STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dziś też wizytowałam i widziałam pierwszy raz bijące serducho!
lekarz zauważył też malutkiego krwiaczka, ale powiedział że to taki "ciążowy"...
angelstw, anettte, wszamanka, Coconue, boróweczka, Basia90, Karolina1234, justyna1220, Karmelowa lubią tę wiadomość
-
tystys wrote:ja dziś też wizytowałam i widziałam pierwszy raz bijące serducho!
lekarz zauważył też malutkiego krwiaczka, ale powiedział że to taki "ciążowy"...
pięknie!
jak ja wam zazdroszczę tego serducha!!AnnaMaja lubi tę wiadomość
-
Chciałabym do was dołączyć jako jedna z najmłodszych (ciążowo najmłodszych, bo wiekowo to już nie) styczniówek. Termin na 27.01. dziś 14 dpo i beta 247 z przyrostem 202% przez 48 godzin, co mnie trochę martwi bo wydaje mi się, że za dużo. Objawów nie miałam, dopóki nie zobaczyłam tej dzisiejszej bety- na jej widok z punktu zaczęło mnie mdlić. Trzymam kciuki za wizyty i serduszka.
ojejku, angelstw, Kasha, Karolina1234, haneczka89, justyna1220, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybergamotka wrote:Chciałabym do was dołączyć jako jedna z najmłodszych (ciążowo najmłodszych, bo wiekowo to już nie) styczniówek. Termin na 27.01. dziś 14 dpo i beta 247 z przyrostem 202% przez 48 godzin, co mnie trochę martwi bo wydaje mi się, że za dużo. Objawów nie miałam, dopóki nie zobaczyłam tej dzisiejszej bety- na jej widok z punktu zaczęło mnie mdlić. Trzymam kciuki za wizyty i serduszka.
Ja mam termin ov dwa dni przed TobąPowodzenia i dbaj o siebie
-
Offca88 wrote:Dziewczyny ja mam takie mdłości że mało co pisze. Ale byłam na wizycie. Mam zarodek i serduszko
termin tak jak myślałam 4 dni później czyli na 11 stycznia
ciąża pojedyncza serduszko bije
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Witam nowe styczniowe mamusie !
Zadroszcze bijacych serduszek i czekam niecierpliwie na kolejne dobre wiesci dziewczyny!
Wczoraj narzekalam na brak objawow, a dzisiaj od kilku godzin boli mnie dosc mocno brzuch. Az tak to mnie jeszcze nie bolal w ostatnich dniach:( ale mialam dosc stresujacy dzien w pracy, więc może to jest przyczyną?
W kazdym razie nie moge sie doczekac az bede w domu i sie poloze a jeszcze 30 minut jazdy autobusem do domu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 17:21
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Rosana, moj ginekolog radzil wziac nospe gdyby brzuch zaczal bolec bo jest bezpieczna i może pomoc!
Ja zaraz ide do kardiologa bo serce mi wali przy najmniejszym wysilku, tchu brakuje co chwilę az ciezko oddychac. Tez tak macie?
Sciskam moje styczniowki!zicka
-
zicka wrote:Rosana, moj ginekolog radzil wziac nospe gdyby brzuch zaczal bolec bo jest bezpieczna i może pomoc!
Ja zaraz ide do kardiologa bo serce mi wali przy najmniejszym wysilku, tchu brakuje co chwilę az ciezko oddychac. Tez tak macie?
Sciskam moje styczniowki!
Ja mialam zawsze bardzo bolesne miesiaczki, i 3 razy z braku ibuma pod reka pokusilam sie wziac nospe. Zawsze konczylo sie to gorszym bolem, wymiotami, a raz omdleniem i wezwaniem pogotowia więc okropnie sie boje ryzykowac. Możliwe że to nie była wtedy wina nospy a jedynie jeszcze bardziej silne bole niz zazwyczaj ale jednak uraz zostal
Co do dusznosci i przyspieszonego bicia serca to ja mialam wczoraj 2 razy ale w sumie nie wiem czy wystapily z powodu ciazy;)
Za pierwszym razem rano po wejsciu do pracy na 2 pietro a pozniej wieczorem kiedy sie polozylam, nagle mialam wrazenie ze jakos ciezko sie oddycha. Usiadlam na chwile i przeszlo;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 17:44
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję serduszek! Ale wam ich zazdroszczę
Moja wizyta dopiero we wtorek i obawiam się jej strasznie, też mam oglądać serduszko.. moje pierwsze w życiu
Ja ostatnio też już nie mogę was dogonić, a dziś to się tak źle czuję, że myślałam parę razy, że zemdleje.. pozdrawiam wszystkie