STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
venne wrote:dziewczyny, lektury które dziś zakupiłam:
http://img18.staticclassifieds.com/images_tablicapl/359197967_1_644x461_ksiazka-ciaza-ksiega-ciazy-william-sears-martha-sears-poznan.jpg
oraz
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRO-aF9nUqbBjjrqKNSTvI3qWzTTcU4jpJwgnNI-4sc_tnGa1rt -
venne wrote:Blueberry88 na Madalińskiego jest jakaś poradnia ginekologiczno-chirurgiczna?
Venne poradnia ginekologiczna jest na 100% a czy chirurgiczna to nie wiem, ale tam jest dużo poradni. Są jednym z największych szpitali ginekologiczno-polozniczym i wiem, że podejmują się ciężkich przypadków, moja koleżankę z Bielanskim go odesłali w 37 tyg bo tam sobie nie radzili a na Madalińskiego jej ciąża dorwała 39 tyg i ma śliczną, zdrową córkę.
Dzisiaj zaczynam 9tc, nie wiem kiedy to zleciało
-
Gratuluję wszystkim wizytujacymJ serduszek
no i wiadomo słyszenia tego magicznego dźwięku
Ja wizytuje się w środę, też mialyscie zlecone tyle badań?
Idę zaraz spać, jutro na 6 do pracy i wyjątkowo muszę zabrać moje dziecie też na 6 do przedszkola. Oby wstała. Dziś po pracy mieliśmy próbę do przedstawienia i jestem padnieta. O a moje dziecko właśnie żasnelo na dywaniemerida17, wszamanka lubią tę wiadomość
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Dziewczyny i ja dziś dołączam do tych serduszkowatych mamuś
w końcu i moja fasolka z bijącym serduszkiem ujawniła się na USG
za tydzień będę mogła posłuchać już bicia serduszka.
Gratuluję również wszystkim dziewczynom dzisiaj wizytującym:)Kamila ;), Sis, Kasha, merida17, Karolina1234, wszamanka, wariatka3, Blackclouds lubią tę wiadomość
-
Sweet_CupCake wrote:Searsowie są super. Co prawda księgi ciąży nie czytałam ale o rodzicielstwie bliskości tak. I księgę wymagającego dziecka równiez. Na pewno będą bliżej rzeczywistości niż oczekiwanie na dziecko i te amerykańskie rady z kosmosu.
Dobrze wiedzieć ponieważ myślałam nad kupnem "w oczekiwaniu na dziecko". Jakie jeszcze książki polecasz?
Odnoscie witamin solgar prenatalnych, nie ma w żadnej bliskiej aptece. Powód u producenta który zapowiada sie na dłużej.
Jakie inne witaminy polecasz, polecacie? oraz jakie kwasy omega-3??
wiem ze byl juz ten temat, ale przepraszam przez mdłości nie pamiętam
Super, ze wizyty udaneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 20:03
-
Dziewczyny!! Bardzo się ciesze z dzisiejszych wizyt, serduszek, zdjec USG
geatuluje!! I tylko takie wieści mają sie tu pojawiać aż do samego stycznia!
Ja dzis padam z nóg, powycierałam wszystkie podłogi w domu ze schodami włącznie, nawet nie mam juz siły laptopa otwieraćpisze z telefonu i idę chyba spać. Totalny spadek formy mam. A no i jeszcze jedno piersi są większe niż wczoraj
merida17, venne lubią tę wiadomość
-
Kasha wrote:Z tego co pamietam z pierwszej ciazy HIV robi sie pozniej. Dużo później. A reszty nie pamiętam.
To chyba zalezy od lekarza.
Ja juz mialam zlecone hiv np, za to rozyczke i kilka innych jeszcze nieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 21:02
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
To i ja się chwałę, jest piękny zarodek, serduszko i wszystko jest w porządku. Następna wizyta 27 czerwca. Moja mała fasolka tak się schowała, że na początku z panią doktor mieliśmy stresa bo był pusty pęcherzyk, ale przekrecila głowice i się pokazała fasolka
venne, skallarek, Kasha, mitonia, wszamanka, wszamanka, wariatka3, never give up, merida17, anettte, zicka, Blackclouds lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj mam mega ciężki dzień, nic mi się nie chce. Nawet zajmowanie się Małym i ugotowanie obiadu to dla mnie wyzwanie. Dzisiaj miałam pierwszą ciążową zachciankę-naleśniki. Mój mąż wyszedł z synem na spacer i wrócił z naleśnikiem z truskawkami, czekoladą i bitą śmietaną (mój ulubiony z super naleśnikarni). To było bardziej słodkie niż sam naleśnik
Wiem, że to bomba kaloryczna, ale nie mogłam się oprzeć, a zazwyczaj nie mam ochoty na słodkie.
Kasha, mitonia, Konwalia, Karolina1234, zicka lubią tę wiadomość