STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Junioer wrote:Ja to powinnam zamieszkać w Diagnostyce
Beta z dzisiaj ponad 7000, trochę się uspokoiłam.
Brzuch nadal mnie boli, jakbym okres miała dostać I jest mi cholernie niedobrze. Najgorzej, jak jestem głodna
Ale nas dużo na ten styczeń!
To bardzo dobrze że dużo=)))))Junioer lubi tę wiadomość
-
Brzuch nadal mnie boli, jakbym okres miała dostać I jest mi cholernie niedobrze. Najgorzej, jak jestem głodna
Bardzo sie ciesze ze beta ok:) Bardzo ładny wynikJunioer lubi tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Ja sobie znalazłam na mdłości wafle ryżowe albo mieszankę studencką, tak że w pracy cały czas coś wcinam, żeby nie czuć głodu i mdłościJunioer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka27 wrote:Tak Merida będę do Was pisać, to oczywiste
tylko ja jestem taką osobą będąca wśród ludzi, ciągle coś się dzieje i kręci
a tu, nagle w domu.
To my chętnie wszystkie Cie odwiedzimyrazem, a mozemy tez zrobić grafik!
Juz my sie postaramy, by Ci sie nie nudzilo -
Witam, wcześniej dołączyłam do "grudniówek" ale po dzisiejszej wizycie okazało się że ciąża młodsza, według OM 9t0d według usg to 7t2d.Na pierwszym usg było widać tylko pęcherzyk,ginka nawet po straszyła bliźniakami,alez ulgę poczułam że jednak jedno.Ale to i tak nie zmienia faktu, że jestem w ciąży po raz czwarty i nadal w szoku i jeszcze to do mnie nie dociera. Jakoś się jeszcze nie cieszę, nie potrafię i jak na razie jestem przygnębiona:-(
Astonia lubi tę wiadomość
-
Ircia32 wrote:Witam, wcześniej dołączyłam do "grudniówek" ale po dzisiejszej wizycie okazało się że ciąża młodsza, według OM 9t0d według usg to 7t2d.Na pierwszym usg było widać tylko pęcherzyk,ginka nawet po straszyła bliźniakami,alez ulgę poczułam że jednak jedno.Ale to i tak nie zmienia faktu, że jestem w ciąży po raz czwarty i nadal w szoku i jeszcze to do mnie nie dociera. Jakoś się jeszcze nie cieszę, nie potrafię i jak na razie jestem przygnębiona:-(Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Kamila
piekny masz opis "w stopce"!
Junioer- widzialam,ze mialas transfer 03.05. Swiezaczki czy eskimoski? Ja mialam dzien przed Toba dwa eskimoski i jeden najwyraxniej postanowil z mami zostac. Oby juzna zawsze z nami
merida17 lubi tę wiadomość
zicka
-
I po wizycie. Na razie na usg witać tylko cień, bo Groszek jest za mały. Fostałam mnóstwo leków:
Clexane 40 mg
Acadr 75 mg
Femibion
Wit d3,
Dha 450 mg
Epa 300 mg
I nowe
encorton 5 mg,
kwas foliowy 5 mg,
duphaston 2 razy dziennie,
luteina dwa razy dziennie,
Nospa max 3 razy dziennie
Fajnie nie?
Nastepna wizyta za 3 tygodnie.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ircia32 wrote:Witam, wcześniej dołączyłam do "grudniówek" ale po dzisiejszej wizycie okazało się że ciąża młodsza, według OM 9t0d według usg to 7t2d.Na pierwszym usg było widać tylko pęcherzyk,ginka nawet po straszyła bliźniakami,alez ulgę poczułam że jednak jedno.Ale to i tak nie zmienia faktu, że jestem w ciąży po raz czwarty i nadal w szoku i jeszcze to do mnie nie dociera. Jakoś się jeszcze nie cieszę, nie potrafię i jak na razie jestem przygnębiona:-(
Witamy i się rozgość!
A czemu smutne minki? Przecież to cudownie, że jesteś w ciąży!
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:Kwas foliowy 5 mg?
To ciazowy standard?
Czytałam, ze 1 mg. Hmmm...ile bierzecie?
Merida17 u mnie to wszystko jest nie typowe, zobacz u mnie w stopce, co ji dolega.merida17 lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
merida17 wrote:To my chętnie wszystkie Cie odwiedzimy
razem, a mozemy tez zrobić grafik!
Juz my sie postaramy, by Ci sie nie nudzilo
hahahsuper
A tak serio to robię już listę rzeczy które przydałoby się ogarnąć w domu
coconue, a leczysz się może w Krakowie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 21:29
Co ma być to będzie...
-
merida17 wrote:Kwas foliowy 5 mg?
To ciazowy standard?
Czytałam, ze 1 mg. Hmmm...ile bierzecie?
ja biorę Folik 0.4 - moja babka mi powiedziała, że ten się najlepiej wchłania. I zajadałam go już od marca, bo planowaliśmy podziałać, ale nie sądziłam, że w pierwszym cyklu się udamiało być na wiosnę i tak liczyłam że z 4 cykle zejdą. A tu niespodzianka