X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0dash2.gif

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się stało deJzi?

deJzi lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nudy....nudy... nudy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi co tam tak walisz tą główką?

deJzi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam o tych pasach to ja zapinam na autostradzie obowiązkowo !!!!! ale jak jadę tutaj na wsi to nie zapinam właśnie, ginek mi musi wypisać kartkę ze zwolnieniem z zapinania pasów wiem ze robię źle, ale to jest wieś i przy malej przejażdżce aż nie chce sie zapinać pasów.. w poprzedniej ciąży tez miałam wpisanie zwolnienie dla policjantów. u nas we Włoszech zapinanie pasów kobiet w ciąży jest obowiązkowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 13:49

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi- to Twoja decyzja,każda z Nas jest dorosła i wie co robi i wie co dla niej najlepsze:)Ja w swoim życiu naoglądałam się tyle wypadków drogowych, kolizji-do końca życia będę pamiętać tych zrozpaczonych ludzi,którzy stracili kogoś bliskiego,dzieci zazwyczaj nie do końca ze swojej winy,ale też przez swoją nieuwagę więc wolę "chuchać na zimne " i nie ryzykować...a wbrew pozorom wypadków i kolizji na autostradach,ekspresowych drogach jest o wiele mniej niż na drogach miejskich,osiedlowych..

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem hope, ale jak jadę po bułki to nawet zapomnę zapiąć pasy wiec lepiej miec papier ze zwolnieniem niż mandat :)

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe to fakt :) Ja właśnie zjadłam obiadek i teraz chyba se poleżę troszeczkę :)

82doi09kxiyf6x26.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki pare dni mnie nie było bo mi net padł. Dziś już mi upały dałe w kośc jestem padnięta!!!!!!1

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziu co tam u ciebie????

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dobrze czujemy się oki, wypleniamy grzybka;p apetyt dopisuje;)zjadłam mężowi wszystkie pierogi ostatnio hihi.W pracy fajnie bo chłodniutko,dziś tylko gorszy dzień.Weekend z mężem więc może jakieś kino kolacja i soczek pomarańczowy zamiast wina.A u was jak samopoczucie w te tropiki????

deJzi lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas nudy na całego. Nawet mi kroplówki nie podpieli popołudniu, phi
    Wzięłam się wczoraj za czytanie książki i jestem na 301 stronie. Dawno tak się nie wybyczyłam...

deJzi lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się , dzień jak co dzień... zapomniałam ze dziś sobota heh.
    wiec trzeba coś porobić w domku..

mamuleska, HOPE83, Asi, wysłałam wiadomość na priv. będę bardzo wdzięczna za odpowiedz.

• Asi Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dzisiaj jakoś tak mam więcej werwy :) ale od kilku dni mam problem z takim odetchnięciem pełną piersią .Nie wiem czy dobrze to opisałam ;) chodzi o taki głęboki oddech a ja mam taki płytki i mocno muszę się skupić żeby udało mi się tak głęboko odetchnąć. Coraz więcej ważę brzuch się powiększa a przy pierwszym porodzie miałam połamane żebra i może to dlatego teraz tak się dzieje. Dajcie znać czy któraś też tak miała albo ma .
    Ja mam dzisiaj zajęty dzień ponieważ moja córeczka ma dzisiaj występy na zakończenie roku na tańcach.

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:)
    Ja tak miałam na początku ciąży Asi-ale potem mi przeszło samo..teraz już jest ok.Może to wynika z tego,że krew jest gęstsza i serce z większym wysiłkiem ją wypompowuje i tak się ciężko na piersi wówczas robi..nie wiem
    U nas dziś pochmurno ale gorąco,na bank burza będzie ( a miałam jechać na plażę miejską z córcią :/). Mój mąż ledwie żyje,wczoraj był na urodzinach kolegi,wrócił o 4 rano :D

Asi, deJzi lubią tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to jest szansa,że minie na szczęście :) U nas słonecznie ale póki co nie tak duszno no i ja jakoś tak mam więcej energii dzisiaj.
    Uciekam na razie bo muszę przygotować córcie do występu . Miłego dzionka dziewczyny :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzajemnie Asi i życz powodzenia córci od "internetowych cioć " :)

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ciocie trzymają kciuki za występ :) napisz później jak wrażenia :)

ja tez czuje tak ciężko w klatce piersiowej ale o chyba normalne bo brzuszek się podnosi no i jest większa objętość krwi :)

• Asi Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję internetowe ciocie buziuchna jej się uchachała jak jej od Was życzyłam powodzenia :) Potem się odezwę :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    radosne-sloneczko.gif ale upal w sam raz na 23icon_sleep.gif

Asi lubi tę wiadomość

‹‹ 67 68 69 70 71 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ