STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Astonia wrote:Mi drugi gin powiedział..że nie chce robić cytologię do 20 tyg. bo może wystąpić plamienie...tak jak niedawno miałam....
Macie racje nie można ciągle się tak nakręcac i przyciagac do siebie zle myśli.
Koleżanka którą na dniach rodzi ma mi pożyczyć ten detektor, cieszę sier bardzo bo poprzedniej ciąży miałam ( też pożyczony od położnej) i byłam.zadowolona i spokojna1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Sweet_CupCake wrote:Dziewczyny takie głupoty śniły mi się w nocy... uviekalam przed wybuchem wulkanu. A teraz szykuje się na wizytę. Trzymać prosze kciukasy. Obskocze jeszcze H&M to zobaczę czy ciążowe rzeczy są na wyprzedaży. Buziaki!1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Część kochane dziś jade robić wyniki takie podstawowe aby mieć na wizytę. Ale oczywiście żeby mi łatwo nie było od północy dziecko wylo piszczalo krzyczalo okazało się ze boli ja ponownie uszko. Spala z nami dostała kropelki i przsciwbolowy . a rano juz gorąca ehhh oczywiście maruda straszna a ja ojj wstalam ale ciągnie mnie bo nic nie zjadlam tylko woda jest straszna bo mdli straszliwie. Dziecko ma na 9.15 a ja od 8 na wyniki ehhh dopiero maz zawiózł starsza córkę do przedszkola a zaraz z nami do przychodni a ze mamy 15km do naszej to sama nie jade z tymi mdlosciami.
Miłego dnia życzę u mnie będzie marudny płaczliwy ehhh juz mi słabo jak o tym myślę ze będzie to ciężki dzienJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
A wracając do mojej przypadłości na pompowania to nospe biorę wiec łagodzi trochę ten bol ale szczęście w nieszczęściu po położeniu się tak ok 40minut do godziny zaczyna się bomblowa rewolucja i zaczyna uchodzić na tyle ze mogę zasnąć a z reszta czekam do rana hehhh trochę to uciążliwe. Porcje moich posiłków są male i częste nie mogę więcej zjeść bo mnie mdli i boli brzuch jem delikatne jedzenie a i tak mnie buzuje w jelitach i nie wiem czym jest to spowodowane ..Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Wariatka ja tak miałam w 6/7tyg. Myślałam, ze umieram czasami
samo przeszło ja nic nie zmieniłam. No może wprowadziłam trochę więcej błonnika. Typu owsianka np.
Mój dziś sie tak zbierał do pracy, ze cały dom o obudził, a tak mi sie dobrze spało. Chyba ze 4 sny miałam, ah ta ciąża
Zjadłam właśnie płatki z mlekiem krowim na śniadanie bo naszła mnie ochota i będę tego zaraz żałować bo od jakiegoś czasu nie trawie takiego mleka. Ciężkie życie, ciężkie
Ktoś dziś na wizytę??
Już doczytałam, sweetcupcake, czekamy na wiesciWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 08:18
[/url]
-
Dzień dobry rana
Dzisiaj moja królewna postanowiła, że da mamie pospać aż do 6:30, ale spala nami od godziny 24 bo co 5 minut schodziliśmy do niej na dół do pokoju na zmianę z mężem
W temacie ciągłego jedzenia, jak tylko otworzyłam oczy od razu ciepła herbatka i śniadanko,a teraz ju wcinam drugie... byłam rano na zakupach i trafiłam na ciepłe bułeczki w Biedrze więc jak tu nie skorzystać ?
No i zaraz zabieram się za robienie obiadu
Sweet_Cupcake kciuki za wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 08:40
-
A u mnie 11 tydzień
Rosana te mam lenia, ale robić trzeba
Co do promo w H&M od dzisiaj w sklepach stacjonarnych wyprzedaże...Miałam nawet zamiar jechać obkupić trochę małą i ewentualnie mini rozmiary w neutralnych kolorach, ale dupsko mam dzisiaj ciężkie jakieśangelstw, wariatka3 lubią tę wiadomość
-
Jestem! Wszystko w porządku ale jak to w lux medzie nawet kropka nie zmierzyli. Ale wystarczy mi całkowicie potwierdzenie że jest wszystko w porządku. Mam odpoczywać i bez pytania dostałam l4 na kolejne 2 tygodnie do kolejnej wizyty u mojego gina. Zaczynam odliczanie 2 tygodnie do badań prenatalnych! Jade właśnie do galerii trzymajcie kciuki żebym nie przepuscila wszystkich pieniędzy.
merida17, zicka, angelstw, Basia90, EwaP, wariatka3, wszamanka, Astonia, atagata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka27 wrote:Dziewczyny a jak się liczy tygodnie ciąży
jak mam dzisiaj 8t6d to liczy się jako 9 czy jak skończę dany tydzień to dopiero on się liczy?
Z tego co mi sie wydaje, to dla dr jestes w 8 tyg, bo liczy sie skończony. Dla nas juz w 9, bo jakby nie było 6 dni to prawie cały tydzien -
dzięki Merida i Justyna
powoli do mnie dochodzi, że jestem w ciąży, ale naprawdę powolito moja pierwsza ciąża, hormony dają mi do wiwatu, łzy, obawy jak to będzie? itp itd milion pytań, wiele rzeczy nie do wyobrażenia...
merida17 lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie...
-
merida17 wrote:Angelstw a nie boisz sie jesc tego wedzonego łososia w ciazy? Czesto pisze, by nie jesc. Niby troszke można, ale raczej szkodzi. Tak z ciekawości pytam o zdanie
Nie jem go codziennie, jak zjem raz na ruski rok to się nie obawiamco innego jakbym jadła codzoennie
miałam taką ochotę że nie mogłam się powstrzymać
-
Czesc dziewczyny, właśnie umówiłam się na darmowe prenatalna na 04.07, do tego czasu nie będę widzieć lekarza, więc cieszę się, że zamówiłam sprzet do tętna .....
dzisiaj mam powiedzieć szefowej, ze do 10.07 ma l4 i zwlekam od rana z rozmowa, bo to nie jest przyjemna kobieta, nawet boję się właczyć służbowy....ale nie ucieknę przed niektórymi rzeczami.
Ja mam lenia jak co dzień, ale wam zazdroszczę, ze tak rano już tyle rzeczy robicie. Dobry pomysł z HM, zaraz kukuam na stronke.Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka