STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline, oczy napełniły mi sie łzami, mam nadzieje ze bedzie dobrze! 3maj sie kochana! Pisz jak będziesz miec wyniki.
A luteina dopochwowa jest mniej komfortowa ale znacznie lepsza.
Ja tez ide bete jutro powtórzyć, zeby wiedzieć.
Kasnia jak u Ciebie?
Witam wszystkie nowe mamusieKasnia lubi tę wiadomość
-
Jacqueline, jak ja Cię rozumiem.... :* Mam nadzieję, że będzie ok!!!
Ja podjęłam dwie decyzje: 1. zmiana lekarza, druga: wizyta wcześniej niż 19, termin był na 12 i tak pójdę. W sobotę rano zrobię sobie krew i mocz, chyba betę też, będzie 72 godziny od wczorajszej... -
Juz sama nie wiem co mam myślec o swoich testach- 3 pozytywne i 2 negatywne. Z tym ze te trzy pozytywne to takie zwykle testy i krechy były, ale blade. Za to dwa negatywne to testy elektroniczne- miała tak któraś z Was?
W pierwszej ciazy miałam odrazu grube krechy i test elektroniczny tez wyszedł, ale robiłam je ok tygodnia od spodziewanej daty okresu. I teraz nie wiem które testy sie myla
-
Tina85 nigdy nie korzytałam z elektrycznych. Ja teraz nie robilam ani jednego testu, wiedziałam kiedy isc na pierwsza bete by sprawdzić, wiem kiedy kiedy mialam owulacje. Dla mnie to badanie daje 100% pewności. Takze ja na Twoim miejscu poszłabym na bete
Konwalia lubi tę wiadomość
-
No wlasnie problem w tym, ze nie mam za bardzo jak iść na betę. Mieszkam za granica i tu takich badań sie nie robi jesli pójdę do lekarza, to tez zrobią mi jedynie test ciążowy. Moze poczekam jeszcze pare dni i zrobie kolejny test. Moze za wczesnie sie ucieszyłam z tych bladych kresek! No nic pozostaje cierpliwie czekac
-
justyna1220 wrote:Cati na rodzinę nigdy za późno nie jest ;)Ale pomyśl sobie, odchowasz teraz, a potem spokój Ja tak do tego podchodzę, a otem za jakieś 10 lat chcemy trzecie dzieciątko, ale zobaczymy jak się wszystko potoczy
Bardzo duzo dziewczyn z grudnia odeszlo od nas , niestety strasznie to wyglada . Bedac w lipcowkach nie widzialam takiego masowego odchdozenia... dziewczyny tracą ciaze przeraza mnie to... -
Tina85 wrote:No wlasnie problem w tym, ze nie mam za bardzo jak iść na betę. Mieszkam za granica i tu takich badań sie nie robi jesli pójdę do lekarza, to tez zrobią mi jedynie test ciążowy. Moze poczekam jeszcze pare dni i zrobie kolejny test. Moze za wczesnie sie ucieszyłam z tych bladych kresek! No nic pozostaje cierpliwie czekac
JEsli masz w aptece taki drogi test ClearBlue Digital- czy jakos tak , to powiem ci ze zaden sikacz nie przebije tego , on u mni e kosztuje okl. 90 zl // w Norwegii // tez nie mam mozliwosci zrobienia bety i tylko ten test ladnie pokazuje ktory tydzien i ze na bank jestes w ciazy
poprawka - mam mozliwosc zrobienia bety ale wynik mam po tygodniu - wiec gdzie jest sens ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 11:36
-
cati wrote:JEsli masz w aptece taki drogi test ClearBlue Digital- czy jakos tak , to powiem ci ze zaden sikacz nie przebije tego , on u mni e kosztuje okl. 90 zl // w Norwegii // tez nie mam mozliwosci zrobienia bety i tylko ten test ladnie pokazuje ktory tydzien i ze na bank jestes w ciazy
poprawka - mam mozliwosc zrobienia bety ale wynik mam po tygodniu - wiec gdzie jest sens ?
Wlasnie ten clear blue digital zrobiłam i wyszedł negatywny! A wszystkie te płytkowe wyszły pozytywne... Troche poczytałam i według internetow te elektroniczne sa mniej czule i mogą nie wykryć wczesnej ciazy, wiec juz sama nie wiem
-
Tina85 wrote:Wlasnie ten clear blue digital zrobiłam i wyszedł negatywny! A wszystkie te płytkowe wyszły pozytywne... Troche poczytałam i według internetow te elektroniczne sa mniej czule i mogą nie wykryć wczesnej ciazy, wiec juz sama nie wiem
Patrzac na twoj suwaczek to bardzo mozliwe - bo wczesnie zrobilas.
mi wyszedl bodajrze w 14 dniu po owulaji. ale tez kwestia kiedy u ciebie bylo zagnieżdzenie. moglo byc bardzo pozno. skoro wyszedl cien cienia to miejmy nadzieje ze bedzie wszystgko ok poczekaj za 2 dni . Jesli kreska zrobic sie ciemnijesza to bediesz miala pewnosc.
Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
Licząc minimalny dwudniowy przyrost na poziomie 66% to powinnam mieć dziś nie mniej niż 350.
Każda liczba poniżej oznacza dla mnie koniec12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziś zaczynam 6tc wg OM, ale musiałam mieć opóźniona owulację, bo w 23dc beta absolutnie negatywna, poniżej 2, a w 30dc była 78.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Offca88 wrote:Matko co to za godzina , ech. Ja nie przyzwyczajona do takich godzin, bo mój to od 4 miesiąca spał od 21 do 9 rano Ale wiem, że to rzadkie i już się szykuję, że teraz będzie inaczej Za to rozrabiaka z tego mojego synusia, nie posiedzi ani sekundy
Kochana moja Haneczka od 4 miesiąca przesypiała od godziny 19 do 7 rano i nie wiem co w nią wstąpiło, od jakiegoś tygodnia budzi mi się ok 21 i nie mogę jej uspokoić, potem o 4-5 pobudka, mam nadzieję, że to tylko chwilowe A co do rozrabiania to tez już mały szogun się robi, wkracza w etap raczkowania także ten...