STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuję za polecenie Palmers'a
skorzystałem z okazji że dzisiaj pracuje i polecialam kupić balsam na próbę, wysmarowalam się i poczułam ulgę jakbym miała na sobie dwa staniki gdzie od 2tyg ciągle paskudnie bolały mnie piersi
niby żaden cudowny skład a jednak
zicka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na razie zuzywam to co mam w domu, by wysmarowac. Ciazowe kupie oficjalnie po wizycie
W pierwszej ciazy uzywalam tez palmersa, Bepanthen, vichy, Mustele i olej kokosowy i teraz tez bede mieszać
Kiedyś wyczytalam, ze dobrze kilku (minimum 2) używać, gdyby składy były rożne, to sie uzupełniają.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale u mnie skora spokoduzo mi tego schodzilo
Biooil podobno dobry, ale dla mnie śmierdzi niesamowicie, ze trauma mi została po jednym raziez miejsca pod prysznic jeszcze raz, by zmyc
Miałam Mustele bezzapachowa.
Wszystkim śmierdzi mięso, a mi cała chemiaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 14:30
-
nick nieaktualny
-
Basia90 wrote:Ja też tydzień temu widziałam tylko pęcherzyk bo było jeszcze za wcześnie i zaraz miałam fazę, że może się jeszcze okazać, że będzie pusty. Później zapomniałam i mi przypomniałaś :p Ale widzę, że my z wizytami idziemy łeb w łeb, czy dobrze pamiętam, że też idziesz we wtorek?
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
nick nieaktualnyAstonia wrote:Hehe. Korzyść na zewnątrz i wewnątrz:)ja sobie juz 2 sloiki zamowilam po 900ml
Szybko zejdzie
Ja mam jeden w łazience po kąpieli, drugi w kuchni- na przekaske i trzeci w pokoju, jak pampersy zmieniam
Produkt istotnie ważny w naszym domuangelstw lubi tę wiadomość
-
Ja teraz bede zamawiać olej kokosowy o masło shea poprzednio mi sie sprawdziły obeszło sie bez rozstępów
nie stosuje rożnych reklamowanych poroduktow na rozstępy Bo w większości to straszna chemia.
Co do wieku na we wrześniu zacznę 24:) drugie w drodze czyli zgodnie z planem idziemyna 18nastke córy bede mogła sie wbić
Malinowa ja tez sie wybieram na NFZ tylko po skierowania na badania, u kogo byłaś ? Ja sie umówiłam do partyki chyba bo przyjmuje wieczoremKamila ;) lubi tę wiadomość
[/url]
-
Mam dylemat. Znajomi namawiaja mnie i lubego na kręgle dziś wieczorem. Jeszcze nie wiedzą o ciąży więc fakt że nie pije, nie pale i nie chce grać pewnie będzie podejrzany:D
No i zastanawiam się jak to jest z tymi kręglami w ciąży? Można czy nie można ? Któraś z was wie czy grą mogę w jakiś sposób zaszkodzić dziecku ?
Już sama nie wiem czy jechać czy lepiej zostać w domu, a w internecie nic nie mogę znaleźć na ten temat sensownego:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 15:49
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Zegnam sie z wami tak szybko jak sie przywitalam..
Wczoraj pojechalam do szpitala bo zauwazylam zywa krew. Podejrzewaja ze znow ciaza pozamaciczna..
Dzisiejsze kolejne badanie. Na usg pusto. Beta sie obniza. Z 288 na 160. Mozliwe ze oczyszcze sie sama ale taka jakas ruska stara chciala mnie wziac na czyszczenie jajowodu i macicy bo wedlug niej mam za male uplawy by samo sie oczyscilo. Cale szczescie ze inna zaproponowala poczekac do jutra. Wiec modle sie by beta spadla do zera bym jutro zabiegu nie miala.
I wiecie co?
Niemozliwe ze moje badania sa idealne jak twierdzi lekarz. To moja 6 ciaza a mam jedno dziecko wiec przepraszam ale cos sie do cholery dzieje.. Jak pojde do niego to nie wyjde z gabinetu puki nie zleci wszystkich wszystkich badan raz jeszcze plus te ktorych pewnie zapomial albo uwazal ze nie trzeba robic. Mam dosc a z drugiej strony czuje wewnetrzny glos "nie poddawaj sie, walcz o szczescie, uda sie" a wiec postanawiam walczyc. Pierw z lekarzem pozniej sama z soba. Jesli zauwarze ze lekarz w jakims stopniu mnie lekcewazy jade do polski. Znajde klinike jakas i chocbym miala nabrac kredytow by porzadnie byc badana to bede placic je do konca zycia nawet. Wazne by w koncu ktos zainteresowal sie moim przypadkiem.
Puki co robie liste badan.
Kariotyp
Trombofilia
Wady macicy anatomiczne czy jakies mam po cc i lyzeczkowaniu
Stezenie androgenow ( meskich hormonow plciowych u kobiety)
Przeciwciala antyfosfolipidowe
Infekcje spowodowane bakteria chlamydia (mialam ja i chce zovaczyc czy nie ma jej resztek jakis.)
Trisomia (zmiany w ilosciach chromosomow)
Badania hormonalne i endokrynologiczne ale zaawansowane a nie tylko podstawowe. Bo pewnie tylko te podstawowe mialam..
Powodzenia dla was kochane. Udanych i malo bolesnych porodow. I zadnych komplikacji!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Zegnam sie z wami tak szybko jak sie przywitalam..
Wczoraj pojechalam do szpitala bo zauwazylam zywa krew. Podejrzewaja ze znow ciaza pozamaciczna..
Dzisiejsze kolejne badanie. Na usg pusto. Beta sie obniza. Z 288 na 160. Mozliwe ze oczyszcze sie sama ale taka jakas ruska stara chciala mnie wziac na czyszczenie jajowodu i macicy bo wedlug niej mam za male uplawy by samo sie oczyscilo. Cale szczescie ze inna zaproponowala poczekac do jutra. Wiec modle sie by beta spadla do zera bym jutro zabiegu nie miala.
I wiecie co?
Niemozliwe ze moje badania sa idealne jak twierdzi lekarz. To moja 6 ciaza a mam jedno dziecko wiec przepraszam ale cos sie do cholery dzieje.. Jak pojde do niego to nie wyjde z gabinetu puki nie zleci wszystkich wszystkich badan raz jeszcze plus te ktorych pewnie zapomial albo uwazal ze nie trzeba robic. Mam dosc a z drugiej strony czuje wewnetrzny glos "nie poddawaj sie, walcz o szczescie, uda sie" a wiec postanawiam walczyc. Pierw z lekarzem pozniej sama z soba. Jesli zauwarze ze lekarz w jakims stopniu mnie lekcewazy jade do polski. Znajde klinike jakas i chocbym miala nabrac kredytow by porzadnie byc badana to bede placic je do konca zycia nawet. Wazne by w koncu ktos zainteresowal sie moim przypadkiem.
Kariotyp
Trombofilia
Infekcje spowodowane bakteria chlamydia (mialam ja i chce zovaczyc czy nie ma jej resztek jakis.)
Badania hormonalne i endokrynologiczne ale zaawansowane a nie tylko podstawowe. Bo pewnie tylko te podstawowe mialam..
Powodzenia dla was kochane. Udanych i malo bolesnych porodow. I zadnych komplikacji!zrób tak jak piszesz. Walcz !!! Będę za ciebie trzymała kciuki :*
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
rosax3 wrote:Zegnam sie z wami tak szybko jak sie przywitalam..
I wiecie co?
Kariotyp
Trombofilia
Powodzenia dla was kochane. Udanych i malo bolesnych porodow. I zadnych komplikacji!
Bardzo Ci współczuję
Ale masz racje ! Nie poddawaj się i walcz żeby w końcu Ci lekarze potraktowali sprawę poważnie. Ich podejście jest nie do pomyslenia...
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
A ja sie wzięłam za gołąbki
syn zostaję do jutra u babci, mąż w Niemczech a ja zostałam sama z pieskiem i zamiast wykorzystać ten czas i sie porządnie wyspać to wyszukałam sobie zajęcie
Tak dziwnie mi bez syna, ma 7 lat a dopiero trzeci raz śpi i po za domem a ja już świrujeBartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Beata1987 wrote:A ja sie wzięłam za gołąbki
syn zostaję do jutra u babci, mąż w Niemczech a ja zostałam sama z pieskiem i zamiast wykorzystać ten czas i sie porządnie wyspać to wyszukałam sobie zajęcie
Tak dziwnie mi bez syna, ma 7 lat a dopiero trzeci raz śpi i po za domem a ja już świruje
Moja córka ma 4 lata i dziś pierwszy raz nocuje u moich rodziców, średnio radze sobie z tą sytuacjąciekawe czy wieczorem nie zadzwoni, żeby po nią przyjechać
-
Rosax3 przykro mi takiej sytuacji. Stara ciąży to jedno ale to straszne podejście do pacjentki która jednak martwi się jest straszne. Rob badanie i nie poddawaj się!!!!
DZIEWCZYNY BLAGAM O POMOC!!!
Na straszliwy bol gardła pieczenie bol wszystko co możliwe mam a nic nie pomaga może macie jakieś sposoby bo sobie nie radzie. Pastylki pomagają na moment a później ponownie to samo na dwór nie wychodzi bo mi doktorską mówiła aby do zmniejszenia bólu nie wychodzić na wiatr wiec wiedzę w domu a oczywiście w ciąży nic nie można brać. pomozcie proszę aby jakoś to zlagodzicJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016