X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2017

Oceń ten wątek:
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Mi córka dała pospać do 6. Szok. Bo przespała w końcu całą noc, od dwóch miesięcy. Za to ja nie mogłam spać. Udało mi się dopiero o 2nad ranem.
    Co planujecie dziś na obiad? Zastanawiałam się nad barszczykiem czerwony i pierogami z kapustką.

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • never give up Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś włoski kapuśniaczek z ciecierzyca i pieczonymi młodymi ziemniaczkami.

relghdgenv7rm5nv.png
  • angelstw Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Never ja nie jestem typem śpiocha ;-) więc raczej syn ma moją krew w tym temacie ale wiesz teraz mam takie odczucie jakbym potrzebowała trochę więcej snu :-) no ale cóż poradzić budzik "dzwoni" pora wstawać ;-) i nie ma przeproś :-P

Kasha barszczyk mniam :-) u nas pewnie kotlety :-P jak to przy niedzieli u rodziców ;-)

10.04.2014r. (ur. 19tc.) Zuzia (*)
    02.2016 5tc

ug37vcqgz0fhk6cc.png

rośnij Zuchu! ❤
    qb3cqps6ibeo0f6z.png

• emoska Debiutantka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze byłam "nocnym markiem" a teraz budzę się o 5tej. Kiedyś chodziłam spać grubo po północy a teraz jestem o 21 padnięta... Wszystko się pozmieniało ;)

uwo9gzu3u2y2oyhz.png
  • Madzia1888 Koleżanka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki bo mam wizyte na 14 angielskiego czasu wiec 15 polskiego :) Jak macie jakies pytania do gina to sie moge spytac ;)

EwaP, merida17, never give up, zicka lubią tę wiadomość

*** Córeczka Wiktoria 20.08. 2014-22. 08.2014 Mój kochany Aniołek 32tyg+6dn ***

gannyx8dxw1dmqff.png
  • kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    Czarna kredka, Venne wysłałam Wam zaproszenie, nie wysyłajcie mi linku tylko swoje dane + opis profilówki :)

Z rana korzystam z internetu męża, a w ciągu dnia jedynie co w tel. na fejsa mogę wejść bo limity ;/ Dzwoniłam do Obsługi klienta i mam czekać tydzień... Także puki co nie będę tu za bardzo zaglądać. Mam nadzieję, ze u Was wszystko dobrze :*

Wysylalam do Doroty ale juz wyslalam tez do Ciebie :)

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymamy kciuki :* u nas na obiad ogorkowa i pierogi ruskie ;)

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki! U mnie dzis obiad dopiero na kolacje, bo idę do pracy, a Ciocie Męża nam ugotują :) wiec zjem jak wrócę :)

Czy mogę też poprosić o zaproszenie do grupy na FB?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia! :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • amelik Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana
    Dzis znowu zoladek odmawia mi posluszenstwa

Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
    Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelik wrote:
    Witam z rana
    Dzis znowu zoladek odmawia mi posluszenstwa

Współczuję :(

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Dorcia7979 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka wrote:
    Czy mogę też poprosić o zaproszenie do grupy na FB?

Wyślij mi na priv link do Twojego profilu, zaproszę Cię na fb do znajomych i wtedy dołączę do grupy :)

Ja za to śpię do 10, bo nie ma mnie kto budzić, mąż też jest takim śpiochem ja ja.
    A na obiad dziś schabowe :)
    I spacer nad Wisłę.

Aurellka, zicka lubią tę wiadomość

p19udqk36s5wi0vb.png
  • PeggySue Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia to daj znać po wizycie :)

U mnie dziś rosół a na drugie nie mam pomysłu możliwe,ze obędzie sie bez :) jak jedynak ciepło to nawet sie jeść nie chce. Zaraz ubieram mała i lecimy na targ, chce jej kupić kapelusz słomkowy i wszędzie zostały same duze, nawet na str hm a nie dam za niego 50zl w zarze jak nie wiem czy będzie chciała w nim chodzić...
    Może i sobie znajdę jakiś kapelusz :)
    U nas zaczęło sie wybieranie ubrań, jak Mai cos nie psuje to jest krzyk i zaraz ściąga i idzie sama wybierać z szafy. Myślałam,ze ten etap trochę pózniej. Dajcie znać mamy czy u was cos takiego było i jak sobie radzicie? Ja pozwalam sie jej rozebrać i wybrać cos innego chyba,ze koniecznie chce ubrać rajtki na spodnie no to wtedy muszę wkroczyć do akcji i przeczekać krzyki :)

f2w3yx8dyu5e286e.png
    km5sroeqx17f5ycl.png[/url]
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też pospalismy :) ale wrócilismy po północy z grillowania :) było pysznie, ale się zmeczylam...dziś praca na popołudnie.
    A taka ładna pogoda w Wawie się zapowiada...

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia7979 wrote:
    Wyślij mi na priv link do Twojego profilu, zaproszę Cię na fb do znajomych i wtedy dołączę do grupy :)

Ja za to śpię do 10, bo nie ma mnie kto budzić, mąż też jest takim śpiochem ja ja.
    A na obiad dziś schabowe :)
    I spacer nad Wisłę.

Dorcia dziękuję, juz zaprosiłam Cię do przyjaciółek :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • wariatka3 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam my juz u teściów i na obiedzik przyjechalismy wiec ja dziś nie gotuje będzie rosół i jakieś Miesko z ziemniaczkami i mizeria

Jagódka- 08.2010
    Milenka- 03.2013
    Igorek - 12.2016
  • EwaP Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny, zbieram się do lekarza, wiec proszę trzymajcie kciuki za mojego groszka.....tak się boję.

merida17, Madzia1888, wariatka3, never give up, zicka lubią tę wiadomość

Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
    h44eqqmzigl7roky.png

Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggySue u nas tez jest wybieranie ubrań, sama sie ubiera i rozbiera i idzie jej to lepiej z każdym dniem. Praktycznie do kąpieli sama sie juz rozbiera z niewielka pomocą ;) tez myślałam, ze to poźniejszy etap ;)

I Z ma kapelusz slomkowy. Na poczatku nie chciała, bo ona niczego nie lubi na głowie (spinki, gumki, czapki). Ku naszemu zdziwieniu polubila kapelusz i czasami idzie w nim spać- bo inaczej pokazuje swoje zdanie ;)

Trzymam kciuki za wizytujace!!! ;)

PeggySue lubi tę wiadomość

• never give up Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, EwaP kciuki mocno zaciśnięte.

EwaP lubi tę wiadomość

relghdgenv7rm5nv.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym mogła spać noon stop :-d I duzo spie. U mnie na obiad rosół i lasagne, ciekawe czy zjem.

Miłego popołudnia, 3mam kciuki za wizyty :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 11:46

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • naserio Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, dziewczynki :) Ja już wróciłam od rodziców :) Przyznam szczerze, że nie miałam czasu was czytać, a teraz nie mam jak was nawet nadrobić, bo natrzaskałyście 30 stron! :)
    Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze :)
    U nas dzisiaj piękna pogoda, więc właśnie się zastanawiamy, gdzie się wybrać, żeby jej nie zmarnować :)

mhsv9vvjcyk8ueqj.png
    7v8ryx8dfww4tok4.png
‹‹ 372 373 374 375 376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ