STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja dziś idę na badanka
A w pracy u mnie nikt jeszcze nie wie, ale planuje załatwić sprawę 20-24 czerwca, chcę dać i zaświadczenie i L4, nie wyrobie po 12h juz teraz cienko mi to idzie, jeszcze te stresy, mam dość, jak mi gin nie da zwolnienia to pójdę do innego jak mi tylko założy kartę ciąży
-
Ja sie czuje fatalnie. Chcialabym zostac w lozku a tu jiedtety musze cisnac do pracy. Dzisiaj bedzie trudny dzien.
Od rana mnie mdli, od wczorajnjestem non stop glodna na przemian z mdloscimi.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja czytam Was w miarę możliwości ale żeby odpisać w ciągu dnia z reguły możliwości brak
my jutro wizytujemy i już na samą myśl mam stresa...merida17 lubi tę wiadomość
-
angelstw wrote:Kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja czytam Was w miarę możliwości ale żeby odpisać w ciągu dnia z reguły możliwości brak
my jutro wizytujemy i już na samą myśl mam stresa...Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Beata1987 wrote:Ja natomiast jakoś dziwnie spokojna jestem. Co naprawdę mnie dziwi bo panikara jestem.
u mnie spokój jest tylko na jakiś tydzień po wizycie i dobrych wieściacha później od nowa się zaczyna
Morgiana lubi tę wiadomość
-
ja też się sram, dzisiaj poleciałam prywatnie na badania wybuliłam prawie 500 zł na te wszystkie początkowe badania, w ogóle cały czas w głowie siedzi mi te L4 i brak lekarza co by przyjmował w jakimś szpitalu w wawie, w kółko zmieniać teraz lekarzy to też taka lipa
-
Merida zawsze mam banana jak czytam Twoje wpisy
Beata1987 też dziś mam wizyte o 11.30, moja pierwsza! Trzymajcie kciuki, prosze!
Angelstw racja, mnie tez wizyta uspokaja na tydzien, tak bedzie do czasu jak poczuje ruchy, wtedy mam takie poczucie, ze moge bardziej kontrolować sytuacje.
Pisalyscie o rozstępach, ja w każdej ciąży smarowałam się oliwką dla dzieci, najbradziej pasowała mi z hippa. Po pierwszej ciaży czyściutko, niestety po drugiej kilka jasnych rozstępów zrobiło mi się na brzuchu, już po porodzie w szpitalu, bo wtedy nie miałam głowy do smarowania. Ale to są takie mało widoczne na szczęście.EwaP, merida17 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny.
Ja mam termin na 13.01Dzidziuś 26.05 miał już centymetr i serduszko pięknie biło
Codziennie boję się o mojego groszka, co przeszkadza mi cieszyc się ciąza, ale tak już mają mamy Aniołków.
Fajnie, że jest nas tak dużo tutajJestem z Krakowa.
Astonia, Morgiana, Lali, angelstw, wszamanka, Karolina1234, Sis, merida17, Madzia1888, Kasha lubią tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
EwaP wrote:Cześć Dziewczyny.
Ja mam termin na 13.01Dzidziuś 26.05 miał już centymetr i serduszko pięknie biło
Codziennie boję się o mojego groszka, co przeszkadza mi cieszyc się ciąza, ale tak już mają mamy Aniołków.
Fajnie, że jest nas tak dużo tutajJestem z Krakowa.
EwaP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam i ja dziś idę wręczyć L4 i tak dziwnie mi z tym troszkę mam wyrzuty sumienia a z drugiej rozsądek mi podpowiada ze dobrze robię i teraz tylko czas na odpoczynek i należy mi sie zwolnić obroty. Myśl o tym ze fasolka rośnie 1 mm dziennie jest najważniejsza . Miłego dnia Wam
Kasha lubi tę wiadomość
-
Venne a mówiłaś lekarzowi ze pracujesz po 12h? Bo przecież kobiecie w ciąży nie wolno pracować dłużej jak 8 godzin. Takie prawo pracy wiec dziwie sie ze nie chce Ci dać L4. Ja mam prace w której dźwigam a do tego te 2 poronienia wiec odrazu poszłam po zwolnienie. Dodatkowo poinformowałam lekarza ze "góra" kazała mi iść na zwolnienie i dostałam bez problemu.Hashimotka,
Oluś27.12.2016❤️
Aniołek 09.2015, Aniołek 01.2016 -
nick nieaktualnyAstonia wrote:Dziewczyny, ale nie mogą zabronić wam wziąć męża do gina i w ogóle do lekarza, to jest nie zgodne z prawem. Jeśli wam oczywiście na tym zależy. Ja byłam z mężem i nawet nie zamierzalam pytać czy mogę czy nie.
Mieszkam w Niemczech i nie wiem jakie tutaj prawa panują. Do tego przy badaniu byla pani z laboratorium ktora patrzyla ciagla na rece pani ginekolog.Troche to dziwne