STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasha, Sis, angelstw, merida17, madziara0080, zicka, Basia90, wszamanka, PeggySue, justyna1220, joasia8966, EwaP, Beata1987, anettte, Madzia1888, Lali, Domi$, amelik, Trishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam, ze to haftowanie troche mnie wkurza
Dzis pierwszy raz od dawna prawie dopielam spodnie!
Nie sprawdzam wagi, nie wiem, czy jestem na plusie, czy minusie, ale jeszcze 4 tyg i jest nadzieja
Jeszcze wracając do badań ok 13 tyg, mi zawsze pisali, by przed badaniem wypić min litr wody, wtedy lepiej widać i mniej dociskaja brzuch. Potem juz tak nie "boli" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do ubranek. Przecież można kupować ciuszki już tylko nie w kolorach niebieskiego i różowego. Żółty, fioletowy czy zielony pasuje zarówno dla dziewczynki i chłopca.
Ja córkę ubierałam na niebiesko nawet. Miałam super polarowy kombinezon niebieski. A najbardziej cieszyłam się jak wszystkich obcych ludzi poprawiałam że to dziewczynka
Się głupio utarły kolory dla płci ... -
Jeżeli chodzi o ubrania dla dziewczyny to duzo dostałam ale tak do rozmiaru 80. Ja głownie kupuję Gai w h&m. Ale tylko online bo za daleko mam sklep. W de cała masa przecen. A jeszcze taka zasada ze około 5-6 rano wrzucaja nowe. Wtedy najlepsze rzeczy udaje mi się upolowac.
Ogólnie jak Gaja miała rok to córkę urodziła moja siostra. Ja chciałam być dobra i oczywiscie pozyczyłam jej ubrania i nadal pozyczam z tym ze juz nie wszystko. Bo jak zobaczyłam w jakim stanie wróciły to płakac mi sie chciało. Lepsze zostawiam. Bedzie dziewczyna to jak znalazł. Bedzie chłopak to sprzedam.
Ja juz wypatruje przecen ale uniwersalne rzeczy.
I jak pojade do polski to oczywiście napad na tesco. Uwielbiam tam robić zakupy ciuchowe. Jak body to tylko z tesco -
mfk wrote:hej Dziewczyny.
jestem tutaj nowa i chyba nie ogarnę wszystkich wpisów. także jak się powtarzam to wybaczcie mi.
chciałam poruszyć temat cukrzycy ciążowej, któraś z Was przechodzi? jak sobie z tym radzicie? -
Gochta super!
Co do ciuszkow..to nasze pierwsze malenstwo i nie mamy zupelnie nic.. wiec tym bardziej dzisiaj nie wytrzymalam i zamowilam body uniwersalne, z zyrafkani z napisem Daddy & mei postanowilam dac mezowi od malenstwa na pierwszy dzien taty .
Z reszta jeszcze czekamy, ale mam juz upatrzony wozek i lozeczko dla maluszkaangelstw lubi tę wiadomość
zicka
-
My z wiekszych zakupów potrzebujemy wózek (bo sprzedałam 2 tygodnie przed tym jak sie dowiedziałam ze w ciazy jestem)
fotelik i baza
szafa
A reszta to wiadomo pierdoły. I jezeli chłopiec to ubrania. Ale te pierdoły najczęściej najwiecej kosztują -
A ja chyba musze sie wykreślić ze stycznia. Dzisiaj wychodzi 8 tydzien w sumie koniec 8 a beta na poziomie 34 864 wiec od wychodzi ze duzo poniżej normy. Podwaja sie co 160 h wiec wiem ze te wszystkie informacje hak ciąża młodsza od usg ze Zaniknly objawy ciążowe wszystko wskazuje na najgorsza informacje.
-
Mój też od początku chodził w różowym. Nawet jeszcze w szpitalu chodził na różowo. Tak ulewal ze nie nadążałam z przybieraniem. I jak lekarz przyszedł na badanie to pyta co to za księżniczka obok mnie leży... Różowy kombinezon na spacerch to tez standard pytanie było jak ma córka na imię. Ale to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Ale jak teraz wychodzę i synek jest naprawdę ubrany jak chłopak i ktoś mnie pyta jak ma córka na imię to wpadam w osłupienie,
Kasha lubi tę wiadomość
-
Kamiliia24 wrote:A ja chyba musze sie wykreślić ze stycznia. Dzisiaj wychodzi 8 tydzien w sumie koniec 8 a beta na poziomie 34 864 wiec od wychodzi ze duzo poniżej normy. Podwaja sie co 160 h wiec wiem ze te wszystkie informacje hak ciąża młodsza od usg ze Zaniknly objawy ciążowe wszystko wskazuje na najgorsza informacje.
Kamila nie prorokuj tylko sprawdź przyrost tej bety! Albo umów się do gina na USG raz jeszcze!EwaP lubi tę wiadomość