STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Z córką też miałam krwawienie, z tym, że w 11 tygodniu, normalna żywa krew, nic nie bolało ani nic, ale prawie bym w histerie w padła. Całe szczęście z małą było wszystko dobrze, brałam wtedy Duphaston 2x1 przez miesiąc i kolejny miesiąc 1x1 Krwawienie było jednorazowe przy podcieraniu, do końca dnia plamienie już bardziej brązowawe, nie wiadomo co to i skąd to było.
Ehh ubiję kogoś kto mi powie, że ciąża to najpiękniejszy czas...
Choć w sumie moja pierwsza ciąża poza tym 1 incydentem do takich właśnie należałaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 14:04
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hej dziewczyny pozdrawia styczniowa mamusia 2016 wybaccie, że tak wpadam i mam nadzieję, że nie obrażę nikogo. Mam kilka rzeczy do sprzedania gdybyście kompletowały wyprawkę:
http://olx.pl/oferta/mata-edukacyjna-kojec-canpol-babies-jak-nowa-okazja-CID88-IDfpYNb.html
http://olx.pl/oferta/kolyska-dla-dziecka-drewniana-wenge-materac-CID88-IDfpdgr.html
Ciuszki to pewnie jeszcze, ale jak coś to i kobinezony mam i bardzo dużo różnych bodziaków, koszulek itd od rozmiaru 56 do 62. Większość w neutralnych kolorach, ale sporo jest też różu (mam Zosieńkę )
Gdyby któraś była zainteresowana zapraszam na mail: [email protected]
Pozdrawiam i trzymam za Was kciukiMama Zosi -
hej kochane To i ja się dołączę Aktualnie dzisiaj miałam mieć @ ale jej nie ma 2 kreseczki na teście są już od 3 ch dni
Udało nam się w drugim cyklu starań
Mam jeszcze chłopczyka ma 2 lata i 4 miesiące
Ja mam 28 lat
Miałam do Was wpaść później jak już będę po lekarzu, ale jego mam dopiero 20 maja.
Dzisiaj zrobiłam sobie betę, wyniki dopiero jutro. Jak wyjdzie pozytywna to pozostanę z Wami , trzymajcie kciuki za mnie a ja za Was trzymam :*
Co do pracy ja pracuję na 1/2 etatu póki co, niemniej teraz wzięłam sobie wolne na 2 tygodnie Nie chcę póki co aby było wiadomo w pracy że mam l4 ciążowe, bo gdyby nie wyszło, to już by później wiedzieli
Pozdrawiam wszystkiejustyna1220 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:hej kochane To i ja się dołączę Aktualnie dzisiaj miałam mieć @ ale jej nie ma 2 kreseczki na teście są już od 3 ch dni
Udało nam się w drugim cyklu starań
Mam jeszcze chłopczyka ma 2 lata i 4 miesiące
Ja mam 28 lat
Miałam do Was wpaść później jak już będę po lekarzu, ale jego mam dopiero 20 maja.
Dzisiaj zrobiłam sobie betę, wyniki dopiero jutro. Jak wyjdzie pozytywna to pozostanę z Wami , trzymajcie kciuki za mnie a ja za Was trzymam :*
Co do pracy ja pracuję na 1/2 etatu póki co, niemniej teraz wzięłam sobie wolne na 2 tygodnie Nie chcę póki co aby było wiadomo w pracy że mam l4 ciążowe, bo gdyby nie wyszło, to już by później wiedzieli
Pozdrawiam wszystkie
Czekałam na Ciebie! -
Wpisuję Was na listę na bieżąco, jakby kogoś brakowało to proszę o informacje
Offca na kiedy masz termin wg. BBF? Co do lekarza to umówiłam się na 18 maja, mam nadzieje, że zobaczę już 21-22 maj mamy przyjęcia i wtedy chcemy powiedzieć rodzince co się szykuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 15:13
-
justyna1220 wrote:Wpisuję Was na listę na bieżąco, jakby kogoś brakowało to proszę o informacje
Offca na kiedy masz termin wg. BBF? Co do lekarza to umówiłam się na 18 maja, mam nadzieje, że zobaczę już 21-22 maj mamy przyjęcia i wtedy chcemy powiedzieć rodzince co się szykuje
Fajnie, już byś wiedziała co i jak Na pewno będą zaskoczenijustyna1220, boróweczka lubią tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Nie wątpię, nikt chyba się nie spodziewa, że już ''zaskoczyliśmy''
Tym bardziej jak o pierwsze to troszkę walki było
A co do bety ja na razie zrobiłam jedną, nie wiem może zrobię jeszcze za jakiś czas dłuższy, może za tydzień przed lekarzem
-
Hej dziewczyny witam się jeszcze nieśmiało jako styczniowa mama
Dziś plus minus 19 dpo (nie wiem dokładnie kiedy była owulacja, bo nie mierzyłam tempki w tym cyklu) test ciążowy wyszedł pozytywny Wg pierwszego dnia ostatniej miesiączki 4 miesiąc i 4 dzień ciąży Ale się cieszę! Ale też boję... jacie. jakie to mieszane uczucia! Staraliśmy się z mężem 9 cyklów mniej więcejOffca88 lubi tę wiadomość
-
Hej Justyna
Tak, to moje pierwsze dziecko Mam 22 lata, od lipca 2015 roku jestem szczęśliwą żoną Staraliśmy się już zaraz po slubie o powiększenie rodzinki i chyba wreszcie się udało Tak bardzo się cieszę!
Macie jakieś objawy dziewczyny? Ja w sumie nic szczególnego Boli mnie trochę biust, ale nie tak mocno jak nie raz przed @, bolą mnie za to sutki, zwłaszcza wieczorem. Pobolewa mnie w brzuchu czasem, ale też nie jakoś super, miałam taki różowiutki śluz parę razy w przeciągu kilku dni troszkę. I wzdęcia... i podbrzusze lekko "spuchnięte". A u Was?justyna1220 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, to i ja się nieśmiało dołączę.
Termin według Belly mam na 07.01.2017 Testy pozytywne od kilku dni, zrobiłam też betę i w 14 dpo wyszło 98, a w 16 dpo 501, więc chyba nieźle? Dzisiaj 4t2d.
Też jestem nowicjuszką, to moja pierwsza ciąża. Staraliśmy się 9 miesięcy i już powoli traciliśmy wiarę, tak że strasznie strasznie się cieszę
Jednocześnie strasznie też schizuję, że objawów mam za mało. Bo jak dotąd tylko trochę piersi większe (nie bolą) i może trochę się szybciej męczę. No i apetyt mam zdecydowanie mniejszy i to chyba mój największy objaw, bo jak dotąd zawsze byłam wiecznie głodna )) Ale zaparłam się i nie idę już na kolejną betę, bo zwariuję do reszty. Postaram się wytrwać do wizyty u lekarza, chociaż coś się nie mogę dodzwonić do mojego gin, żeby się umówić, grrr
Pozdrawiam Was wszystkie!justyna1220, boróweczka, Offca88 lubią tę wiadomość
-
Boróweczko Pebbles fajnie, że się udało My staraliśmy się rok więc wiem jak się na to czeka No i zazdroszczę, że pierwsza ciąża Nią jednak przezywa się zupełnie inaczej niż kolejną, cieszcie się i korzystajcie z tego stanu!
Co do objawów u mnie niezmiennie ciężkie piersi, od czasu do czasu mdłości i bóle podbrzusza. Aaaa no i bym zapomniała wzdęło mnie, ale tak, że wyglądam na 3 miesiąc
boróweczka lubi tę wiadomość