STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
U mnie kolejny bardzo mdły dzień i do tego znowu plamienia takie bardzo delikatne i kolor też taki bardzo delikatnie brązowy ale jednak. Więc dzisiaj zostaję w łóżku Byle dotrwać do końca pierwszego trymestru. Mam nadzieję ,że potem będzie już tylko lepiej...
U Nas upał niesamowity ,typowo plażowa pogoda chociaż na niebie pojawiają się chmurki więc popołudniu może być duszno ,gorąco ale słoneczko schowane.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeszcze pełnego lata nie ma a już upal co dopiero będzie w lipcu ... chyba zaszyje się w jakiejś piwnicy gdzie chłodek.
no tak przecież w takie upały to jeździmy w góry gdzie jest chłodniej.. piknik i inne sprawy, jak mój nie pracuje.Asi lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Ja już po...dzidziuś zdrowy,wszystkie parametry w normie,brak widocznych wad genetycznych i jakiś innych problemów :)Pan doktor powiedział:"okaz zdrowia" :)Dzidzia ma 5,22cm lubi robić fikołki i pchać rączki do buzi :)Poza tym na 80% to CHŁOPIEC!!!Gin powiedział,że na 80% bo przyrodzenie,które widzieliśmy może być "przerośnietą łechtaczką" ale zdarza to się raczej sporadycznie więc on myśli,że to chłopak :)Na kolejnym usg -15 lipca będzie wiadomo na 100%.Ale mój mąż się ucieszy!Mamy już córeczkę i marzy o synku!Kupiłam mu karnecik i napisałam na nim: "Na 80% jestem Twoim synkiem" i do tego niebieski bryloczek "It's a boy" )) Ale będzie miał suprisa jak wróci z pracy Jestem przeszczęśliwa,że wszystko ok A tak na marginesie to od początku miałam przeczucie,że to będzie synek,podobnie jak w pierwszej ciąży,że będę miała córkęaher, Asi, kasiaks, kasiulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHOPE83 ja mysle ze na 100 procent jest dzieciaczkiem twojego mezusia a na 80 bedzie synus
no to fajnie ze okaz zdrowia teraz nic tylko czekac znowu do 15 lipca.
bez obrazy ale tak jak napisalas wyszlo na to ze 80% jest jego synem hehWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 11:01
Asi lubi tę wiadomość