STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
natalina86 wrote:Zastanawiam się czy na prenatalne mogę wejść do gabinetu z mężem? Chciałabym żeby był przy badaniu na czułym sprzęcie i zobaczył naszego Kluska, bo jak na razie to pokazywałam mi zdjęcia od mojego gina, a tam to same "szare plamy".
Tez wlasnie na prenatalne chcialabym przyszlego tatusia zabrac:)
A je sie robi juz przez brzuch czy zdarza sie tez dopochwowo?
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
natalina86 wrote:Zastanawiam się czy na prenatalne mogę wejść do gabinetu z mężem? Chciałabym żeby był przy badaniu na czułym sprzęcie i zobaczył naszego Kluska, bo jak na razie to pokazywałam mi zdjęcia od mojego gina, a tam to same "szare plamy".
Brać chłopa i nawet sie nie zastanawiać!!macie prawo do obecności partnera przy wizycie dziewczyny
wariatka3, merida17 lubią tę wiadomość
-
Rosana wrote:Tez wlasnie na prenatalne chcialabym przyszlego tatusia zabrac:)
Ja miałam i przez brzuch i dopochwowomerida17 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny niestety nie było żadnych dżinsów na przecenienia w h&m ale dużo ciuszków dziecięcych. Zwłaszcza dla dziewczynek, ale też takich unisex. Takie malutkie tez, wiec jakby któraś z was chciała coś zacząć kupować to śmiało. Kolejna wyprzedaż dopiero po świętach Bożego Narodzenia a to może być za późno ;-P
Za to upolowalam biustonosze do karmienia i takie miękkie bez fiszbin dwu pak przecenione z 80 zł na 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 14:58
-
natalina86 wrote:A potrafił już Ci powiedzieć płeć czy za wcześnie było?
Generalnie ten lekarz ma na tyle dobry sprzęt, że na prenatalnych już mówi o płci, która nie słyszałam jeszcze żeby się zmieniła a sporo znajomych u niego ciąże prowadziło. Niestety Hania była na tyle ruchliwa już w brzuszku, że nie był wstanie nic określić -
angelstw wrote:Justynka a jak duża Hania sie urodziła?
przypomnij mi rodziłas sn czy cc?
Bagatela 4260g i 59 cmPodobno drugie dziecko rodzi się większe więc jeśli miała by mnie czekać cesarka to tylko ze względu na wielkość, a Hanię rodziłam SN
angelstw lubi tę wiadomość
-
Rosana wrote:Tez wlasnie na prenatalne chcialabym przyszlego tatusia zabrac:)
Ja miałam i tak i tak.
I mąż obowiązkowo musiał być, wtedy zresztą był na każdej wizycieA teraz pewnie tylko na prenatalnych chociaż i tak nie wiem jak to zorganizować z Haneczką..
-
Sweet_CupCake wrote:Dziewczyny niestety nie było żadnych dżinsów na przecenienia w h&m ale dużo ciuszków dziecięcych. Zwłaszcza dla dziewczynek, ale też takich unisex. Takie malutkie tez, wiec jakby któraś z was chciała coś zacząć kupować to śmiało. Kolejna wyprzedaż dopiero po świętach Bożego Narodzenia a to może być za późno ;-P
Za to upolowalam biustonosze do karmienia i takie miękkie bez fiszbin dwu pak przecenione z 80 zł na 10
Ooo gul mi właśnie skoczył, że się dzisiaj nie wybrałam
Jutro chyba zahaczę o H&M
-
Wieczorem lecę do hm może dostanę staniki do karmienia i jakies pspodenki krótkie dla siebie i Majki a może j dla groszka coś będzie chociaż u mnie zawsze mało tych wyprzedaży dosłownie 2stojaki...
Usg genetyczne tez miałam tak i tak. I tez idziemy wszyscy, cała trojka
[/url]
-
justyna1220 wrote:Ja miałam i tak i tak.
I mąż obowiązkowo musiał być, wtedy zresztą był na każdej wizycieA teraz pewnie tylko na prenatalnych chociaż i tak nie wiem jak to zorganizować z Haneczką..
. Stwierdził, że będzie chodził ze mną na każdą wizytę. A dopiero po dwóch dniach mi się przyznał, że lekko spanikował w momencie jak ginekolog powiedziała, że zobaczy czy nie ma drugiego
justyna1220 lubi tę wiadomość
-
Normalnie po prostu lekarz bada na normalnym sprzęcie przezierność itd.
Wydaje mi się, ze piszemy od tym samym, tylko ja źle nazywam.
PeggySue wrote:Zawsze się wykonuje takie usg w 11-13 tyg. Nie tylko w grupie ryzyka. W grupie ryzyka wykonuje się prenatalne badania.Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
PeggySue wrote:Wieczorem lecę do hm może dostanę staniki do karmienia i jakies pspodenki krótkie dla siebie i Majki a może j dla groszka coś będzie chociaż u mnie zawsze mało tych wyprzedaży dosłownie 2stojaki...
Usg genetyczne tez miałam tak i tak. I tez idziemy wszyscy, cała trojkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 15:25
PeggySue lubi tę wiadomość
-
A czy ktoras z was robi zakupy na aliexpress?
jestem ciekawa czy jakies ciazowe ciuszki macie tam na oku:) ja poki co ubeanek dzieciecych mam mase na chciej liscie a ciazowego nic ladnego nie widze:p
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Rosana wrote:A czy ktoras z was robi zakupy na aliexpress?
jestem ciekawa czy jakies ciazowe ciuszki macie tam na oku:) ja poki co ubeanek dzieciecych mam mase na chciej liscie a ciazowego nic ladnego nie widze:p
Wyjęłaś mi to pytanie z ust
Ja jestem maniaczką non stop tam zamawiam
Mam już sporo w koszyku dla kolejnego Bobika, pieluszki, otulacz, buciki, skarpetki i dla siebie biustonosz tez wyhaczyłam
Co do ciuszków waham się, nie wiem jak za jakością, często ponoć rozmiarówka nie ta, masz jakieś doświadczenie w tym temacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 15:19
-
natalina86 wrote:Zastanawiam się czy na prenatalne mogę wejść do gabinetu z mężem? Chciałabym żeby był przy badaniu na czułym sprzęcie i zobaczył naszego Kluska, bo jak na razie to pokazywałam mi zdjęcia od mojego gina, a tam to same "szare plamy".1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
ja na razie ubranek nie kupuję, moja siostra ma dwie córeczki, prawie 3 lata i 11 miesięcy, przyszywana kuzynka niedawno urodziła, i bratowa po swoich chłopakach też ma jeszcze jakieś ciuszki odłożone, więc najpierw muszę się przeprowadzić do siebie do domu i posprawdzać co będę mieć a co trzeba dokupić
ehh, już nie mogę doczekać się przeprowadzki
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
justyna1220 wrote:Bagatela 4260g i 59 cm
Podobno drugie dziecko rodzi się większe więc jeśli miała by mnie czekać cesarka to tylko ze względu na wielkość, a Hanię rodziłam SN
Chwalcie się waga waszych dzieciaczkow które urodzilyscie i czy naturalnie czy cc?Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016