STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justyna spróbuj się jakoś odprężyć (może jakaś głupia komedia) i odpocznij. A lekarz burak jakich mało. Aż chciałoby się skrzyknąć pozostałe dziewczyny i jechać mu "wbić" do głowy trochę empatii. A później wszystko byśmy zwaliły na szalejące hormony
merida17, wszamanka, zicka lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:Dziewczyny u jednej 180 osób, u drugiej 200, pięknie!
Tylko nie zapomnijcie o Styczniowkachzeby nie było
Z moich okolic Rosana to może wpadnie jako wasz przedstawiciel
Uwierz mi ze ja się nie spodziewałam ze aż tyle będzie ale to praktycznie najbliższą rodzina której nie wypada zaprosić i znajomimerida17 lubi tę wiadomość
-
Podziwiam was dziewczyny, ze sie na to decydujecie w czasie ciazy
przygotowania, załatwianie potem stres
odważne jesteście i jeszcze takie weselicha
faktycznie teraz są takie maks po 150osob z tego co zauważyłam
My jak zaczęliśmy załatwiać trzy lata temu ślub i wesele to sie rozmyslilismymoże kiedyś jakaś imprezka za pare lat, nie spieszy sie
Domi$ lubi tę wiadomość
[/url]
-
Kamila ;) wrote:Napisz mi prosze jaki masz
gdyz tez chce kupic, a zastanawiam sie jaki. Juz korzystałaś z niego i jak?
Kupiłam u tego Pana po super cenie. Działa i jest bardzo prosty w obsłudze:)Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
Fakt lekarz burak jakich mało, ale już mi zwisało co mówi, najważniejsze było dla mnie to czy z dzieciątkiem wszystko dobrze. W drodze powrotnej rozryczalam się i to mi chyba pomogło. Czuje się już lepiej,choć zasnąć pewnie i tak będę miała problem..
Małej niestety nie mam z kim zostawić, nikt mi też nie pomoże, ale od jutra postaram się ograniczać w noszeniu jejJeszcze raz Wam dziękuję za wsparcie :-*
Dziewczyny szalejecie z tymi weselami, moje było na 80 osób, o godzinie 1 w nocy marzyłam żeby się skończyło taka padnieta byłamPowodzenia w przygotowaniach, zazdroszczę! Piękny czas
-
PeggySue wrote:Podziwiam was dziewczyny, ze sie na to decydujecie w czasie ciazy
przygotowania, załatwianie potem stres
odważne jesteście i jeszcze takie weselicha
faktycznie teraz są takie maks po 150osob z tego co zauważyłam
My jak zaczęliśmy załatwiać trzy lata temu ślub i wesele to sie rozmyslilismymoże kiedyś jakaś imprezka za pare lat, nie spieszy sie
To parę lat zazwyczaj przychodzi jak dziecko idzie do komuniiOczywiście że zrozum mnie złe
-
Dziewczynki, ja dzisiaj nie miałam czasu Was czytać za bardzo, bo cały dzień byłam poza domem. Mam nadzieję, że wszystkie wasze wizyty były udane i wszystko u was w porządku
)
Z mojej strony - robiłam dzisiaj badania z krwi i pokazałam je szwagierce, która się tym zajmuje i mi powiedziała, że jestem maksymalnie zdrowa i wszystkie wyniki są w bezpiecznej normietakże nic, tylko się cieszyć
w poniedziałek będę robić jeszcze badania moczu, a w środę wizyta o 17
a teraz meczyk i spaciu
-
Domi$ wrote:Ja w chwili obecnej czuje się można powiedzieć w porównaniu do Was bardzo dobrze nie będę mówić czemu bo jeszcze sobie wywolam
To parę lat zazwyczaj przychodzi jak dziecko idzie do komuniiOczywiście że zrozum mnie złe
Moja Maja jest nie ochrzczona, nie będzie szła do komuni. Wiem, ze sie teraz pewnie wielu osobom tutaj narażę ale my nie jesteśmy wierzący, nie chodzimy do kościoła, nie obchodzimy świat. Pozwalam dziecku wybrać kiedy będzie już na to gotowe. Mam zamiar wyjaśnić jej każda religie jaka znam i jaka ja zainteresuje w przyszłości i zaakceptuje każdy wybór:)
Nie planowaliśmy wiec ślubu kościelnego ale cywilny za to z weselem:)vioris, Astonia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Jestem !!! Jesteśmy raczej
Fasolka rośnie idealnie zgodnie z czasem, z usg 9 tyg 0 dni.
Ma 23 mmserduszko ładnie pika, oczywiście nie wiem ile, bo mój lekarz mówi, ze bez sensu męczyć dziecko jak na oko widać, ze dobrze.
Widziałam też takie malusie nóżki i rączki
Oczywiście jak na moje dziecię przystało stało na głowie i lekarz się śmiał, że cała mama. L4 do 10.07- absolutnie zero stresu, odpoczywać i odpoczywać. Dostałam też skierowanie na darmowe genetyczne testy (w tym roku kończe 35 lat), więc odwołam prywatnie i dzwonie w poniedziałek.
ufff, narobiłam sobie nadziei, że wszystko będzie ok.
justyna1220 - co za kretyn lekarz, ale dobrze, ze ok
Blueberry- no cudowna wiadomość
zicka, Emilka27, Sis, angelstw, merida17, never give up, joasia8966, Astonia, Madzia1888 lubią tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
Justyna najważniejsze, że z Maleństwem wszystko dobrze
A lekarz taki, że szkoda komentować. Mógł sobie odpuścić głupie uwagi. Bardzo nie lubię lekarzy, ludzi, którzy do 12tc nie traktują Maleństwa jak dziecko. Zdaję sobie sprawę, że wszystko może się zdarzyć,ale dla mnie to jest człowiek i nie mozna gi trkatować obojętnie. Eh aż szkoda tracić energię na takich ludzi, nie powinni być lekarzami.
Ja swój ślub i wesele wspominam to fantastycznie, jeden z najlepszych dni w moim życiu. Nr jeden oczywiście jest dzień kiedy urodził się Alek. My prosilismy 220 osób a przyszło nam 155. Uważam, że super decyzja
-
justyna1220 wrote:Nie, w pierwszej ciąży rzeczywiście miałam ale.dosc szybko się wchlonal, teraz lekarz nic nie mówił o tym
bo myślałam, że to od tego mogło być. Dobrze, że jesteś już w domu spokojniejsza :*
justyna1220 lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie...
-
EwaP wrote:Jestem !!! Jesteśmy raczej
Fasolka rośnie idealnie zgodnie z czasem, z usg 9 tyg 0 dni.
Ma 23 mmserduszko ładnie pika, oczywiście nie wiem ile, bo mój lekarz mówi, ze bez sensu męczyć dziecko jak na oko widać, ze dobrze.
Widziałam też takie malusie nóżki i rączki
Oczywiście jak na moje dziecię przystało stało na głowie i lekarz się śmiał, że cała mama. L4 do 10.07- absolutnie zero stresu, odpoczywać i odpoczywać. Dostałam też skierowanie na darmowe genetyczne testy (w tym roku kończe 35 lat), więc odwołam prywatnie i dzwonie w poniedziałek.
ufff, narobiłam sobie nadziei, że wszystko będzie ok.
justyna1220 - co za kretyn lekarz, ale dobrze, ze ok
Blueberry- no cudowna wiadomość -
PeggySue wrote:Moja Maja jest nie ochrzczona, nie będzie szła do komuni. Wiem, ze sie teraz pewnie wielu osobom tutaj narażę ale my nie jesteśmy wierzący, nie chodzimy do kościoła, nie obchodzimy świat. Pozwalam dziecku wybrać kiedy będzie już na to gotowe. Mam zamiar wyjaśnić jej każda religie jaka znam i jaka ja zainteresuje w przyszłości i zaakceptuje każdy wybór:)
Nie planowaliśmy wiec ślubu kościelnego ale cywilny za to z weselem:)EwaP lubi tę wiadomość
-
mnie tez tam wysłał
ale super, może uda mi się termin złapać podobny
Sweet_CupCake wrote:Ewa jak coś, bo tego na stronie nie ma, robią te badania też w Volumedzie na ul. Zdrowej. Mój gin mi powiedIal żebym tam zrobiła bo na Kopernika się nie da dodzwonić.Sweet_CupCake lubi tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka