X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2017

Oceń ten wątek:
  • never give up Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueberry cudne wiadomości :) Wasze maleństwo jest o całe 5mm większe od naszego ;) Niech rosną nam śliczne i zdrowiutkie :)

Blueberry88 lubi tę wiadomość

relghdgenv7rm5nv.png
  • Emilka27 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna trzymam kciuki. Będzie dobrze, a masz może torbiel? może to to?

Co ma być to będzie...

ckaicsqvlrg5pfx6.png
  • wariatka3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma ja mam na przemian dzień ok i dzień w łóżku ze mi się nic niechęć jestem bez sił i potrafię spać ile się da nie zawsze zmoge jak sama jestem z dziewczynkami. Albo dwa dni ok a później dzień gorszy od wszystkich wiec to normalne choć nie daje sobie rady z humorami teraz bo dziś poklucilam się z mężem bez powodu a jak wróciła od lekarza juz było ok...

Jagódka- 08.2010
    Milenka- 03.2013
    Igorek - 12.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane gratuluje cudnych wieści!! ;)

Justyna ja tez kciukam, ale musi byc dobrze!! Nie ma innej opcji!!!

• angelstw Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne wieści dziewczyny!! :-)

Justyna kciuki!! Koniecznie daj znać!!

10.04.2014r. (ur. 19tc.) Zuzia (*)
    02.2016 5tc

ug37vcqgz0fhk6cc.png

rośnij Zuchu! ❤
    qb3cqps6ibeo0f6z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, chyba wszystkie czekają na wieści, bo cisza zapadła!

• justyna1220 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy do domu, mam mieszane uczucia. Zbadano mnie co prawda, ale mam wrażenie, że patrzyli trochę na mnie jak na kłopot. Słowa lekarza: '' 10tc to początek i wszystko może się przydarzyć, jak się chciało tak szybko drugie dziecko, to trzeba brać od uwagę dźwiganie i nawet poronienie''
    Koniec końców mam się oszczędzać, nic mi nie przepisał nic więcej nie powiedział. Jeśli będę się gorzej czuła to zadzwonię do swojego Ginka, puki co przeszło mi wszystko chyba z nerwów pozostał tylko ból brzucha.

Dziękuję za wszystkie kciuki, miło że mam w Was takie wsparcie :* Oczywiście cieszę się z waszych udanych wizyt :)
    A teraz chyba muszę rzeczywiście się położyć i odreagować ten szpital.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 20:40

merida17, zicka, angelstw lubią tę wiadomość

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • Madzia1888 Koleżanka

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    Jedziemy do domu, mam mieszane uczucia. Zbadano mnie co prawda, ale mam wrażenie, że patrzyli trochę na mnie jak na kłopot. Słowa lekarza: '' 10tc to początek i wszystko może się przydarzyć, jak się chciało tak szybko drugie dziecko, to trzeba brać od uwagę dźwiganie i nawet poronienie''
    Koniec końców mam się oszczędzać, nic mi nie przepisał nic więcej nie powiedział. Jeśli będę się gorzej czuła to zadzwonię do swojego Ginka, puki co przeszło mi wszystko chyba z nerwów pozostał tylko ból brzucha.

Dziękuję za wszystkie kciuki, cieszę się, że mam w Was takie wsparcie :* Oczywiście cieszę się z waszych udanych wizyt :)

Co za burak zasrany ( przepraszam za stwierdzenie) ale az mi cisnienie skoczylo jak przeczytalam o tym. Tacy ludzie nie powinni miec kontaktu z otoczeniem.

Kochana sciskam cie i odpoczywaj wszystko bedzie dobrze zobaczysz. ;)

Gratuluje super wizyt ;)

*** Córeczka Wiktoria 20.08. 2014-22. 08.2014 Mój kochany Aniołek 32tyg+6dn ***

gannyx8dxw1dmqff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! Chyba Cie wywolalam Justys!
    Odpoczywajcie w takim razie ile sie da, a Ty nie jestes kłopot, bez jaj!
    Kolejny dr co czeka na weekend :/
    Zdroweczka!!

• Ana. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi$ wrote:
    Ja zdanie jestem podobnego z tym na dwa razy :-) W 4dni wszystko? Jestem w szoku u mnie sala nawet spoko, foto, video też ale gorzej z kościołem bo na zaświadczenie z usc mamy czekać 2tyg i dodatkowo nauki które pasowaloby na lewo zalatwic...

U nas z kościołem była jatka, bo ślub bierzemy w piątek. I proboszcz podniósł lament że nie po bożemu. Ale jak mu przemówiłam do rozumu, że to korzyść finansowa dla niego a możemy pójść do sąsiedneij parafii na wieś, to się zamknął. Nauki robimy weekendowe w czerwcu, jakoś poleci ;) Generalnie najdłużej zeszło nam z salą - dwa telefony :P.
    Cały temat kiecki wyglądał tak - poszłam do mojej krawcowej, powiedziałam co chcę i na kiedy - mam przyjść około 30 lipca, w 3 tyg zrobi ;).

n59y3e5elyx39qbm.png
    m3sx9jcghh12782r.png

6+2 - 0.5cm, <3
    8+2 - 1.8cm, <3
  • PeggySue Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna straszny baran z lekarza. Ale ważne, ze wszystko dobrze. Nos mała jak najmniej teraz i odpoczywaj ile możesz :)

f2w3yx8dyu5e286e.png
    km5sroeqx17f5ycl.png[/url]
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    never give up Ty kupiłaś detektor tetna płodu?

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Ana. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi$ wrote:
    Ja podobnie u mnie będzie 21 tydzień :-) U Ciebie też wrzesień czy końcówka sierpnia? A duże wesele robicie? Pochwalę się dzisiaj zaproszenia odebrałam :-)

2 września.
    Ja zaproszenia wczoraj zamówiłam :P
    Duuuże, wstępnie koło 200 ludzi. Ale to piątek więc z założenia 1/4 odpadnie ;)

n59y3e5elyx39qbm.png
    m3sx9jcghh12782r.png

6+2 - 0.5cm, <3
    8+2 - 1.8cm, <3
  • Ana. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma82 wrote:
    Justyna kciuki mocno trzymam. Lecicie z tymi postami, że nadążyć nie mogę :-)

Dziewczyny mam pytanko. Czy Wy też tak macie, że jeden dzień całkiem ok, a na następny leżycie jak zwłoki? Ja się dzisiaj czuję jak zombie. "Krótka" drzemka od 11.30 skończyła się o 16.40 :-(. Sił na cokolwiek brak i nudności jak ta lala. Błagam powiedzcie, że to normalne.... Przez ostatnie dwa dni czułam się dobrze, a dzisiaj taki spadek formy, że masakra jakaś.

Z drugiej strony to jak czułam się ok, to się martwiłam czy z Kropkiem wszystko dobrze.... Dziwnie jest być w ciąży ;-)

Taaaak..... tylko ja mam raczej wahania w ciągu dnia. Do południa / popołudnia / czasem wieczoru jest spoko; potem robi się tragedia :/

n59y3e5elyx39qbm.png
    m3sx9jcghh12782r.png

6+2 - 0.5cm, <3
    8+2 - 1.8cm, <3
  • Ana. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:

Dziękuję za wszystkie kciuki, miło że mam w Was takie wsparcie :* Oczywiście cieszę się z waszych udanych wizyt :)

Wyśpij się i odpocznij.. Stres to zły przyjaciel zaciążonych, bardzo zły :*

n59y3e5elyx39qbm.png
    m3sx9jcghh12782r.png

6+2 - 0.5cm, <3
    8+2 - 1.8cm, <3
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna sen dobry na wszystko. Odpocznij :*

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Domi$ Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana. wrote:
    U nas z kościołem była jatka, bo ślub bierzemy w piątek. I proboszcz podniósł lament że nie po bożemu. Ale jak mu przemówiłam do rozumu, że to korzyść finansowa dla niego a możemy pójść do sąsiedneij parafii na wieś, to się zamknął. Nauki robimy weekendowe w czerwcu, jakoś poleci ;) Generalnie najdłużej zeszło nam z salą - dwa telefony :P.
    Cały temat kiecki wyglądał tak - poszłam do mojej krawcowej, powiedziałam co chcę i na kiedy - mam przyjść około 30 lipca, w 3 tyg zrobi ;).
    Ja sukienka będę jutro coś kombinowac :-) Nauki wierze ze jakoś zalatwie bo nie mam czasu na to chodzic. Sala może dlatego że pt bo u mnie ciężko było zeby znaleźć optymalny termin na sob ale się znalazła :-)

uwo9s65g1gwy28ma.png
  • never give up Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    never give up Ty kupiłaś detektor tetna płodu?
    Tak ja.

relghdgenv7rm5nv.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    never give up wrote:
    Tak ja.

Napisz mi prosze jaki masz :) gdyz tez chce kupic, a zastanawiam sie jaki. Juz korzystałaś z niego i jak?

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Domi$ Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana. wrote:
    2 września.
    Ja zaproszenia wczoraj zamówiłam :P
    Duuuże, wstępnie koło 200 ludzi. Ale to piątek więc z założenia 1/4 odpadnie ;)
    10 września :-)
    Ja dzisiaj część odebrałam i jutro chyba znaczniemy prosić :-) Nam lista wyszła na 180 osób to Pani na sali była zdziwiona i stwierdziła że takich wesel się już nie robi ale podejrzewam że ostatecznie zamknie się na ok 150 osób.

uwo9s65g1gwy28ma.png
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ