STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Etap raczkowania jest fajny gorzej jak zacZyna chodzić i zalicza upadki. U nas już nabrał pewności w wchodzeniu więc lżej.
Dziewczyny nie martwcie się. Nie potrzebnie te bety na usg za niedługo będzie widać i słychać serduszko wtedy odetchnąć będzie można na chwilę.nie można tak się stresowac. Zyjcie świadomośća ze jest dobrze bo tylko szkodzicie malenstwu.justyna1220 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Kochana moja Haneczka od 4 miesiąca przesypiała od godziny 19 do 7 rano i nie wiem co w nią wstąpiło, od jakiegoś tygodnia budzi mi się ok 21 i nie mogę jej uspokoić, potem o 4-5 pobudka, mam nadzieję, że to tylko chwilowe A co do rozrabiania to tez już mały szogun się robi, wkracza w etap raczkowania także ten...
-
lula88 wrote:Etap raczkowania jest fajny gorzej jak zacZyna chodzić i zalicza upadki. U nas już nabrał pewności w wchodzeniu więc lżej.
Dziewczyny nie martwcie się. Nie potrzebnie te bety na usg za niedługo będzie widać i słychać serduszko wtedy odetchnąć będzie można na chwilę.nie można tak się stresowac. Zyjcie świadomośća ze jest dobrze bo tylko szkodzicie malenstwu.
-
Offca88 wrote:Mój był bardzo ostrożny, wolał się podtrzymać, ale na niepewny grunt się nie puszczał. Hihi może i lepiej Ale łapał łapał zające również Zaczął chodzić 2 tygodnie po roczku także wcale nie tak szybciutko. A co najgorsze nadal robi w pampersy i nie da się go oduczyć, a zaczęłam jak miał ponad roczek. No nic wie o co chodzi, kwestia czasu Teraz ma czas podziwiania swojej męskości i bawienia się nią
-
Macie w domciu maluszki ja młodszą mam juz w wieku 3 lat i juz taka samodzielna jest wasze skarby to maluszki ale powiem wam ze nie wiem czy zdecydowała bym się w takim małym odstępie czasu na następną dzidzie. Miedzy moimi córkami roczników o wychodzi 3 lata różnicy a tez była by większą ale maz sobie zadecydował i trafił za pierwszym razemJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
wariatka3 wrote:Macie w domciu maluszki ja młodszą mam juz w wieku 3 lat i juz taka samodzielna jest wasze skarby to maluszki ale powiem wam ze nie wiem czy zdecydowała bym się w takim małym odstępie czasu na następną dzidzie. Miedzy moimi córkami roczników o wychodzi 3 lata różnicy a tez była by większą ale maz sobie zadecydował i trafił za pierwszym razem
-
U nas będzie zaledwie 15 miesięcy, nie powiem obawiam się jak to będzie. Co rusz słyszę, że będzie ciężko, ale wiem, że dam radę. I pomimo tego, że jeszcze nie do końca dociera do mnie informacja, że już się udało, to bardzo się cieszę Mam wokół siebie bardzo dużo przyjaciół, którzy bez problemu mi pomogą gdy tylko będe tego potrzebowała Także trzymajcie za mnie kciuki, bo po mimo wszystko na pewno będzie hard core
Hashija lubi tę wiadomość
-
wariatka3 wrote:Macie w domciu maluszki ja młodszą mam juz w wieku 3 lat i juz taka samodzielna jest wasze skarby to maluszki ale powiem wam ze nie wiem czy zdecydowała bym się w takim małym odstępie czasu na następną dzidzie. Miedzy moimi córkami roczników o wychodzi 3 lata różnicy a tez była by większą ale maz sobie zadecydował i trafił za pierwszym razem
-
justyna1220 wrote:U nas będzie zaledwie 15 miesięcy, nie powiem obawiam się jak to będzie. Co rusz słyszę, że będzie ciężko, ale wiem, że dam radę. I pomimo tego, że jeszcze nie do końca dociera do mnie informacja, że już się udało, to bardzo się cieszę Mam wokół siebie bardzo dużo przyjaciół, którzy bez problemu mi pomogą gdy tylko będe tego potrzebowała Także trzymajcie za mnie kciuki, bo po mimo wszystko na pewno będzie hard core
-
Offca88 wrote:Ludzie mają bliźniaki i sobie radzą Będzie dobrze:)
Mam podobno duże szanse na bliźniaki Przed pierwszą ciążą chodziłam pół roku na monitoring 3 razy była możliwość ciąży bliźniaczej, raz nawet trojaczej, ale Boże zlituj się nade mną i daj mi jednego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 14:30