STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hemoroidy to moje przekleństwo po porodzie w trakcie ciąży nigdy nie maialm ale później odcierpialam strasznie nic a nic nie mogłam wydusic dosłownie bo plakalam i bralam przeciwbólowe i na ta przypadłość i po czasie się uspokoiloJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Myszka U mnie tez ten problem sie pojawił na koniec pierwszej ciazy,pogorszyło sie po porodzie. Nasiadówki w naparze z kory dębu stosowałam w ciazy ale nic to nie dawało. Czasem są większe czasem nie czuje w ogóle, rożnie. Pamietam,ze na koniec ciazy musiałam stosować czopki glicerynowe bo inaczej nic sie nie dało przez te hemoroidy, bo bolało bardzo.
[/url] -
bylo mi niedobrze zjadlam kanapke i jest lepiej
cos bym jeszcze zjadla ale nie chce juz na parter po schodach schodzic poza tym wiecej zjem i znowu moze byc za duzo...
ahh zly dzienJakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Dziewczyny ja Was nie jestem w stanie ogarnąć. Piszecie też na fb? Bardzo chętnie się tam do Was dołączę, to będę umiała być bardziej aktywna. Chętnie bym z Wami popisała ale Wy tak lecicie szybko, że nie jestem w stanie nadrobić
-
Myszka, ja mimo, że w ciąży nie byłam te miałam ten problem.. Najlepsze były czopki posterisan H, ale one na receptę. Poza tym nie wiem, jak z ich stosowaniem w ciąży. Jest trochę leków tego typu które pomagają bez recepty, ale lepiej skonsultuj z lekarzem jak już będziesz na wizycie
A póki co staraj się unikać zapychających potraw i dużo pij!zicka
-
Jeśli chodzi o hemoroidy to mogę polecić jedną rzecz. Criorectum. Idealne, można stosować w ciąży, bo nie jest lekiem. To działanie zimnem na hemoroidy. Przynosi szybką ulgę i leczy naprawdę. Jak tylko czuję że coś się lekko zaczyna to stosuje na 7min i po problemie
-
vioris wrote:Dziewczyny ja Was nie jestem w stanie ogarnąć. Piszecie też na fb? Bardzo chętnie się tam do Was dołączę, to będę umiała być bardziej aktywna. Chętnie bym z Wami popisała ale Wy tak lecicie szybko, że nie jestem w stanie nadrobić
Ja wlasnie tez czekam na dodanie dorota i Justyna moga dodac musisz zaprosic do przyjaciółek i poprosic. Pozniej nie pozostaje nic innego jak czekacvioris lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
never give up wrote:Witaj Boże ja obudziłam się o 4:00, poleżałam do 4:38 i to by było na tyle ze spaniem. Wkurza mnie to bo w ciągu dnia ledwo żywa jestem Wykończę się tak samo jak Ty
ja to koło południa muszę uciąć drzemkę, tyle że trwa ona zwykle ok 3h No i koło 20 idę spać znowu i budzę sie 4-5. I tak od początku. Mam nadzieję, że chociaż dzidziuś da mi pospać do tej 7... -
Czarna kredka, Venne wysłałam Wam zaproszenie, nie wysyłajcie mi linku tylko swoje dane + opis profilówki
Z rana korzystam z internetu męża, a w ciągu dnia jedynie co w tel. na fejsa mogę wejść bo limity ;/ Dzwoniłam do Obsługi klienta i mam czekać tydzień... Także puki co nie będę tu za bardzo zaglądać. Mam nadzieję, ze u Was wszystko dobrze :* -
Dzien dobry w 10. tygodniu
4:38 syn wyspany dziś na noc zaklejam okna czarną folią chyba
Kawe wypiłam, Jaś nakarmiony, brykał do teraz i właśnie mąż go położył znów zappwiada się żar lejący z nieba..merida17 lubi tę wiadomość
-
Venne zazdroszczę Ci tej drzemki. Chyba wolałabym się przespać w ciągu dnia i jakoś funkcjonować niż cały dzień jak nawiedzona chodzić. Oby to poranne wstawanie się szybko skończyło bo za chwilę maluchy dadzą nam nieźle popalić A tak z innej beczki. Jakie masz plany na dzisiaj Dajesz radę wyjść na spacer ?
-
venne wrote:ja to koło południa muszę uciąć drzemkę, tyle że trwa ona zwykle ok 3h No i koło 20 idę spać znowu i budzę sie 4-5. I tak od początku. Mam nadzieję, że chociaż dzidziuś da mi pospać do tej 7...
Ja niestety tez mam pobudke kazdego dnia o godz.4:30....Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Angelstw to w Ciebie się maluch raczej nie wdał A z tymi roletami to niegłupi pomysł jest. Kto wie czy go to nie zmyli. My się zastanawiamy nad zmianą na 100% przyciemniające bo te które teraz sa przepuszczają pierwsze promyki słońca a to wstaje już o 4 tej