X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wafle ryżowe to i ja jadłam tydzień temu też taka beż apetytu,ale przeszło.A teraz mam chcice na bułki z serkiem homogenizowanym;).2dni pod rząd w pracy jem,W pracy mam chłodno więc na razie jest oki

Asi lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś serwuje na kolacje frytki mam taka straszna ochotę na frytki kupę majonezu i ketchup

tymi waflami ryżowymi tez się ratowałam i flipami :)

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dejzi jak możesz!!! ja mam taką ochotę ale nie chce mi sie skrobać ziemniaków za dużo roboty!!! reszta biszkoptów została może się zadowolę.Lecę pod prysznic. i z mężem posiedzieć bo właśnie wrócił z pracy.Miłej nocki

relg3e5ejwatx9hx.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi ależ mi narobiłaś smaka!!!Mmmmm ziemniaczane łodeczki w sosie czosnkowym...

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to do roboty :P a ja poszłam na łatwiznę i kupiłam ze sklepu frytki :) ale mam ochotę na sos chrzanowy..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok lecę smażyć dobrej nocki i smacznego :)

• mamuleska Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki :)

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodkich snów :)

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)
    w zasadzie nie mam nic do napisania, ale się przywitam :)
    co słychać ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja się przywitam, dzień dobry :) co tam Laski u Was? ja chyba niewyrobie przez te upały, a tak zawsze kochałam takie temperatury.
    Hope mocne kciukasy :)

• Asi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    U mnie kolejny bardzo mdły dzień i do tego znowu plamienia takie bardzo delikatne i kolor też taki bardzo delikatnie brązowy ale jednak. Więc dzisiaj zostaję w łóżku :( Byle dotrwać do końca pierwszego trymestru. Mam nadzieję ,że potem będzie już tylko lepiej...

U Nas upał niesamowity ,typowo plażowa pogoda chociaż na niebie pojawiają się chmurki więc popołudniu może być duszno ,gorąco ale słoneczko schowane.

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi jak brązowa krew to jest krew zalegająca stara która się musi oczyścić
    ale leż i odpoczywaj i się nie stresuj

Asi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o upałach to ja już nie gadam dziś się wyspałam troszeczkę bo było wszytko otwarte, ale z samego rana taki skwar i już wszytko chodzi na pełnych obrotach wentylatory.. bez tego chyba bym leżała plackiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HOPE83 czekamy na wieści :)

• Asi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo we Włoszech to dopiero upały co :) To taki klimat dla mnie tylko nie koniecznie w tym stanie ;)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze pełnego lata nie ma a już upal co dopiero będzie w lipcu O.o... chyba zaszyje się w jakiejś piwnicy gdzie chłodek.

no tak przecież w takie upały to jeździmy w góry gdzie jest chłodniej.. piknik i inne sprawy, jak mój nie pracuje.

Asi lubi tę wiadomość

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Ja już po...dzidziuś zdrowy,wszystkie parametry w normie,brak widocznych wad genetycznych i jakiś innych problemów :)Pan doktor powiedział:"okaz zdrowia" :)Dzidzia ma 5,22cm lubi robić fikołki i pchać rączki do buzi :)Poza tym na 80% to CHŁOPIEC!!!Gin powiedział,że na 80% bo przyrodzenie,które widzieliśmy może być "przerośnietą łechtaczką" ale zdarza to się raczej sporadycznie więc on myśli,że to chłopak :)Na kolejnym usg -15 lipca będzie wiadomo na 100%.Ale mój mąż się ucieszy!Mamy już córeczkę i marzy o synku!Kupiłam mu karnecik i napisałam na nim: "Na 80% jestem Twoim synkiem" i do tego niebieski bryloczek "It's a boy" :))) Ale będzie miał suprisa jak wróci z pracy :D Jestem przeszczęśliwa,że wszystko ok :) A tak na marginesie to od początku miałam przeczucie,że to będzie synek,podobnie jak w pierwszej ciąży,że będę miała córkę :)

aher, Asi, kasiaks, kasiulek lubią tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HOPE83 ja mysle ze na 100 procent jest dzieciaczkiem twojego mezusia a na 80 bedzie synus :)
    no to fajnie ze okaz zdrowia teraz nic tylko czekac znowu do 15 lipca.

bez obrazy ale tak jak napisalas wyszlo na to ze 80% jest jego synem O.o heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 11:01

Asi lubi tę wiadomość

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe rzeczywiście dopiero teraz jak to jeszcze raz przeczytałam to tak wychodzi:)zaraz poprawię :D Dzięki DeJzi :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 11:15

82doi09kxiyf6x26.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję HOPE83 najważniejsze,że zdrowe ale mój mąż tym razem też chciałby synka bo córeczkę mamy :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
‹‹ 63 64 65 66 67 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ