STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Moja córka ma 4 lata i dziś pierwszy raz nocuje u moich rodziców, średnio radze sobie z tą sytuacją
ciekawe czy wieczorem nie zadzwoni, żeby po nią przyjechać
matczyna miłość.
ja też się spodziewam telefonu żeby go zabrać do domu
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
nick nieaktualny
-
zicka wrote:Miod pewnie juz wyprobowalas.. Ale moze pomoze plukanka z soli? Albo z Listerine, wykosi wszystkie bakterie
tak mi radzila kiedys internistka
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Dziewczyny jestem smutna. Byłam dzisiaj po L4 ale lekarz zrobił Usg. Nie potrafił uchwycić serca. Powiedział, że widzi, ale nie może uchwycić. Powiedział, że myślał, że już zobaczy i usg następne 4.06 będzie decydujące. Powiedział też, że ciąża urosła. Mam zrobić jeszcze poraz 3 tsh i d dimery i do niego zadzwonić. Pocieszam się tym, że miałam owulacje w 24dc, czyli dziecko ma dopiero 21 dni. Dziewczyny, czy jest/była któraś z was w podobnej sytuacji? Nie przebiegała niestety optymistycznie ta rozmowa.Co ma być to będzie...
-
z takich mniej śmierdzących i drażniących rzeczy do płukania gardła to zaparzony rumianek z szałwią, a ze skutecznych to octenisept wymieszany nie pamiętam w jakich proporcjach z wodą, ale pisze na opakowaniu. Octenisept wybije wszystkie bakterie, wirusy, grzyby czy inne cholerstwa które powodują ból gardła, ale w smaku paskudny;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 17:35
Karmelowa, wariatka3 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
Rosax, dobrze, że masz tyle zapału w sobie. Trzymam za Ciebie kciuki, jeśli chcesz to mogę polecić Ci super lekarza,ginekologa i endokrynologa z Krakowa, który pracuje również w klinice leczenia niepłodności. Jak dla mnie jest bardzo dobrym lekarzem.
Ojejku, za Ciebie też trzymam kciuki. Robisz kolejną betę?Co ma być to będzie...
-
nick nieaktualny
-
Emilka27 wrote:Lali nie była, poprzednią wizytę miałam 5 dni temu. Potwierdzenie ciąży. U mnie to 6t6d ale owulacja w 24 dniu.
Moim zdaniem nie powinnaś się martwić, moj lekarz z góry informuje, że pierwsza wizyta ciążowa powinna się odbyć powyżej 7 tygodnia, wcześniej można najeść się strachu. Jeszcze ta późna owulacja, nie martw się! Bedzie dobrze, na nastepnej wizycie bedzie serce jak dzwonEmilka27 lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:U mnie za to przyrost bety w 48h to zaledwie 58,5%.
niczego dobrego to nie wróży niestety
Przyrost ze 195 na 309Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 19:14
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Cześć wszystkim. Ciężko Was nadrobić choćby tylko po jednym dniu nieobecności.
Gratuluję wszystkim nowym kropeczkom i serduszkom.
Ja nadal w szpitalu. Plamienie już ustalo. Po drugim badaniu beta wzrosła prawidłowo. Jednak zostaje tutaj do czasu aż zobaczymy coś na USG. W poniedziałek kolejne badanie i jak tylko kropek się pojawi będę mogła wrócić do domu.
Ojejku nie denerwuj się na zapas. Trzymam mocno kciuki aby wszystko się powiodło.anettte, angelstw lubią tę wiadomość
-
anette pięknie!
cudowne uczucie zobaczyć pikające
Witam nowe mamusiewątek rośnie nam w siłę!!
Rosana ja jestem wierna naturzeolej kokosowy w ciąży z Jasiem stosowałam i teraz już też zaczynam
muszę tylko zakupić nowy słój
na brzuszku nie mam ani jednego rozstępu, jedynie na pośladkach kilka doszło ale są już blade i mało widoczne.
wariatka3 zdrowiej KObitko!!
merida17 u nas to samoja smaruje Jaśka olejem kokosowym a ten ręka w słoiku i zjada go
Rosana ja bym szła na te kręgle
rosax3bardzo mi przykro
masz rację nie daj się zbyć!! Walcz Kochana o swoje szczęście i wracaj szybko na fiolety i koniecznie przynieś nam tu dobrą nowinę!! trzymamy za Ciebie kciuki!!
ojejku oby ten przyrost bety nie znaczył niczego złego! Właśnie z tego stresu ja bety nie robię. Co ma być i tak będzie...
Emilka27 ja w ciąży z Jasiem byłam początkiem 7tc na USG i też nie było jeszcze serduszka widać...2 tyg później biło jak dzwon!! Ja myślę że na spokojnie zaczekaj. Serduszko ma jeszcze czas!! W 24 dniu to późna owulacja więc zarodeczek jeszcze bardzo młodziutki!
madzi2506 niech beta rośnie a Kropek szybko się ujawnia!!
mój Syn w końcu po chyba 15 próbach załapał picie z kubka lovi360a ja już myślałam że kubek nigdy nie będzie w użyciu
wariatka3, merida17, Emilka27 lubią tę wiadomość
-
Mam etap 3latka w domu. Staram sie tlumaczyc rozmawiac prosic az krzycze ... Jest chlodno bez skarpet a ona wciazje sciaga nie mam sily ma juz katar kaszel sie zaczyna a ona uparcie swoje. Naprawde sie staram ale no moja cierpliwosc jakos sie konczy a ona rozumie co mowie ale nic nie pomaga...Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
wariatka ja się sama zastanawiam jak będę reagować w takich syt jaką tu opisujesz...póki co mozna śmiało uwage Jasia odwrócić, jeśli sciaga czapkę z glowy ba spacrzei dam mu coś do reki co go zainteresuje to czapka schodzi na dalszy plan ale wiem że takie rozwiązanie wiecznie skuteczne nie będzie