X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie zapomniałam się pochwalić dziś rano jak rozebrałam pidżamkę i spojrzałam w lusterko to zobaczyłam takie fajne dwa piękne tłuściutkie cycuchy z dużymi sutkami :) ale się uradowałam..
    i wiecie co zaczynają dopiero teraz mnie bolec sutki :) a od poczęcia nic cicho sza, chyba jestem jakaś inna ....heh

no i zapominam rano wejść na wagę, a miałam się zważyć. możne jutro nie zapomnę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 14:06

Asi, mamuleska lubią tę wiadomość

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie nie przytyłam a co do cycuszek,to mi się pięknie powiększyły (jeju jak ja tęskniłam za nimi!)Teraz już prawie nie bolą tak jak na początku ciąży :D U nas też upał..jutro jedziemy nad wodę już postanowione :D

Asi lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic tylko się pluskać nad rześką woda... ahhh te upały

mamuleska znowu się nie odzywa, pewnie ta książka ja tak pochłonęła ze hoho.
    a co takiego ciekawego czyta Pani????

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę młodego wsadzić do brodzika pochlapiemy się woda... tzn on ja będę patrzyła.. hehhh

• Asi Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny występ super . Córcia dostała srebrny medal i jest przeszczęśliwa :) Super ogląda się dziecko. dzisiaj oglądaliśmy hip hop ,paso doble i tango z partnerem i to był najzabawniejszy widok.
    Powiem Wam,że ciężko dzisiaj duchota ,piekarnik ja ukrywam się w domku. Teraz muszę wciągnąć coś na szybko bo umieram z głodu :P

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi cieszę się,że występ udany i że córcia przeszczęśliwa!Ja właśnie zrobiłam sobie lekką kawkę z lodami waniliowymi z Grycana - pyyyychotka :D

Asi lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kusisz kusisz Hope i teraz smaka mi arobiłaś i też będe musiała sobie taką strzelić ;)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi brawa dla córeczki 15icon_jupi.gif

hope narobiłaś smaka.. ja jak patrze na ta reklamę z kawa morzona i bita śmietanką tej aktorki Różdżki to mi ślinka cieknie :)

Asi lubi tę wiadomość

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jak przyjedziecie do mnie to z miłą chęcią Wam zrobię :)

Asi lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się zastanawiam dziewczyny czy nie przesadzam...otóż mam wózek wielofunkcyjny Border Ecoline ( liliowy) po córeczce.Jeśli naprawdę okaże się,że teraz będzie synek to jakoś mi ciężko wyobrazić sobie chłopca w takim wózku ( a przecież ponad 2 lata będzie go użytkował!).No i teraz nie wiem czy nie sprzedać tego wózka co mam na allegro (niestety widziałam ceny i stracę ponad połowę jego wartości mimo,że jest w bardzo dobrym stanie) i zakupić coś w podobnej cenie,za którą sprzedam (jakościowo na pewno nie będzie tak dobry jak mój stary za tą cenę) czy olać i się nie przejmować kolorem ;p

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he ... ja kupowałam wózek w kolorze unisex ale to co mi zostało nie będę wymieniała dla mnie szkoda by było kasy..

O właśnie niedawno o tym czytałam :) dam ci linka jednej koleżanki co pisze bloga, razem z nią w terminie rodziłam .. fajna babeczka
    bardzo mi się podobało co ona napisała oto link :
    http://dont-mess-with-my-mommy.blogspot.it/2013/06/dzieciece-stereotypy-kolory.html

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek dostaliśmy od teściów jako prezent-niespodziankę. Gdybym sama kupowała na pewno wybrałabym jakiś kolor uniwersalny tak jak Ty deJzi :) Fajny blog :) Chyba rzeczywiście oleję kolor ewentualnie przyczepię takie śmieszne napisy na boku wózka "It's a boy" hehehe żartowałam :D

deJzi lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope a właśnie jak mężuś zareagował ze ma być chłopczyk?

• Asi Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny nie mam nic dla maluszka nic a nic. Wszystko będę musiała kupować od początku.

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co zrbilas ze nic nie masz?? ale sporo czasu upłynęło, wiec teraz będziesz miała nowsze :) na pewno tez dostaniesz sporo prezentów :)

• Asi Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak się wszystko rozeszło długo nie mogliśmy jakoś zajść w ciążę.Potem usłyszałam ,że po tak drastycznym porodzie mam duże blizny i zrosty i być może nigdy już nie zajdę w ciążę bez zabiegu itd.
    Czas mijał więc pomalutku oddawałam koleżankom wszystko wózek sprzedałam i tak wyszło. Ale co tam teraz córka się zaangażuje w zakupy bo już najchętniej zaczęłaby kupowanie :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż się popłakał ze szczęścia..serio :) Marzył o synku i teraz chodzi dumny jak paw :D
    Ja z ubranek niemowlęcych mam sporo unisex więc spoko :) Z tych już większych większość dziewczęca bo moja córcia bardzo zwraca na to uwagę ale to pomału będzie się kupować na bieżąco..

deJzi lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi córcia będzie miała frajdę, Ty zresztą też :) Pomalutku wszystko skompletujecie :)

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie córeczka Ci pomoże w wyborze :)

dobra laski czas na mnie.
    dobrej nocki czy tam miłego wieczorku :) buziaczki w brzuszki..

• Asi Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki dziewczyny. Przede wszystkim przyjemnego chłodku w nocy :)

deJzi lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ