X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2017

Oceń ten wątek:
  • channah Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMaja wrote:
    No właśnie ja też nie chcę iść do szpitala i nie chcę czekać. Chcę jak najszybciej spróbować jeszcze raz. Podobno za drugim razem jest większa szansa na powodzenie.
    Tego będę się trzymała.
    Kochana bardzo mi przykro. Ja na Twoim miejscu probowalabym sie sama oczyścić tez teraz staramy sie po wczesnym poronieniu ,bo wiem ze teraz moze byc duo latwiej zasc w ciażę. główka do góry. musimy dać rade. chociaz wiem co czujesz... ja od kilku dni ciagle mysle i przestac nie moge.

AnnaMaja lubi tę wiadomość

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha wrote:
    Musisz kliknąć w udostępnienie w prawym górnym rogu

Nie mam takiej opcji. Chyba będzie musiało zostać jak jest ;/

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • Junioer Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zicka wrote:
    Kamila :) piekny masz opis "w stopce"!
    Junioer- widzialam,ze mialas transfer 03.05. Swiezaczki czy eskimoski? Ja mialam dzien przed Toba dwa eskimoski i jeden najwyraxniej postanowil z mami zostac. Oby juzna zawsze z nami :)

Zicka - transfer świeżaków, mam jeszcze 2 mrożonki na później ;)

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• Junioer Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMaja bardzo mi przykro :(

AnnaMaja, madzi2506 lubią tę wiadomość

21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• Kasha Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaloguj się na konto google. Jak nie masz to stwórz pocztę.

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • MarCza Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMaja wrote:
    Kochana nie wydaje mi się, żeby był to najlepszy pomysł. Wy tutaj macie cieszyć się, wzajemnie wspierać i trwać razem aż do stycznia, a nawet dłużej. Od utraconych Aniołków są inne fora. Niech złe wiadomości nie wiszą nad nowymi Mamusiami. Takie informacje wzbudzają tylko strach i głupie myślenie. Takie jest tylko moje skromne zdanie.

Marcza Staruszko masz pilnować, żeby już żaden Skarbek mi stąd nie uciekł :*

No i co? Jednak bede najstarsza! Ale za to mloda duchem ... ech! AnnaMaja dokladnie u mnie byla taka sama historia to byl juz 9tc i mi proponowali juz tylko zabieg wiec jezeli moge cos doradzic to ja rowniez balam sie i bylam pelna obaw no i te czekanie 3msc jak ja chcialam znowu od razu byc w ciąży ale kazdy ci to powie ze po zabiegu szybciej sie zachodzi bo jedtes wyczyszczona tak jak pisala jedna z dziewczyn ze im udalo sie od razu nam tez w pierwszym cyklu staran sie udalo po tych 3 msc wiec zdecyduj sama ... oczywiscie tule mocno i bedzie mi tu Cie bardzo brakowalo... podziwiam za optymizm i czekam na dobre wiesci :-D... staruszko ;-)

thgf3e3k7dz56a78.pnggg64x1hpqd7eopoa.png
    l22nuay3u6ds9zx4.png
  • Rosana Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMaja strasznie mi przykro, ale jestem dobrej mysli że następnym razem usłyszysz serduszko jak dzwon i będziesz mieć ślicznego bobaska!:)

ckai9jcgjglpl7nq.png
    ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    🧑🏻❤️18.01.2020r
    5tc 💔

• Kasha Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się zastanawiam.
    Jest Nas sporo styczniówek. Ile z Nas urodzi Na święta Bożego Narodzenia lub w sylwestra. Wszak będzie to stresujący i męczący czas. Będziemy już w zasadzie między 8 a 9 miesiącem ciąży.
    Przerażająca myśl brrrr

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Junioer Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha, też o tym myślałam. Mam wizje pijanych lekarzy i w święta i w sylwestra. Do tego pewnie tylko tych najmłodszych stażem zostawią w szpitalu...
    Jak u mnie wszystko pójdzie ok, to planuję CC. Większość ciąż z In vitro jest traktowana jako zagrożona, więc CC nawet wskazane.

zicka lubi tę wiadomość

21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• PeggySue Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje urodzić w styczniu. Jedyne czego noe chciałam odnośnie ciąży to urodzić na koniec roku. Dlatego planowaliśmy sie starać lipiec sierpień ale cóż :) liczy na styczeń i będę zaciskać nogi:) możliwe, ze po usg wyjdzie młodsza ciąża i termin sie tez przesunie na pózniej :)

f2w3yx8dyu5e286e.png
    km5sroeqx17f5ycl.png[/url]
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Junioer nie ma co. Podniosłaś mnie właśnie na duchu :D
    Co do cc. Jak lekarz pozwoli to sn. Jest to ważne dla dzieciątka. Dla Twojego organizmu także. Przy cc ilość ciąż jest ograniczona. Mimo że miałaś in vitro, może się przecież zdarzyć cud i zajdziesz "naturalnie" :)

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • angelstw Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jednak wolę urodzić w styczniu :P wstępny tp na 20.01 więc mam nadzieję że dziecię spokojnie posiedzi w brzuchu do tego czasu :P

u mnie piękna dziś pogoda, jem śniadanie i zbieramy się z Młodym na spacer :)
    dobrego dnia!

10.04.2014r. (ur. 19tc.) Zuzia (*)
    02.2016 5tc

ug37vcqgz0fhk6cc.png

rośnij Zuchu! ❤
    qb3cqps6ibeo0f6z.png

• tystys Koleżanka

Wysłany: 20 maja 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggySue wrote:
    Mam nadzieje urodzić w styczniu. Jedyne czego noe chciałam odnośnie ciąży to urodzić na koniec roku. Dlatego planowaliśmy sie starać lipiec sierpień ale cóż :) liczy na styczeń i będę zaciskać nogi:) możliwe, ze po usg wyjdzie młodsza ciąża i termin sie tez przesunie na pózniej :)

mam tak samo! liczę na swoje długie cykle i to, że ciąża młodsza niż mi belly podaje. Chciałam na wiosnę, no ale na wiosnę to to już prawie siedzieć będzie :)

piu3dqk39r089lbo.png
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też ma być ładna pogoda. Może na plażę skoczymy.
    Wskakuję w spodnie ciążowe i lecę na spacerek. Będę korzystać z przywilejów już teraz. Brzuszek mi nie spadł z pierwszej ciąży hihi. Wyglądam jak na 5-6 miesiąc :)))

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna z mam dała pomysł, byśmy przeniosły się na facebooka. Jeśli wszystkie mamy reflektują, to założyłam już grupę.
    Oczywiście tajna. Po narodzinach na 100% się przyda, bo o niebo łatwiej fotki wrzucać będzie naszych pociech :) i nie tylko.

Miłego dnia kochane. Trzymam kciuki za wizyty.

AnnaMaja, kredkaczarna, haneczka89, Astonia, Karmelowa lubią tę wiadomość

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • angelstw Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha wrote:
    Jedna z mam dała pomysł, byśmy przeniosły się na facebooka. Jeśli wszystkie mamy reflektują, to założyłam już grupę.
    Oczywiście tajna. Po narodzinach na 100% się przyda, bo o niebo łatwiej fotki wrzucać będzie naszych pociech :) i nie tylko.

Daj namiary na grupę ;-)

10.04.2014r. (ur. 19tc.) Zuzia (*)
    02.2016 5tc

ug37vcqgz0fhk6cc.png

rośnij Zuchu! ❤
    qb3cqps6ibeo0f6z.png

• AnnaMaja Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha wrote:

Chętnie zobaczę Wasze pyszczki :)
    Kasha daj namiar na grupę :)

200602021762.png
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha wrote:
    U mnie też ma być ładna pogoda. Może na plażę skoczymy.
    Wskakuję w spodnie ciążowe i lecę na spacerek. Będę korzystać z przywilejów już teraz. Brzuszek mi nie spadł z pierwszej ciąży hihi. Wyglądam jak na 5-6 miesiąc :)))

Aż tak ? :D U mnie brzuszek tak na 3 miesiąc ;) Ale też już śmigam w ubraniach ciążowych ;)

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • Beata1987 Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha wrote:

Czekam na namiary :)

Bartuś 26 Tc [*] aniołek
    Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
    Damian 7 lat :)
  • AnnaMaja Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    channah wrote:
    Kochana bardzo mi przykro. Ja na Twoim miejscu probowalabym sie sama oczyścić tez teraz staramy sie po wczesnym poronieniu ,bo wiem ze teraz moze byc duo latwiej zasc w ciażę. główka do góry. musimy dać rade. chociaz wiem co czujesz... ja od kilku dni ciagle mysle i przestac nie moge.

Dajemy Młoda jak najszybciej ;) W którym miesiącu spotykamy się na forum? Mamusie maj 2017?

200602021762.png
‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ