanym;).2dni pod rząd w pracy jem,W pracy mam chłodno więc na razie jest oki

Asi lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś serwuje na kolacje frytki mam taka straszna ochotę na frytki kupę majonezu i ketchup

tymi waflami ryżowymi tez się ratowałam i flipami :)

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dejzi jak możesz!!! ja mam taką ochotę ale nie chce mi sie skrobać ziemniaków za dużo roboty!!! reszta biszkoptów została może się zadowolę.Lecę pod prysznic. i z mężem posiedzieć bo właśnie wrócił z pracy.Miłej nocki

relg3e5ejwatx9hx.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi ależ mi narobiłaś smaka!!!Mmmmm ziemniaczane łodeczki w sosie czosnkowym...

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to do roboty :P a ja poszłam na łatwiznę i kupiłam ze sklepu frytki :) ale mam ochotę na sos chrzanowy..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok lecę smażyć dobrej nocki i smacznego :)

• mamuleska Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki :)

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodkich snów :)

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)
    w zasadzie nie mam nic do napisania, ale się przywitam :)
    co słychać ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja się przywitam, dzień dobry :) co tam Laski u Was? ja chyba niewyrobie przez te upały, a tak zawsze kochałam takie temperatury.
    Hope mocne kciukasy :)

• Asi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    U mnie kolejny bardzo mdły dzień i do tego znowu plamienia takie bardzo delikatne i kolor też taki bardzo delikatnie brązowy ale jednak. Więc dzisiaj zostaję w łóżku :( Byle dotrwać do końca pierwszego trymestru. Mam nadzieję ,że potem będzie już tylko lepiej...

U Nas upał niesamowity ,typowo plażowa pogoda chociaż na niebie pojawiają się chmurki więc popołudniu może być duszno ,gorąco ale słoneczko schowane.

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi jak brązowa krew to jest krew zalegająca stara która się musi oczyścić
    ale leż i odpoczywaj i się nie stresuj

Asi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o upałach to ja już nie gadam dziś się wyspałam troszeczkę bo było wszytko otwarte, ale z samego rana taki skwar i już wszytko chodzi na pełnych obrotach wentylatory.. bez tego chyba bym leżała plackiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HOPE83 czekamy na wieści :)

• Asi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo we Włoszech to dopiero upały co :) To taki klimat dla mnie tylko nie koniecznie w tym stanie ;)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze pełnego lata nie ma a już upal co dopiero będzie w lipcu O.o... chyba zaszyje się w jakiejś piwnicy gdzie chłodek.

no tak przecież w takie upały to jeździmy w góry gdzie jest chłodniej.. piknik i inne sprawy, jak mój nie pracuje.

Asi lubi tę wiadomość

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Ja już po...dzidziuś zdrowy,wszystkie parametry w normie,brak widocznych wad genetycznych i jakiś innych problemów :)Pan doktor powiedział:"okaz zdrowia" :)Dzidzia ma 5,22cm lubi robić fikołki i pchać rączki do buzi :)Poza tym na 80% to CHŁOPIEC!!!Gin powiedział,że na 80% bo przyrodzenie,które widzieliśmy może być "przerośnietą łechtaczką" ale zdarza to się raczej sporadycznie więc on myśli,że to chłopak :)Na kolejnym usg -15 lipca będzie wiadomo na 100%.Ale mój mąż się ucieszy!Mamy już córeczkę i marzy o synku!Kupiłam mu karnecik i napisałam na nim: "Na 80% jestem Twoim synkiem" i do tego niebieski bryloczek "It's a boy" :))) Ale będzie miał suprisa jak wróci z pracy :D Jestem przeszczęśliwa,że wszystko ok :) A tak na marginesie to od początku miałam przeczucie,że to będzie synek,podobnie jak w pierwszej ciąży,że będę miała córkę :)

aher, Asi, kasiaks, kasiulek lubią tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HOPE83 ja mysle ze na 100 procent jest dzieciaczkiem twojego mezusia a na 80 bedzie synus :)
    no to fajnie ze okaz zdrowia teraz nic tylko czekac znowu do 15 lipca.

bez obrazy ale tak jak napisalas wyszlo na to ze 80% jest jego synem O.o heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 11:01

Asi lubi tę wiadomość

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe rzeczywiście dopiero teraz jak to jeszcze raz przeczytałam to tak wychodzi:)zaraz poprawię :D Dzięki DeJzi :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 11:15

82doi09kxiyf6x26.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję HOPE83 najważniejsze,że zdrowe ale mój mąż tym razem też chciałby synka bo córeczkę mamy :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
‹‹ 63 64 65 66 67 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ