STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laseczki :*
Witaj zicka :*
Pierwszy raz przeglądam forum z pc. No normalnie lepiej Was widzę niż z telefonu
Przy okazji komputerowego logowania trafiłam na inne mamusie ze stycznia:
https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/styczniowki-2017,10289.html
Dziewczyny nie marudźcie na mdłości. Ja dwa dni nic nie odczuwałam i już myślałam o najgorszymWolne serduszko, zanik mdłości, myślałam , że szału dostanę. Dzisiaj znowu wszystko mi śmierdzi, piersi bolą, brzuch wydęty jak po wigilii
Kochane moje trzymajcie za nas kciuki dzisiaj. Liczę na serduszko jak dzwon i ostre przyspieszenie
Buziaki dla Was, miłego popołudnia i wieczoru :*zicka, boróweczka, Lali, merida17, Beata1987 lubią tę wiadomość
-
Marcza mój małż był na wszystkich wizytach w pierwszej ciąży, teraz to pewnie się nie uda, nie chcę małej ciągać za każdym razem ze sobą, a nie mam jej z kim zostawić. Ale mam nadzieję, że chociaż raz się ze mną wybierze, na prenatalne
Nie wiem dokładnie jak to się stało, ale moja córcia właśnie zasnęła i to chyba sen nocnyJutro czeka mnie pobudka o 3?
-
AnnaMaja wrote:Hej Laseczki :*
Witaj zicka :*
Pierwszy raz przeglądam forum z pc. No normalnie lepiej Was widzę niż z telefonu
Przy okazji komputerowego logowania trafiłam na inne mamusie ze stycznia:
https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/styczniowki-2017,10289.html
Dziewczyny nie marudźcie na mdłości. Ja dwa dni nic nie odczuwałam i już myślałam o najgorszymWolne serduszko, zanik mdłości, myślałam , że szału dostanę. Dzisiaj znowu wszystko mi śmierdzi, piersi bolą, brzuch wydęty jak po wigilii
Kochane moje trzymajcie za nas kciuki dzisiaj. Liczę na serduszko jak dzwon i ostre przyspieszenie
Buziaki dla Was, miłego popołudnia i wieczoru :*
O której wizyta?? Czekam na same dobre wieści -
nick nieaktualny
-
No i jesteśmy po wizycie....krwiak zmniejszył się o ponad połowę!!!!!!
fasolka rośnie co najważniejsze.
co prawda ciąża nadal zagrożona ale doktorek mówił że powinno być ok i byle do 12 tygodnia a z usg wyszło że jestem w 7 tyg. Za miesiąc dostane skierowanie na prenatalne i ogólnie cieszę sie jak wariatka że ten krwiak sie zmniejszył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 18:27
zicka, PeggySue, Emilka27, Kamila ;), merida17, Astonia, haneczka89, Junioer, boróweczka, wszamanka, Blackclouds, Kasha lubią tę wiadomość
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Beata1987 wrote:No i jesteśmy po wizycie....krwiak zmniejszył się o ponad połowę!!!!!!
fasolka rośnie co najważniejsze.
co prawda ciąża nadal zagrożona ale doktorek mówił że powinno być ok i byle do 12 tygodnia a z usg wyszło że jestem w 7 tyg. Za miesiąc dostane skierowanie na prenatalne i ogólnie cieszę sie jak wariatka że ten krwiak sie zmniejszył
Ciesze się jak wariatka razem z Toba!To juzbteraz będzie tylko lepiej !
A ja dzisiaj zaczynam znowu swirowac.
Rano mialam jakies chwilowe ogolne oslabienie, nie wiem czy mialo cos wspolnego z ciaza czy ogolnie.
Oprocz tego od rana zadnych innych objawow. Nawet bol brzucha ktory mnie nie opuszczal od czasu w sumie gdy sie dowiedzialam ze zostane mama zwyczajnie zanikł. Nie mam żadnych objawów. Nic. Kompletnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 18:43
Beata1987 lubi tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Beata super wieści
Co do wizyt to chodzę sama. Mąż zostanie z małym. A poród oczywiście z mężem. Tak jak w pierwszej ciąży. Widział jak główka wychodzi. Nie ma obrzydzenia ani nic. Zresztą ja w makijażu nie sypiam więc luzmerida17, Astonia, Beata1987 lubią tę wiadomość
-
A ja dziś odebralam wyniki i dupa. Toksoplazmoza ddodatnia glukoza zawyżona ale chyba moja wina ze tak wyszło. Lekarz kazał powtórzyć wyniki i przyjść je skonsultować umowiona jestem za tydzień z wynikami. TSH w normie morfologia tez. USG ciut się różni od poniedzialkowej ale jest w terminie i tak naradzie zostajemy. Kartę ciąży juz mam założona badania wpisane. Serduszko bije 136 tętno jak dobrze zrozumialam tu mam się cieszyć i być spokojna. Toksplazmoze miałam przy drugiej córce wiec i tym razem wyszła awidnosc 70zl bo robię prywatnie. Ojj bola mnie zatoki jakiś mały katar i strasznie boli głową.
Witam nowe mamusie z nami.Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
nick nieaktualnyEmilka27 wrote:Merida, a kiedy masz wizytę, bo zapomniałam i który to tydzień? Jednak sowaczki ułatwiają wiele, sama sobie założę jak będę po kolejnej wizycie bo już lekarza przycisne o więcej szczegółów
Mój suwaczek jest na oko, po wizycie go usprawnie
Mam bardzo zakrecone cykle i nie wiem, ktory to tydz.
Test tydz temu pokazał 3-4 tydz (to mamy 4-5 teraz), a belly mowi, ze 4t4d.
Wizyta 30.05. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie Nowe Mamusie!
AnnaMaja kciukam za serduszko!!! Ma bić, jak dzwon
Beata piękne wieści!!!! Po prostu, zajefajne!!!!!!
U mnie Luby był na wszystkich wizytach i przy porodzie. Trzymał za rękę i mocno dopingowal, wspierał, wiec na drugi tez go zabierama widział wszystko! Teraz tez tak bedzie i Zoja na wizytach, bo nie mam co z nią zrobić
Plus, ja mam 100 km do szpitala i 100 do ginka- w druga stronę -
Hej 'jeszcze' laski!
Chyba jestem w ciąży, 3 testy pozytywne z 2 bladymi kreskami, betaHCG prawie 74 (73,9). ostatnia @@@ 18.04 i... czekanie... jutro wyniki drugiej bety. Ginekolog miał być 30 maja, a już przesunięcie na 3 czerwca - do tego czasu chyba zniosę jajko!Nawet nie kojarzę kiedy mogłabym zajść, komputer mi liczy że 5 tydzień, ja obstawiam że 4 ale nie mam pojęcia, jest nadzieja jak sobie totalnie olałam sprawę zajścia w ciążę
- uwolniłam psychikę! Boję się, że beta jest niska
ktoś miał z was podobny wynik?
merida17 lubi tę wiadomość
-
venne wrote:Hej 'jeszcze' laski!
Chyba jestem w ciąży, 3 testy pozytywne z 2 bladymi kreskami, betaHCG prawie 74 (73,9). ostatnia @@@ 18.04 i... czekanie... jutro wyniki drugiej bety. Ginekolog miał być 30 maja, a już przesunięcie na 3 czerwca - do tego czasu chyba zniosę jajko!Nawet nie kojarzę kiedy mogłabym zajść, komputer mi liczy że 5 tydzień, ja obstawiam że 4 ale nie mam pojęcia, jest nadzieja jak sobie totalnie olałam sprawę zajścia w ciążę
Witaj, ważne jaki przyrost będzie po 48 godzinach. Ważne że beta pokazuje ciążęBądź dobrej myśli=))
-
venne wrote:Hej 'jeszcze' laski!
Witaj
Moja pierwsza beta w 11dpo byla 18,55 druga beta wynosiła 13dpo 69,55. Masz taki wynik bo zrobiłaś szybko betetak sadze
-
Ja to powinnam zamieszkać w Diagnostyce
Beta z dzisiaj ponad 7000, trochę się uspokoiłam.
Brzuch nadal mnie boli, jakbym okres miała dostać I jest mi cholernie niedobrze. Najgorzej, jak jestem głodna
Ale nas dużo na ten styczeń!merida17, Beata1987 lubią tę wiadomość