STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do porodu to mam nadzieje, rodzić jak najpóźniej
Ale co z tego wyjdzie to się okaże, Hanię przywitaliśmy 2 dni przed terminem
Dzisiaj mamy masę rzeczy do pozałatwiania, a w weekend maraton komunii ciąg dalszy, na szczęście to już ostatnie dwie i spokój
Miłego :* -
nick nieaktualny
-
Kasha wrote:Junioer nie ma co. Podniosłaś mnie właśnie na duchu
Co do cc. Jak lekarz pozwoli to sn. Jest to ważne dla dzieciątka. Dla Twojego organizmu także. Przy cc ilość ciąż jest ograniczona. Mimo że miałaś in vitro, może się przecież zdarzyć cud i zajdziesz "naturalnie"
Kasha, nie planuję porodu SN.
A ciąże planuję max. 2.
Wg lekarzy moje szanse na naturalną ciąże to ułamek procenta, więc mam zamiar wrócić do kliniki po moje mrożonki i jeśli uda się zajść, to na tym skończyć.
zicka lubi tę wiadomość
-
Ja może dołącze do fb jak bede w 6 miesiacu, poki co to nawet boje sie podac termin i nie chce sie zapisywac.
Teraz beda dla mnie 3 trudne tygodnie. Czekania na bicie serca.
Od wczoraj kiedy zazylam pierwsza tabletke encortonu jestem spokojniejsza.
Biore juz wszystko co moge brac.
Zreszta lekarz troche prowadzi mnie jak po in vitro. I tu pytanie do dziewczyn po transwerze - ile bierzecie clexanu? Jaka dawka?
A duphaston polykacie czy wkladacie pod jezyk?zicka lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Hej, dołączam do styczniówek 2017
To moja trzecia ciąża i mam nadzieję, że zakończy się pozytywnie w styczniu (ewentualnie w grudniu
) Mam 27 lat a reszta wyjdzie w praniu
merida17, Kamila ;), wariatka3 lubią tę wiadomość
Aniołki 2014,2015
Laura ur.22.12.2016
BHCG - 14.10.17 - 66,9
- 16.10.17 - 203 -
Coconue wrote:Junioer co Ty bierzesz za leki?
Coconue - Utrogestan dopochwowo 2 x 4, Utrogestan doustnie 2 x 1, Estrofem 2mg 3 x 1, Encorton 5mg - już wycofuję, Acard - będę wycofywać. Do tego kwas foliowy 5mg.
Oprócz tego dzień przed punkcją wlew z Intralipidu, kolejny 15 dpt, do 12 tc jeszcze 2.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 10:29
Coconue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPeggySue wrote:Mam nadzieje urodzić w styczniu. Jedyne czego noe chciałam odnośnie ciąży to urodzić na koniec roku. Dlatego planowaliśmy sie starać lipiec sierpień ale cóż
liczy na styczeń i będę zaciskać nogi:) możliwe, ze po usg wyjdzie młodsza ciąża i termin sie tez przesunie na pózniej
Ja tez zaciskam nogi, by rodzic w styczniu!! -
nick nieaktualny
-
Kasha wrote:Grupa jest oczywiście tajna. Nikt po za Nami te które podadzą mi na pw nazwiska nie mogą dołączyć i znaleźć grupy.
To był tylko pomysł jednej z mam, a grupa może poczekać. To nie jest także obowiązek.
Tylko nazwij przyzwoicie, bo nazwę chyba wszyscy widzą. Czyli ciężarówki, styczniówki, mamusie raczej odpadają jeżeli ma być fajnie (tajnie)merida17 lubi tę wiadomość
-
merida17 wrote:Marcza ja Cie wspieram STARUSZKO!!!
Bardzo sie cieszęNo to pięknie. .. poszlam sobie dzisiaj zrobic badania ... morfologia i takie tam przed wizytą potem zalogowalam sie do labmedu zeby spr czy nadal pamietam haslo i co ja widze... wyniki z 30.12 ktore robilam po pologu zeby spr czy nadal mam paciorkowca bo w ciazy mialam na to antybiotyk i chcialam spr czy zabbili dziada... wiec zylam w swiadomosci ze zabili bo nikt do mnie nie dzwonil z gabinetu a mieli dzwonic jakby co zeby podjechac po recepte no ale ze nie dzwonili to ja juz myslalam ze go nie mam do labmedu sie nie logowalam bo i po co do teraz no i mam dziada nadal i tamten anyybiotyk przy porodzie go nie zwalczyl... wkurzona jestem bo gdyby zadzwonili to bralabym juz 4msc antybiotyk a tak znowu mam ciąże z paciorkowcem...