STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywłaśnie zapomniałam się pochwalić dziś rano jak rozebrałam pidżamkę i spojrzałam w lusterko to zobaczyłam takie fajne dwa piękne tłuściutkie cycuchy z dużymi sutkami ale się uradowałam..
i wiecie co zaczynają dopiero teraz mnie bolec sutki a od poczęcia nic cicho sza, chyba jestem jakaś inna ....heh
no i zapominam rano wejść na wagę, a miałam się zważyć. możne jutro nie zapomnę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 14:06
Asi, mamuleska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny występ super . Córcia dostała srebrny medal i jest przeszczęśliwa Super ogląda się dziecko. dzisiaj oglądaliśmy hip hop ,paso doble i tango z partnerem i to był najzabawniejszy widok.
Powiem Wam,że ciężko dzisiaj duchota ,piekarnik ja ukrywam się w domku. Teraz muszę wciągnąć coś na szybko bo umieram z głodu -
nick nieaktualny
-
Tak się zastanawiam dziewczyny czy nie przesadzam...otóż mam wózek wielofunkcyjny Border Ecoline ( liliowy) po córeczce.Jeśli naprawdę okaże się,że teraz będzie synek to jakoś mi ciężko wyobrazić sobie chłopca w takim wózku ( a przecież ponad 2 lata będzie go użytkował!).No i teraz nie wiem czy nie sprzedać tego wózka co mam na allegro (niestety widziałam ceny i stracę ponad połowę jego wartości mimo,że jest w bardzo dobrym stanie) i zakupić coś w podobnej cenie,za którą sprzedam (jakościowo na pewno nie będzie tak dobry jak mój stary za tą cenę) czy olać i się nie przejmować kolorem ;p
-
nick nieaktualnyhe he ... ja kupowałam wózek w kolorze unisex ale to co mi zostało nie będę wymieniała dla mnie szkoda by było kasy..
O właśnie niedawno o tym czytałam dam ci linka jednej koleżanki co pisze bloga, razem z nią w terminie rodziłam .. fajna babeczka
bardzo mi się podobało co ona napisała oto link :
http://dont-mess-with-my-mommy.blogspot.it/2013/06/dzieciece-stereotypy-kolory.html -
Wózek dostaliśmy od teściów jako prezent-niespodziankę. Gdybym sama kupowała na pewno wybrałabym jakiś kolor uniwersalny tak jak Ty deJzi Fajny blog Chyba rzeczywiście oleję kolor ewentualnie przyczepię takie śmieszne napisy na boku wózka "It's a boy" hehehe żartowałam
deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tak się wszystko rozeszło długo nie mogliśmy jakoś zajść w ciążę.Potem usłyszałam ,że po tak drastycznym porodzie mam duże blizny i zrosty i być może nigdy już nie zajdę w ciążę bez zabiegu itd.
Czas mijał więc pomalutku oddawałam koleżankom wszystko wózek sprzedałam i tak wyszło. Ale co tam teraz córka się zaangażuje w zakupy bo już najchętniej zaczęłaby kupowanie -
Mąż się popłakał ze szczęścia..serio Marzył o synku i teraz chodzi dumny jak paw
Ja z ubranek niemowlęcych mam sporo unisex więc spoko Z tych już większych większość dziewczęca bo moja córcia bardzo zwraca na to uwagę ale to pomału będzie się kupować na bieżąco..
deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny