STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. Mi córka dała pospać do 6. Szok. Bo przespała w końcu całą noc, od dwóch miesięcy. Za to ja nie mogłam spać. Udało mi się dopiero o 2nad ranem.
Co planujecie dziś na obiad? Zastanawiałam się nad barszczykiem czerwony i pierogami z kapustką. -
Never ja nie jestem typem śpiocha więc raczej syn ma moją krew w tym temacie ale wiesz teraz mam takie odczucie jakbym potrzebowała trochę więcej snu no ale cóż poradzić budzik "dzwoni" pora wstawać i nie ma przeproś
Kasha barszczyk mniam u nas pewnie kotlety jak to przy niedzieli u rodziców -
Dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki bo mam wizyte na 14 angielskiego czasu wiec 15 polskiego Jak macie jakies pytania do gina to sie moge spytac
EwaP, merida17, never give up, zicka lubią tę wiadomość
*** Córeczka Wiktoria 20.08. 2014-22. 08.2014 Mój kochany Aniołek 32tyg+6dn ***
-
justyna1220 wrote:Czarna kredka, Venne wysłałam Wam zaproszenie, nie wysyłajcie mi linku tylko swoje dane + opis profilówki
Z rana korzystam z internetu męża, a w ciągu dnia jedynie co w tel. na fejsa mogę wejść bo limity ;/ Dzwoniłam do Obsługi klienta i mam czekać tydzień... Także puki co nie będę tu za bardzo zaglądać. Mam nadzieję, ze u Was wszystko dobrze :*
Wysylalam do Doroty ale juz wyslalam tez do Ciebie26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Aurellka wrote:Czy mogę też poprosić o zaproszenie do grupy na FB?
Wyślij mi na priv link do Twojego profilu, zaproszę Cię na fb do znajomych i wtedy dołączę do grupy
Ja za to śpię do 10, bo nie ma mnie kto budzić, mąż też jest takim śpiochem ja ja.
A na obiad dziś schabowe
I spacer nad Wisłę.Aurellka, zicka lubią tę wiadomość
-
Madzia to daj znać po wizycie
U mnie dziś rosół a na drugie nie mam pomysłu możliwe,ze obędzie sie bez jak jedynak ciepło to nawet sie jeść nie chce. Zaraz ubieram mała i lecimy na targ, chce jej kupić kapelusz słomkowy i wszędzie zostały same duze, nawet na str hm a nie dam za niego 50zl w zarze jak nie wiem czy będzie chciała w nim chodzić...
Może i sobie znajdę jakiś kapelusz
U nas zaczęło sie wybieranie ubrań, jak Mai cos nie psuje to jest krzyk i zaraz ściąga i idzie sama wybierać z szafy. Myślałam,ze ten etap trochę pózniej. Dajcie znać mamy czy u was cos takiego było i jak sobie radzicie? Ja pozwalam sie jej rozebrać i wybrać cos innego chyba,ze koniecznie chce ubrać rajtki na spodnie no to wtedy muszę wkroczyć do akcji i przeczekać krzyki
[/url] -
Dorcia7979 wrote:Wyślij mi na priv link do Twojego profilu, zaproszę Cię na fb do znajomych i wtedy dołączę do grupy
Ja za to śpię do 10, bo nie ma mnie kto budzić, mąż też jest takim śpiochem ja ja.
A na obiad dziś schabowe
I spacer nad Wisłę.
Dorcia dziękuję, juz zaprosiłam Cię do przyjaciółek
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Witam Dziewczyny, zbieram się do lekarza, wiec proszę trzymajcie kciuki za mojego groszka.....tak się boję.
merida17, Madzia1888, wariatka3, never give up, zicka lubią tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
nick nieaktualnyPeggySue u nas tez jest wybieranie ubrań, sama sie ubiera i rozbiera i idzie jej to lepiej z każdym dniem. Praktycznie do kąpieli sama sie juz rozbiera z niewielka pomocą tez myślałam, ze to poźniejszy etap
I Z ma kapelusz slomkowy. Na poczatku nie chciała, bo ona niczego nie lubi na głowie (spinki, gumki, czapki). Ku naszemu zdziwieniu polubila kapelusz i czasami idzie w nim spać- bo inaczej pokazuje swoje zdanie
Trzymam kciuki za wizytujace!!!PeggySue lubi tę wiadomość
-
Cześć, dziewczynki Ja już wróciłam od rodziców Przyznam szczerze, że nie miałam czasu was czytać, a teraz nie mam jak was nawet nadrobić, bo natrzaskałyście 30 stron!
Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze
U nas dzisiaj piękna pogoda, więc właśnie się zastanawiamy, gdzie się wybrać, żeby jej nie zmarnować