STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje wizyt❤️
Ja właśnie zaczęłam 11 tydzień wg belly;) leci szybciej niż przypuszczałam.
Wczoraj któraś narobila mi ochoty na bigos i dziś poleciałam do teściów do piwnicy po słoiczek;)
Imiona mam wybrane ale to zawsze może sie coś zmienić. Zuzia i Filip;)justyna1220 lubi tę wiadomość
Hashimotka,
Oluś27.12.2016❤️
Aniołek 09.2015, Aniołek 01.2016 -
Hmmm.
Mi wyszedł pierwsza klasa jak go gotowałam po kilka godzin przez kilka dni.
i na kg kapusty kiszonej po 30dag wołowego, kurczaka, wieprzowinki, kiełbaski.
Kilka suszonych grzybków, liść laurowy, pieprz ziarnisty i ziele angielskie.
I wszystko. -
Kasha wrote:Hmmm.
Mi wyszedł pierwsza klasa jak go gotowałam po kilka godzin przez kilka dni.
i na kg kapusty kiszonej po 30dag wołowego, kurczaka, wieprzowinki, kiełbaski.
Kilka suszonych grzybków, liść laurowy, pieprz ziarnisty i ziele angielskie.
I wszystko.
Kilka dni ?To chyba nie dla mnie
-
Blueberry88 wrote:Ja się cały czas stresuję, powoli zaczynam świrować. Wcześniej byłam mega optymistyczna a teraz mam doła. A do tego wszystkiego zrobiło mi się coś dziwnego na udach jakby jakieś uczulenie i teraz to takie strupki.
Ejj a co to za wkreny ?! Skoro wcześniej potrafiłaś podejść do tego optymistycznie to i teraz się tego trzymajDo wizyty zleci raz dwa i usłyszysz same dobre wieści
-
Ale mi narobilyscie smaka na fasolke! A nie mam skad teraz nawet wziac
W poludnie mialam smaka na hot-dogi wiec kupilam wszystko co potrzebne i mi sie odechcialo... Nawet patrzec na te buly nie mogezicka lubi tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Dzis mialam makaron z szpinakiem i zostalo jeszcze, zupa tez szpinakowa
wszystko z tego ze mama ma szpinak w ogrodku i akurat jedt na niego pora
Marze o czyms truskawkowym, wlasnie leze sobie u tesciow syn juz z dziadkiem gra w piłę a mąż drzemie. Ale bym cos zjadła tylko nie wiem co. W piatek zrobie knedle z truskawkami o ktorys ktos tu pisal ze nie chcial a ja bym zjadła hihi
Aczkolwiek jak zaczynam jesc zjem troche i pelna jestrm a potem godzine to czuje ale porcelany nie tule.
Z imionami syn wiedzialam jak bedzie mial na imie a teraz syn to moze Tomasz chociaz teraz moj gin tak ma na imie hehe a syn ostatanio przypadkiem rsucil ze by chcial Kacpra i tez mi sie podoba. Z corka bedzie problem z imieniem bo jakos ... nie wiem... Lena, Paulinka, Hania ale czuje ze drugi syn wie na razie nie mysle. Moja druga ciaza to miala byc Hania czulam ze to bedzie coreczka. A teraz zaczne myslec po 12tyg.
Mam dylemat z latem i przedszkolem. Zakladajac ze bedzie ok bym syna w domu zostaeila jeden miesiac a drugi puscila na 2-3 tyg ale od 8-13 tylko by sie mogl z kolegami pobawic. Natomiast jesli sie znowu cos porypie a malego nie zapisze zostane bez opieki na lato. Mam czas do piatku i chyba zapisze i dzis gadalam przedstawilam sytuacje i zapisze a ewent. do polowy lipca sierpien moge zrezygnowac bez kosztow. A w lipcu go zapisze do 13 i zaryzykuje. Wariant optymistyczny obstawiam hehe ze bede w domu i bede mogla go odbierac. Maz zawozi na 8 a ja odbierałam do tejcpory ok 14.40 po podwieczorku.Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Justynka ja tak robiłam. Mój tato mówił że tak lepiej jak dłużej i po troszku, by smaki się połączyły dobrze. Wystarczy jeden dzień i niech noc przeleży. Bigos jest jak wino
Im starsze tym lepsze :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 17:09
justyna1220 lubi tę wiadomość
-
never give up wrote:Emilko widziałam Twoją dawkę i gwarantuję, że niedługo obie zaczniemy świecić od tego progesteronu. Ja mam dowcipnie, podjęzykowa przy moim zapotrzebowaniu to jak pastylka dla słonia
Ja też mam dowcipniea jakie masz plany na leżenie? Ja też sporo poleguje, Przeczytałam juz książkę, obejrzałam jakieś seriale i przeczytałam pół internetu
jak masz coś godnego polecenia to daj znać
Ana. Będzie dobrze, ja później będę dzwoniła do lekarza bo mi badania źle wyszły.
Która z was ma zastrzyki z clexany?Co ma być to będzie...
-
Fasolka, w weekend jedziemy do teściów już kazałam mojemu zadzwonić, zapytać czy będzie fasolka
ale czekają na moja pomoc przy robieniu
pewnie do tego czasu mi sie odechce
Za to skusiłam sie na sałatkę Cezar, miałam mega ochotę, zamówiłam 30min pan przywiózł do domupycha tyle, ze mi teraz nie dobrze a muszę wyściubić nos i jechać na zakupy bo w lodowce już pusto
[/url]
-
Ale robicie smaki
Ja to mam okres taki, że co zjem, to ciągle głodna jestem. Tak mnie ssie w żołądku jakbym nie zjadła nic a jadłam pół godziny wcześniej. Już nie wiem co mam jeść, żeby nie czuć ciągle tego głodu. W dodatku jak jestem głodna, to mdlosci się nasilają
No początek ciąży mi daje nieźle w kość dokładając te bóle po hiperkowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 17:28
-
justyna1220, też tak mam, tylko że to moja 1 ciąża..nie licząc poronienia,ale wtedy tak dużo nie miałam.
naserio, też muszę często jeść,bo inaczej dziwny ból żolądka, niby jak głód...ale dziwny=)
zicka, ja jestem z pod Wrocławia, ale można uważać...że z Wrocławia, na temat szpitala...to zastanawiam się nad Chałubińskiego, bo tam mój lekarz pracuje i słyszałam że fajna tam opieka(tylko straszy mnie brak remontu i 1 łazienka na cały odział-gdzieś tak czytałam) i nad Trzebnicą...mam kawałek tam..ale zobaczymy...A Ty coś myślałaś?zicka lubi tę wiadomość