STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w końcu dziewczyny.
My po prenatalnych badaniach wszystko w porządku. Jeszcze z krwi wyniki będą w środę. Będzie na 90% drugi synek.
PS. MAło zaglądam bo ciągle coś. Planujemy wejść do domku na jeśień i tyle jeszcze prac wyborów wszystkiego że głowa mała. Siedze i tylko przeglądam analizuje itd. Młody ząbkuje czasem ciężkie noce.
Przed nami 3 wesela jak się mi nie chceDorcia7979, PeggySue, wariatka3, EwaP, zicka, merida17, anettte, Madzia1888, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny :-* w koncu dojrzałam zeby zmienić strony z różu na fiolet proszę wpisać mnie na 18.01 mysle, ze wszystko bedzie dobrze i będziemy tulić w styczniu nasze maleństwo.Wczoraj śniła mi sie pierwszy raz moja zmarła córeczka i po tym śnie czuje sie o wiele spokojniejsza o moja fasoleczkę i nabrałam wiary ,ze juz nie musze sie stresować,bo wszystko bedzie dobrze ,a wiec dołączam tu
wariatka3, angelstw, never give up, EwaP, zicka, merida17, wszamanka, Madzia1888, Dorcia7979, Kamila ;) lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Ana kciuki są!!
Alexiaa witaj zostań z nami koniecznie do terminu! tym razem będzie wszystko dobrze. Adusia czuwa z góry nad Grochem tak jak moja Zuzia. Jak sie czujesz? Kiedy wizyta?EwaP, madziulka89, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
Madziulka890 wrote:A jak tu napisac wwiadomisc prywatna ? sorry za glupie pytanie ale nie odnajduje sie tu za bardzo
Musisz najpierw wysłać zaproszenie fo przyjaciółek osobie do której chcesz napisac wiadomość. Dopiero po akceptacji możesz wyslac wiadomość -
Jak się czujecie ?? U nas taki zaduch straszny ze mam Kenia i ciężko oddychać niby cos ok 25 stopni a nie ma czym oddychać straszne. Moje male jedzie dziś z babcia do cyrku tatuś ma darmowy bilet dla osoby dorosłej plus dziecko trzeba skorzystać a ja szczerze cyrku nie lubię chociaż same lwy bym zobaczyła ale po prostu nie wytrzymam zapachu. Wiec mam chwile dla siebie ... Aby w domciu posprzatacJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
never give up wrote:ja od piątku mam bóle migrenowe których tak się obawiałam a jednak mnie dopadły. Pogoda mi je skutecznie pogłębi. Ehh to dooopy ten dzień.
ja tez mam migreny, ginekolog powiedzial że schemat działania wtedy jest taki :
1) duuuzo wody (ok 3 litry) jak nie pomaga to
2) kawa , jak nie pomaga albo kawa nie smakuje (jak mmi)
3) kilka łyków coca coli
i dopiero jak to nie pomaga to mozna paracetamol ale w pierwszym trymestrze lepiej nie brac lekow
wiem jak to jest i współczuje ;/ ostatnio mialam myśl odciac glowe i przyszyć jak migrena minie:))))))) bo nawet zasnac nie mogłam
-
Never gdzies zaczytalam żeby bardzo duzo wody pić przy migrenach w ciąży. Wogole trzeba wody pilnować w ciazy a teraz przy tych upalach to juz wogole podwójnie pić!!
never give up lubi tę wiadomość