STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tez pogoda nie za ciekawa. Popaduje troche wiec nici z podworka. A po drugie dzieciaczki u mnie troszke przeziebione siedza i oglądaja bajki wiec jak na razie spokoj
Ja sobie troszke ogarnęłam w domku i teraz mogę sie zrelaksowac przy herbatce i szydełku a po drugie jeszcze dzisiaj męża mam w domu wiec jego moge wysłać po zakupy
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
lula88 wrote:Powiem ci ze sa dni gdzie słucha ładnie sue bawi a sa takie gdzie płacze ciągle chce by mu poświęcać uwagę jak dziś. niby chodzi ale trzeba mieć oczy wszędzie bo byle gdzie się potknie i płacz. On jest taki wyniańczony ciągle poświęcałam mu uwagę bo bardzo długo się staraliśmy o niego potem ciąża zagrożona więc człowiek cieszy się i widzi tylko swoje dziecko. Teraz musi stać się bardziej samodzielny i widzę już zmianę zachowania bp domaga się noszenia bawienua jesZcZe ząbki 2 idą i ma nieziemsko spuchniete dziadla. W nocy często budzi się z płaczem przez ząbki. Ale nie powuedziane ze u cibue tak będzie
Justyna no pewnie ze lepiej by sie urodzil w styczniu , mam nadzieje ze tak bedzie. chodz zastanawiam sie nad CC jakos w styczniu to nie wim czy to nie bedzie za pozno.
Oj tak bedzie nie wielka roznica miedzy jednym a drugim ale moze to i lepiej . No ja nie planowalam teraz zachodzic jakos tak samo wyszlo. Mysle ze los sam mnie pokierowal jesli chce miec duza rodzine a mam juz 30 lat to powinnam sie streszczac heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 10:29
-
Czesc Dziewczyny. Witam wszystkie nowe mamusie
Od wczoraj jestem troche zestresowana, bo moje ciażowe objawy nagle zupelnie ustaly. Od soboty do poniedziałku odczuwalam je dosyc często i intensywnie. Głownie rozciąganie macicy. Od wczoraj nie czuje niczego. Zupelny brak objawow. Czy ktoras z Was tez tak miala?
Dzwonilam do lekarza, nie kazal mi sie tym przejmowac ale pytal czy mam dupka lub luteine w domu. Niestety nie mam. To kazal powtorzyc bede i zadzwonic do niego z wynikiem.
Myslicie ze jest sie czym przejmowac?
-
nobelka. wrote:Czesc Dziewczyny. Witam wszystkie nowe mamusie
Od wczoraj jestem troche zestresowana, bo moje ciażowe objawy nagle zupelnie ustaly. Od soboty do poniedziałku odczuwalam je dosyc często i intensywnie. Głownie rozciąganie macicy. Od wczoraj nie czuje niczego. Zupelny brak objawow. Czy ktoras z Was tez tak miala?
Dzwonilam do lekarza, nie kazal mi sie tym przejmowac ale pytal czy mam dupka lub luteine w domu. Niestety nie mam. To kazal powtorzyc bede i zadzwonic do niego z wynikiem.
Myslicie ze jest sie czym przejmowac?
Kochana mnie 2 dni tak jakby przestał boleć brzuszek i objawy senności ustąpiły a dziś na nowo brzuszek boli i głowa. Siusiam tak jak siusiałam czyli czesto a mało no i zgaga mnie straszna dzisiaj meczy. Na razie sie nie stresuj tylko zrób bete dla spokoju
Będzie dobrxe bo musi byćnobelka. lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
joasia8966 wrote:Kochana mnie 2 dni tak jakby przestał boleć brzuszek i objawy senności ustąpiły a dziś na nowo brzuszek boli i głowa. Siusiam tak jak siusiałam czyli czesto a mało no i zgaga mnie straszna dzisiaj meczy. Na razie sie nie stresuj tylko zrób bete dla spokoju
Będzie dobrxe bo musi być
Dziękuję joasiu, Twoje słowa dodały mi otuchy To ja juz sie nie przejmuje tylko czekam cierpliwie do jutrzejszej bety Jeszcze raz dziekuje!!!joasia8966 lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieję że jak się przekuje ta czworka to będzie znacznie lepszy bo taki to naprawdę nigdy nie był... chyba że to po chorobie jeszcze mu zostało bo miał biedaczek wirusa wymiotował i biegunka już myślałam że będzie szptal ale na szczęście współpracował i pił elektrolity Nie mam co narzekać bo jest kochany tylko pewnie te ząbki dokuczają tak to tylko się śmieje
Myśmy planowali w tym roku a tu od pierwszego strzała się udalo... z Szymusiem prawie 2 lata próbowaliśmy
Poza tym u nas budowa w sumie już na wykończeniu i planujemy wprowadzkę jakoś w tym roku może pod koniec... więc zapowiada się ciekawie..
Poprzednio miałam cc więc teraz pewnie też .. oby dotrwać do stycznia
cati lubi tę wiadomość
-
Cati na rodzinę nigdy za późno nie jest ;)Ale pomyśl sobie, odchowasz teraz, a potem spokój Ja tak do tego podchodzę, a otem za jakieś 10 lat chcemy trzecie dzieciątko, ale zobaczymy jak się wszystko potoczy
Nobelka tak jak pisze Joasia, nie przejmuj się, niektóre kobiety nie mają żadnych objawów ciążowych, poza rosnącym brzuszkiem Także głowa do góry i daj znać jak jutrzejsza Betanobelka., cati lubią tę wiadomość
-
lula88 w pierwszej ciazy tez mialam krwiak i dupka. Teraz dostałam duphaston na wyregulowanie cyklu, który okazał sie szcześliwy. Dzis mam 28dc lekkie plamienie mam nadzieje ze nic złego sie nie dzieje, takze nie przestaje go brac jak sadzicie? Gin mówił ze nie zaszkodzi, a moze pomoc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 13:28
-
Kamila - ja co prawda nie biorę Duphastonu, ale Luteinę "dowcipną" Od pozytywnego testu, z zalecenia lekarza, jestem po 2 stratach. Brałam w pierwszej straconej ciąży i w drugiej (w tej drugiej dawkę jak teraz) kiedy zaczynały się plamienia, w 1 straconej w 7tc, a w drugiej od końca 4tc, ale jak widać nic nie pomogło, w drugiej straconej ciąży badałam progesteron, ale był wysoki, a zaczęły się plamienia, więc to nie jego wina.
Teraz odpukać nie ma żadnych plamień.
Bierzesz go pewnie raz dziennie? Może masz za mały progesteron i warto rozważyć zwiększenie dawki? Przy braniu Duphastonu możesz zbadać poziom progesteronu bo on nie wychodzi podobno w badaniu12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
A jakie masz to plamienie, brązowe ? Może to w takim razie pozostałości po implantacji?12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Juz po moim najwiekszym stresie rodzinny wypisal l4 ciazowe z literka B mam do 17 jak narazie i zanioslam do pracy kierowniczla ktora byla na zmianie poinformowala mnie o paru sprawach pogratulowala ale za to ja stresa mialam strasznego narazie ma to byc dyskretnie z jakiego powodu mam l4 ale pewnie sie szybko rozejdzie. Wiec wszystko zalatwione pozytywnie ciesze sie ze to juz za mna.
Kamila ;) lubi tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Jacqueline biore dupka dwa razy dziennie. Uspokaja mnie jedynie fakt ze dzis mam 28dc, zazwyczaj @ przychodziła 28-30dc wiec moze stad to lekkie plamienie, oby.
Plamienie mam takie kawa z mlekiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 14:00