STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MarCza wrote:A o ktorej wizytujecie dziewczyny bo ja o 16 40 wiec będę się laczyc mentalnie z Wami
czekam na męża potem szybka kawka szorowanie&golenie i sru... ja juz chyba chce byc po
I jak po wizycie ?
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Gratuluję usłyszanych serduszek
MarCza jak u ciebie po wizycie?
Przeżywam mały hardcore z Hanią, wybijają jej się dolne dwójki i to chyba obie naraz... dałam lek przeciwbólowy i dopiero po nim zasnęła, biedna się strasznie męczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 19:17
-
Mój zupełnie bezobjawowo przechodził zęby. Ani gorączki ani nic. Dopiero trzonowe dały w tyłek bo miał biegunkę, ale to ze dwa dni. I gorączkę. A tak teraz pcha te ręce do buzi. Ale poza tym ok. Współczuję maluszkom i ich mamom ...jej się musza nacierpieć
-
Offca88 wrote:Mój zupełnie bezobjawowo przechodził zęby. Ani gorączki ani nic. Dopiero trzonowe dały w tyłek bo miał biegunkę, ale to ze dwa dni. I gorączkę. A tak teraz pcha te ręce do buzi. Ale poza tym ok. Współczuję maluszkom i ich mamom ...jej się musza nacierpieć
Zazdroszczę, że tak pięknie znosi zębolkiU nas jedynki szły dwa miesiące i było bardzo ciężko, teraz widzę, ze idą jej dwójki, ale ile to czasu znowu będzie trwało to nie wiem. Pewnie przez to te pobudki co chwila w nocy z płaczem, mam nadzieje, ze po leku będzie lepiej:)
-
Gratuluje serduszek i wizyt, fajnie, ze macie usg za sobą
U nas na roczek wyszedł 7 ząb, przy każdym katar i Goraczka wiec wiadomo od razu, ze za dwa dni aie przebije.
Właśnie usypiam mojego szoguna, tata pojechał na piłkę.
Jakieś sprawdzone sposoby na katar? Oprócz miodu i cytryny ?
[/url]
-
Czekam za mężem bo pojechał kupić żelazko i nie mam jak wyprasować ciuchów na jutrzejsza komunię... pewnie znowu będę to robiła z rana, na szybko
Najlepsze jest to, że mamy jedno żelazko, ale... teściowa nadal jest obrażona o to, że jestem w ciąży więc nie będę pożyczać
Za to teściu przyszedł wczoraj z kwiatami i przeprosił mnie, rozpłakał się, chyba jemu jednak zależy na naszych relacjach, ale widać że z teściową to już się nie dogadamyAnnaMaja lubi tę wiadomość
-
PeggySue wrote:Gratuluje serduszek i wizyt, fajnie, ze macie usg za sobą
U nas na roczek wyszedł 7 ząb, przy każdym katar i Goraczka wiec wiadomo od razu, ze za dwa dni aie przebije.
Właśnie usypiam mojego szoguna, tata pojechał na piłkę.
Jakieś sprawdzone sposoby na katar? Oprócz miodu i cytryny ?
Miód, cytryna, czosnek do tego wszystkiego niech mąż Cię wygrzeje i wszystko minieAnnaMaja lubi tę wiadomość
-
AnnaMaja, bardzo mi przykro, trzymaj się Kochana i dołączaj do nas jak najszybciej!!!
A mnie po pracy złapała migrena, i podróż z pracy do domu wydłużyła się o 1.5 godziny=(
Wczoraj też miałam dziwne uczucie w sercu w pracy - ciężko było oddychać, tętno zwiększone, uczucie kłucia jakby=(AnnaMaja lubi tę wiadomość
-
Astonia, to tak jak ja! Najgorsze,ze jak się człowiek stresuje w ciazy to sie wszystko nasila
Dziewczyny,a probowalyscie na katar Prenalen katar? Ma naturalny sklad i calkiem niezle dziala
ja zaczelam opakowanie dwa dni temu i przynosi ulge.
Justynka - super ze z tesciem juz ok.. Moze tesciowa potrzebuje wiecej czasu.. Samej pozytywnej aury Wam zycze kochane mamusie!
Ps: ja w listopadzie koncze 32 lata ;pzicka
-
nick nieaktualny
-
co do alergii, to moja się właśnie nasiliła:| bez chusteczek z domu sie nie ruszam;) i z oddechem też gorzej, pewnie będę musiała zwiększyć dawkę wziewów, normalnie sama już bym brala więcej, ale w sytuacji ciążowej skonsultuje się najpierw z moją pulmonolog.
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
Witam.Jestem styczniową mamuśka 2016. Życzę wam spokojnej i nudnej ciąży
Niech wasze maleństwa rosną zdrowo ;-)Pozdrawiam
merida17, Astonia, angelstw, AnnaMaja, zicka, Karolina1234, Coconue, boróweczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOffca88 wrote:Mój zupełnie bezobjawowo przechodził zęby. Ani gorączki ani nic. Dopiero trzonowe dały w tyłek bo miał biegunkę, ale to ze dwa dni. I gorączkę. A tak teraz pcha te ręce do buzi. Ale poza tym ok. Współczuję maluszkom i ich mamom ...jej się musza nacierpieć
Zazdrościć! U nas gorączka, katar, kaszel, bol, gorące dziasla, brzydka pupa, brak apetytu. Wszystkie możliwe objawy! Na szczęście zostały juz tylko 5!