STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anette ważne, ze z ddzidziolem ok
odpoczniesz chwile i będzie dobrze
Powodzenia na wizytach dziewczyny:)
Ja wczoraj leżałam pol dnia potem pojechaliśmy do kuzynki i na grilla. Kuzynka ma 3 miesięczna dziewczynkę, która wazy tyle co moja jak miała pol roku... Wszyscy znikli a ona dała mi ja na ręce, ze t wyjsć do toalety. Chwile ja ponosiłem mimo, ze przecież mam nie dźwigać bo co jej miałam powiedzieć.... Potem brzuch mnie trochę bolał wiec podjęłam decyzje, ze dziś wszystkim mowie o ciąży. Jak sie coś stanie to i tak sie dowiedzą przecież a przynajmniej nie będę ode mnie oczekiwać zajmowania sie dziećmi, grania w piłkę czy czegokolwiekwszamanka, wariatka3 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Emilka27 wrote:Beata 1987 wybacz, że zapytam, nie musisz odpisywać, ale co było przyczyną, że w 26 i29 tc coś się nie udało?Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Beata1987 wrote:Nie miałam prawie wcale wód płodowych, przy Mikołaju mi "dolewali" sztuczne ale i tak znikały. Maleństwa już nie dawały rady w brzuchu i trzeba było robić cc tylko że z Mikołajem zrobili za późno, od tej pory nie ufam lekarzom poza moim ginekologiem i ślad w psychice został.
dokladnie miec jednego a zauwafnego lekarza to podstawa !! zwlaszcza jak sa jakies nieprawidlowosci...
-
Beata 1987 a co jest tego przyczyną, że nie ma się wód płodowych?
Przykre to jestehhh a co do lekarzy to ja też mojemu ufam i to jest połowa udanej ciąży jak dla mnie
teraz będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 09:59
Co ma być to będzie...
-
cati wrote:bardzo to smutne co napisalas
dokladnie miec jednego a zauwafnego lekarza to podstawa !! zwlaszcza jak sa jakies nieprawidlowosci...
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Emilka27 wrote:Beata teraz będzie dobrze Kochana :* Trzymam kciuki, mimo, że każda z nas ma wiele obaw.
za tydzień kolejna wizyta bo mam co dwa tygodnie to mam nadzieję że po krwiaku nie będzie juz śladu.
a tak prawdę mówiąc co ma być to będzie, liczę sie z każdą możliwością.
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
A my dziś chorobowe w domu. Młodszą córka ma antybiotyk ja mecze się razem z nią juz było dobrze ale so wczoraj a dziś nic nowego bol gardła kaszel katar i dziś do nas dołączyła starsza córka katar gardło kaszel i bol ucha bardzo ciekawie się weekend zapowiada ... Juz mam dość bo boje się ze zaszkodze choroba dziecku ale chyba muszę kupić cos na to bo nie wyrabiam.
Co gorsze dla ciężarnej trwającą choroba czy leki na to???Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Dziewczyny, ale drukujecie!
My z mężem jesteśmy typem, który w miejscu nie usiedzi i w kółko gdzieś wybywamy i już mu nawet mówiłam, że przez to mam zaległości na forum
Mam nadzieję, że u Wwas wszystko dobrze, nie nadrobię niestety tyyylu stron
Chodzę jak zombie, jestem cały czas niedospana, pomimo tego, że w ciągu dnia próbuję odespać zarwane nocki...
Dziewczyny mające już dzieci, możecie polecić jakieś ciekawe strony, bądź książki odnośnie snu dziecka?
Hania sobie tak wszystko poprzestawiała, że w ostatnich 3 tygodniach mój najdłuższy sen wynosił 4 godziny i wyglądam już jak zombie:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 10:41
-
justyna1220 wrote:Dziewczyny, ale drukujecie!
My z mężem jesteśmy typem, który w miejscu nie usiedzi i w kółko gdzieś wybywamy i już mu nawet mówiłam, że przez to mam zaległości na forum
Mam nadzieję, że u Wwas wszystko dobrze, nie nadrobię niestety tyyylu stron
Chodzę jak zombie, jestem cały czas niedospana, pomimo tego, że w ciągu dnia próbuję odespać zarwane nocki...
Dziewczyny mające już dzieci, możecie polecić jakieś ciekawe strony, bądź książki odnośnie snu dziecka?
Hania sobie tak wszystko poprzestawiała, że w ostatnich 3 tygodniach mój najdłuższy sen wynosił 4 godziny i wyglądam już jak zombie:( -
kasiaaa049 wrote:Hej
ja w środę robiłam badania krwi wydałam 180 zł
w poniedziałek wyniki a kolejna wizyta 10 czerwca czy myślicie że usg będzie już przez brzuch? To moja pierwsza ciąża i nie wiem
-
Sweet_CupCake wrote:A karmisz jeszcze piersią? Może wychodzą jej ząbki? Ja nie pomogę bo jestem z tych matek wariatek co śpią z dzieckiem cały czas w jednym łóżku całą rodziną. Nie uznaje żadnej tresury czy nauki snu. I praktycznie po 15 msc dziecko mi już śpi całą noc tylko trochę się wierci.
Może to i ząbki, ale pewności nie mam, ten stan trwa już od dobrych 3 tygodni. Nie chodzi mi o żadną ''tresurę'', ale do łóżka małej brać nie chcę. Po prostu chcę jej pozmieniać godziny, może wydłużyć czas czuwania. Od samego początku polegałam na książce Tracy Hoog i rzeczywiście zdało to egzamin, mała przesypiała nocki od 3 miesiąca, aż do teraz... karmimy się MM. -
kasiaaa049 wrote:Hej
ja w środę robiłam badania krwi wydałam 180 zł
w poniedziałek wyniki a kolejna wizyta 10 czerwca czy myślicie że usg będzie już przez brzuch? To moja pierwsza ciąża i nie wiem
U mnie tak jak u Sweet_CupCake, przy pranetalnych było poraz pierwszy przez brzuch, ale też i transwaginalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 11:01
-
Beata1987 wrote:Nie miałam prawie wcale wód płodowych, przy Mikołaju mi "dolewali" sztuczne ale i tak znikały. Maleństwa już nie dawały rady w brzuchu i trzeba było robić cc tylko że z Mikołajem zrobili za późno, od tej pory nie ufam lekarzom poza moim ginekologiem i ślad w psychice został.
-
Beata1987 wrote:Też tak myślę.
za tydzień kolejna wizyta bo mam co dwa tygodnie to mam nadzieję że po krwiaku nie będzie juz śladu.
a tak prawdę mówiąc co ma być to będzie, liczę sie z każdą możliwością.
-
justyna1220 wrote:Może to i ząbki, ale pewności nie mam, ten stan trwa już od dobrych 3 tygodni. Nie chodzi mi o żadną ''tresurę'', ale do łóżka małej brać nie chcę. Po prostu chcę jej pozmieniać godziny, może wydłużyć czas czuwania. Od samego początku polegałam na książce Tracy Hoog i rzeczywiście zdało to egzamin, mała przesypiała nocki od 3 miesiąca, aż do teraz... karmimy się MM.
Moze tez przechodzi jakiś skok rozwojowy i po prostu Cię szukaMiała jakieś postępy rozwojowe w ostatnim czasie?